Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias gėles auginate?

Pas mus darbe tas storalapis ant pietinės palangės stovi ištisus metus. Tai vasarą, kai labai užkepina, jo lapukai pagelsta ir krenta - nepatinka jam tiesioginė saulė...
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2005 02 04, 11:36)
O tai laistai tikrai kasdien?  blink.gif Ne per daug jai ten vandens būna?  blink.gif O žemės paviršius nebūna sausas?  blink.gif

zemes pavirsius neturi but dregnas,nes nupuna visas krumas sanpauliju cry.gif o laistau nu gal ne kasdien,bet tikrai daznai-gi zibutes megsta dregme,tik is vazonelio apacios biggrin.gif

blembacki,mano ų metu mandarinas pradejo raityt lapus, tai padejau ji i virtuve, pietinej pusej ant palanges,ir ka jus manot- daug dregmes ir siluma ji atgaivino yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Chilli @ 2005 03 04, 10:48)

zemes pavirsius neturi but dregnas,nes nupuna visas krumas sanpauliju cry.gif o laistau nu gal ne kasdien,bet tikrai daznai-gi zibutes megsta dregme,tik is vazonelio apacios biggrin.gif

Tai reikės ir man bandyti dažniau pemerkti ją į vandenį iš apačios, nes man kažkaip gaila, kai paviršius visiškai sausas, tai kaip užpilu... blush2.gif
Atsakyti
Viska supratau biggrin.gif .Vasara ieskosim kitos vietos g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Zamba @ 2005 02 13, 16:24)
Labas, gal gali pasidalinti patirtim auginant krotona?  Mano krotonas pradėjo daugiau augti į plotį nei į viršų, gal žinai ką daryti, kad augtų į viršų?

Gal tavo krotonui vietos mažai? Jie gi didžiulių vazonų mylėtojai biggrin.gif Kai maniškiui vietos mažai buvo, tai tik lapus turimus augino, plėtojo, kai persodinau tada į viršų šoko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2005 03 04, 12:53)
Tai reikės ir man bandyti dažniau pemerkti ją į vandenį iš apačios, nes man kažkaip gaila, kai paviršius visiškai sausas, tai kaip užpilu... blush2.gif

blink.gif blink.gif jokiais budais negalima nono.gif
Atsakyti
labukas
as prie savo gausios kolekcijos savaitgali dar priedo nusipirkau 5 vazonines geles.... doh.gif Vos suradau kur statyt.... rolleyes.gif
Dvi is ju tokios mazytes. Kadangi geliu darzelio neturiu, gyvenu bute, tai nusipirkau narcizu ir kroku vazoneliuose, nusprendziau nors taip pavasarinem gelytem pasidziaugt.. smile.gif
Dar nusipirkau murata, gebene ir geltonai zydincia kinroze.... Turiu didele sena kinroze, ji pas mane raudonai zydejo, kai zydejo pries daugeli metu... Dabar jau nera zydejus daug metu, kas mane liudina ir tikrai nezinau kaip ja prazydint...
Atsakyti
Puikiai pasipildei savo kolekcija thumbup.gif .As tai irgi gyvenu bute,tai labai problema su pastatymu g.gif .Nueini i parduotuve-ten tiek graziu geliu,o kur padeti cry.gif
Atsakyti
Va, va - čia jau visų butų turėtojų ir gėlių mylėtojų problema! biggrin.gif Nėra kur padėti, bet taip norisi...!!! thumbup.gif Man tas pats. Tik šiemet teko kelias gėles išmesti, cry.gif tai gal ir aš pavasarį atsinaujinsiu! thumbup.gif
Atsakyti
As tai vis svajoju kaip kada nors turesiu nama.... ten tilps tiek geliu!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aha, as apie ta pati jau seniai uzsisvajojus esu.... Kaip turesiu kad ir nedideli, bet jauku namuka ir prie jo sono butinai oranzerija, kurioje auginsiu ivairiausias orchidejas.... smile.gif Grazi svajone, tiesa?

Vyras musu buto salona jau dabar dziunglem vadina.... ax.gif - jame yra 16 vazonu su gelem - didesnem ir mazesnem ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šaltmėtė: 07 kovo 2005 - 16:11
Oho kokios jus visos gėlininkės thumbup.gif Aš turiu palyginus nedaug - auginu kinrožę, kuri kaip tik žydi ir mane labai džiugina smile.gif, dar turiu citrinmedį (irgi greit žydės), difenbachiją, storalapį, 3 kaktusus ir bambuką-draceną. Bet gėles renkuosi ilgai ax.gif Iš pradžių apžiūriu nuotraukas, paskui pasiskaitau kokių sąlygų joms reikia ir tada jau nusprendžiu kokios noriu.Dar prieš tai vyrui parodau, kuris dažnai mano pasirinkimą sukritikuoja, o tada jau einu ieškoti...ir po to kokių rinkimųsi dažniausiai norimos nerandu parduotuvėse doh.gif Dabar va kaip tik ieškau filodendro, soleirolijos arba viksvameldžio unsure.gif
Atsakyti