Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos-VIII dalis

QUOTE(Sigute*** @ 2007 07 16, 18:38)
Taip jos abi Faded Denim ir Valšebnye Sny  žiedukai yra panašūs  ,abi didžiažiedės ,  tai nė kiek nesistebiu jog sumaišei , o lapukai tai jau skirtingi , beje abiejų turiu vaikiukų , jau atskirtų nuo lapo.
Tavo norimos  Louisiana Lullaby  ir aš turiu , tik dar jauna , nėra ką skabyti , bet kai paugės mielai. mirksiukas.gif

Turiu atskyrusi šių  veislių vaikiukų :
Nedydeli dar , tad paštu siunčiu.
Faded Denim
Valšebnye Sny
Metelica
Nes Forever Pink
Lemon Kisses
Hello Sunshine
King's Terasure   -
Buskeye Eistoper
Niekamu Niedam  -
Red Lantern
Smokey Emerald -
Sunsoast circus Candy -
Irish Cream (rezervuoti)
Liubimaja dočka -
Buskeye Serebration  -
Rajal Ledy (rezervuoti)

Labai laukčiau Luoisianos! Ir vis dar tebenoriu Metelicos. Nemažai paminėtų veislių nerandu fotografijų. Nežinau, kaip atrodys Tavo atsiųsto lapuko Sunsoast circus Candy žiedeliai... 4u.gif bigsmile.gif
Sigute, gal patartum, kur vis dėlto būtų įmanoma įsigyti kiminų? Galiu pritaikius reikalus kitą sykį ir į Vilnių pavažiuoti... Tikrai pirkčiau, nes baisiai užsidegusi "teisingu" auginimu.
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 07 16, 20:09)
kur vis dėlto būtų įmanoma įsigyti kiminų? Galiu pritaikius reikalus kitą sykį ir į Vilnių pavažiuoti... Tikrai pirkčiau, nes baisiai užsidegusi "teisingu" auginimu.

ar labai skubiai tų kiminų tau reikia? wink.gif
Papildyta:
Nežinau, kaip atrodys Tavo atsiųsto lapuko Sunsoast circus Candy žiedeliai... 4u.gif  bigsmile.gif

Suncoast circus candy va taip atrodo wub.gif
user posted image
šios veislės lapuko ir aš norėčiau ax.gif
Atsakyti
mmmildut,
super tavo aparatas thumbup.gif
Beje, vienas iš tų lapukų, kuriuos įdėjau, yra toks (balta neveislinė)
http://i136.photobuc...aximabalta2.jpg
O Taboo va tokia
http://i136.photobuc...es/PICT3209.jpg

P.S. tiesa, tų lapukų, kurie jau įkišti į žemę, dar neskubėk iš maišiuko traukti (arba tada į šiltnamiuką/po stiklainiu statyk). Ir atsiprašau, kad juos persodinau į atskirus vazoniukus - savaitgalį žiauriai prireikė didesnio vazoniuko, o šitie lapukai tupėjo kaip tik vieninteliame tinkamame, nebuvo kur dingti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 16 liepos 2007 - 19:55
QUOTE(kasiopeja @ 2007 07 16, 20:49)
mmmildut,
super tavo aparatas  thumbup.gif
Beje, vienas iš tų lapukų, kuriuos įdėjau, yra toks (balta neveislinė)
O Taboo va tokia

gražuoliukės rolleyes.gif
QUOTE(kasiopeja @ 2007 07 16, 20:49)
P.S. tiesa, tų lapukų, kurie jau įkišti į žemę, dar neskubėk iš maišiuko traukti

aš juos taip ir palikau - maišiukais apgaubtus ax.gif tegul šildosi hihihi.gif

kad žinotumėt, kaip gražiai Kasiopeja nestuke.gif atrodo
Atsakyti
Labai laukčiau Luoisianos! Ir vis dar tebenoriu Metelicos. Nemažai paminėtų veislių nerandu fotografijų. Nežinau, kaip atrodys Tavo atsiųsto lapuko Sunsoast circus Candy žiedeliai... 4u.gif  bigsmile.gif
Sigute, gal patartum, kur vis dėlto būtų įmanoma įsigyti kiminų? Galiu pritaikius reikalus kitą sykį ir į Vilnių pavažiuoti... Tikrai pirkčiau, nes baisiai užsidegusi "teisingu" auginimu.

