Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos-VIII dalis

QUOTE(Sigute*** @ 2007 07 20, 13:01)
Apsilenkė žinutėe ir gavosi gana juokingai .kol rašiau buvo paklausimas apie Vilnių , sanpaulisčių ganuklas . lotuliukas.gif

taip ir gimsta anekdotai lotuliukas.gif
Atsakyti
Atrodo, jog iš Sigutės gautas Lemon Kisses lapukas jau leidžia šakneles clap.gif yahoo.gif Sulauksiu iš Mmmildutes kiminų, padžiovinsiu ir sodinsiu clap_1.gif Ach, ir kada kiti lapukai nubus. Taip nekantru...
Atsakyti
Mano iš Sigutės gauti visi 5 lapeliai jau išleido šakneles thumbup.gif Gera ranka vis dėlto Jūsų Sigute,kad ir ką besakytumėt smile.gif Bet užtai nupuvo Misty lady lapas iš Svetlanos verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Mergaitės , smagu girdėti , kad gerai viskas klostosi , tikiuosi lapukai nebus užsispyrėliai , ir greitai vaikučius augins .O šiaip mano ranka tai tikrai nebloga , jau ne viena taip pasako , tai aš jau pripratau , ir priimu nesikuklindama , o beje esu kairerankė , lotuliukas.gif , jei jau duodu , tai su dydele meile , užtai ir auga gerai , man visada labai įdomu išgirsti , kaip manieji augaliukai laikosi , tad ačiu už žinutes. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 20 liepos 2007 - 23:37
O štai ką šiandien pamačiau , tai bent staigmena blink.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Playful Spectrum (ačiū ievunei )"vaikiukas" augina jau savo "vaikiuką" lotuliukas.gif
Nuotraukoje atrodo ne toks ir mažiukas, bet ištikruju degtuko galvutės dydžio tongue.gif
Atsakyti
Kaip miela thumbup.gif
Atsakyti
na sveikutes bigsmile.gif
kol perskaiciau karsta.gif

oi gryzau is po medaus men., tai dar neieinu i vezias blush2.gif
o mano maximine vysti pradejo verysad.gif mama blogai matyt priziurejo doh.gif
na gal atgaivinsiu g.gif
o vat gryzusi radau Sigutes visus lapukus su saknelem yahoo.gif sokiai.gif assa.gif
eisiu sodinti ir lauksiu vaikuciu thumbup.gif

taip iki Ainos ir nenuvariau pasiimti savo issvajoto lapuko doh.gif blush2.gif
nu gal kita kart, nes kazkaip medaus menuo susuko galvyte, kaip ir ne iki lapuko buvo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 07 22, 19:07)
na sveikutes bigsmile.gif
kol perskaiciau karsta.gif
oi gryzau is po medaus men., tai dar neieinu i vezias blush2.gif
o mano maximine vysti pradejo verysad.gif mama blogai matyt priziurejo doh.gif
na gal atgaivinsiu g.gif
o vat gryzusi radau Sigutes visus lapukus su saknelem yahoo.gif  sokiai.gif  assa.gif
eisiu sodinti ir lauksiu vaikuciu thumbup.gif

taip iki Ainos ir nenuvariau pasiimti savo issvajoto lapuko doh.gif  blush2.gif
nu gal kita kart, nes kazkaip medaus menuo susuko galvyte, kaip ir ne iki lapuko buvo tongue.gif

bus proga kita karta apsilankyt mirksiukas.gif

o su medaus kabinimu sveikinu user posted image
Atsakyti
Sveikutės mergyčkos. Gal kas norėtumet svyrančių pelargonijų mirksiukas.gif Labai jau prisidauginau doh.gif P.S. Ne į tėmą, bet apie gėles blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvana: 23 liepos 2007 - 18:32
QUOTE(Aina @ 2007 07 23, 19:03)
o su medaus kabinimu sveikinu user posted image

aciuks.gif

QUOTE(Silvana @ 2007 07 23, 19:31)
Sveikutės mergyčkos. Gal kas norėtumet svyrančių pelargonijų mirksiukas.gif Labai jau prisidauginau doh.gif  P.S. Ne į tėmą, bet apie gėles blush2.gif

kokiu turi g.gif (spalvu)
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 07 23, 20:34)
kokiu turi g.gif (spalvu)

Oij , visokių: bordinių, raudononų, ružavų, avietinių, violėtinių, drižuotų...... Tik vienam vazonelije gali pasitaikiti ivarių spalvų (mixas) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvana @ 2007 07 23, 21:30)
Oij , visokių: bordinių, raudononų, ružavų, avietinių, violėtinių, drižuotų......  Tik vienam vazonelije gali pasitaikiti  ivarių spalvų (mixas) biggrin.gif

as tai noreciau, tik kaip jas pasiimti g.gif as tai Tauragej gyvenu doh.gif
Atsakyti