Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias gėles auginate?

As auginu tokia viena pasileidele biggrin.gif .O kokiam tu mieste gyveni?
Atsakyti
Kaune aš gyvenu. O ar gali pasakyt, kodėl ją augini? (gal klausimas ir kvailai skamba)
Atsakyti
Kai sloga uzpuola lasinu i nosi biggrin.gif .Jei nusidegini pirsta biggrin.gif irgi uzsidedi lapa.Todel ir auginu.
Atsakyti
Neparašei kokiam mieste gyveni. Bet tikriausiai ne Kaune. Aš mat vieną receptą išskaičiau žolininkės E.Šimkūnaitės knygoje, bet jei dabar parašysiu, tai tikrai niekas neduos man tos gėlės nei lapelio, nes ir pačiom prireiks. Bet kai gausiu, parašysiu.
Atsakyti
As tai irgi Kaune.O tau reikia lapo ,ar kaip?Nes as visus vaikus israunu ir ismetu.Pas mane auga tik viena.
Atsakyti
Tai tikriausiai vaiko, tiek ten aš ir suprantu, na, kad galėčiau pati auginti vazone.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 02 28, 13:57)
Tai tikriausiai vaiko, tiek ten aš ir suprantu, na, kad galėčiau pati auginti vazone.

Ka tik paziurejau-yra keli maziukai tokie ax.gif .Bet sita gele ir jos vaikai labai gajus biggrin.gif .Jei tinka galiu duoti.
Atsakyti
Būčiau dėkinga. O kaip man pasiimt, kaip tave surasti?
Atsakyti
Labai suintrigavot su savo ta Paleistuve! O kaip jinai atrodo? Gal galit įdėti foto? Ir, jeigu jau pasidalinot, prašom paviešinti, kuo jinai ten jau tokia ypatinga? blink.gif
Atsakyti
Aha, man irgi idomu pasidare, kuo gi ta paleistuve ypatinga. Nes as turiu ja didziule, o ir vaiku ji man i visas aplinkines geles pribarste. mad.gif
Pas mane ji tai paprasciausiai kaip gele, ne kaip koks gydomasis augalas auga.
Pasidalinkit savo paslaptimis apie ja..... smile.gif
O "paleistuve" yra jos liaudiskas pavadinimas, net nezinau kaip ji is tikro, moksliskai vadinasi... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šaltmėtė: 01 kovo 2005 - 13:46
Gal kas galit "parodyt", kaip ta Paleistuvė atrodo? lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2005 03 01, 13:46)

O "paleistuve" yra jos liaudiskas pavadinimas, net nezinau kaip ji is tikro, moksliskai vadinasi... smile.gif

Kalanke mirksiukas.gif
Atsakyti