pasižymėjau jau dėl Metelicos , pridedu dar Luoisianos , na jei dar kas paaugs ir sudomins , teks siusti siuntinuką , lapukai auga taigi turėsiu ką paskinti , nes pora siusti , tai prabanga , tiesa , o dėl kiminų , nu jei negausi , teks man siusti , noriu tau padėti lotuliukas.gif o ir truputi skolinga jaučiuosi ax.gif

O dėl veislių nuotraukų susiradimo , tai eik į R.S sanpaulijų temoje yra potemis Naudingos nuorodos , pagal jas gali rasti visokias, bet ir akys gali nuo grožybių sugesti , vienu žodžiu liga , bet nepavojinga . lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmildut @ 2007 07 16, 19:04)
4u.gif  sveika, aš kaip tik galvojau tau į AŽ parašyt ir kiminų pasiūlyt - tavo gėlytės siunčia linkėjimus  mirksiukas.gif

Ačiū už linkėjimus mirksiukas.gif Lauksiu kiminų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmildut @ 2007 07 16, 20:17)
ar labai skubiai tų kiminų tau reikia? wink.gif
Papildyta:

Suncoast circus candy va taip atrodo  wub.gif
user posted image
šios veislės lapuko ir aš norėčiau  ax.gif

Kiminų reikės maždaug po trijų savaičių ar mėnesio, kai sodinsiu vaikiukus i vazonėliusd. Ar galiu tikėtis? ax.gif
Dekui uz nuostabią foto
Atsakyti
QUOTE(mmmildut @ 2007 07 16, 17:59)
kad žinotumėt, kaip gražiai Kasiopeja  nestuke.gif  atrodo

hihihi.gif po savaitės, maksimum dviejų, taip nebeatrodys... Todėl ir skuba reikalus tvarkyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 07 17, 00:18)
Kiminų reikės maždaug po trijų savaičių ar mėnesio, kai sodinsiu vaikiukus i vazonėliusd. Ar galiu tikėtis?  ax.gif

taip, tokiu laiku aš jau būsiu miške "pasidarbavus" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmildut @ 2007 07 17, 10:02)
taip, tokiu laiku aš jau būsiu miške "pasidarbavus" hihihi.gif

Tai Mmmildut, labai prašau manęs nepamiršti. Gyvenu Kaune, jei nesiunti paštu, prisitaikysiu su reikalais atvažiuoti. Iš anksto dėkoju. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmildut @ 2007 07 16, 16:41)
OK, tave jau į sąrašėlį įtraukiu  mirksiukas.gif
žinoma  drinks_cheers.gif
šiaip aš į Palangą beveik kiekvieną savaitgalį vasarą parvažiuoju, tad jei ir šį savaitgalį važiuosiu, vilnietėms kiminų anksčiau parvešiu wink.gif
Aina, parašiau į AŽ savo mob. nr., parašyk savąjį  mirksiukas.gif

tai gal ir man telefoniuko nr. įAŽ, MAŽU IR SU MANIM kacvos išgersit. hihihi.gif

QUOTE(mmmildut @ 2007 07 16, 17:26)
su jumis savo gražuolėm pasidžiaugt noriu wink.gif  wub.gif

nu jau labai gražios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 07 17, 12:14)
Tai Mmmildut, labai prašau manęs nepamiršti. Gyvenu Kaune, jei nesiunti paštu, prisitaikysiu su reikalais atvažiuoti. Iš anksto dėkoju. rolleyes.gif

nepamiršiu 4u.gif į Kauną pati kažin ar užvažiuosiu, bet jeigu ką, galėtume susitikt kur nors "ant autostrados" hihihi.gif arba Vilniuje rolleyes.gif

QUOTE(agle @ 2007 07 17, 13:47)
tai gal ir man telefoniuko nr. įAŽ, MAŽU IR SU MANIM kacvos išgersit. hihihi.gif

parašiau į AŽ savo mob nr. 4u.gif
Atsakyti