Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos-VIII dalis

Merginos , esu skaičiusi , jog iki pirmo žydėjimo , nepatartina skinti lapukų , jei augaliukas normaliai auga , labai "nepasiduoda" į lapus , tad turėkime kantrybės mirksiukas.gif
Atsakyti
Rima*

user posted image

Liepos 28d , lai būna pati gražiausia metuose , nuoširdūs sveikinimai gimtadienio proga. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimu Rimai* mirksiukas.gif
Daug džiaugsmo tik tyro ir tikro,
Daug svajonių tik prasmingų ir visuomet išsipildančių,
Daug laimės tik niekada nedūžtančios!
Linkiu jums gimtadienio proga 4u.gif

ale liutai tikrai linksmi zmones thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2007 07 27, 20:16)

O rudenį tu ir pati neimsi, nes žiemai lapelius bandyti šaknydinti - tuščias darbas...  Juk iki pavasario stovi kaip įkasti.

pirmuosius lapeliu gavau rugseji, laikiau kol sakneles isleido, isodinau, sausio menesi atskyrinejau vaikucius, siuo metu jau visos iki vienos zydi mirksiukas.gif . nepabijociau auginti ziema, na nebent pas jus vesu kambariuose buna, pas mane apie 24, tai puikiai uzaugo, nei istyso, nei supuvo g.gif blush2.gif

Rima* user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 07 26, 13:22)
ten Chirita Kazu mirksiukas.gif

Aina, o chiritos nemėginai daugint?
Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2007 07 27, 07:20)
Aina, gal ir mane galima itraukt i laukianciu sios grazuoles sarasiuka?..  ax.gif Jei tik butu siuntimo galimybe....

Mamce, ar pavyko susidraugauti su ta dovanotaja sanpaulija? ax.gif Gal turi nuotraukytę kaip žydi?
Atsakyti
Rima*, su tortadieniu happybday.gif
alc.gif alc.gif alc.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 07 28, 16:22)
Aina, o chiritos nemėginai daugint?
Papildyta:
Mamce, ar pavyko susidraugauti su ta dovanotaja sanpaulija?  ax.gif Gal turi nuotraukytę kaip žydi?

chirita turejo 4 pazastinukus, jau norintiems isdalinau smile.gif
Atsakyti
Aina, mmmildut kaip sekėsi "kiminauti"? lotuliukas.gif kaip siuninukas?ar viskas gerai? Kaip žydės tos sanpaulytės kuriu lapukus idėjau galima pažiurėti cia Nr. 2, 3,11 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvana: 28 liepos 2007 - 18:49
QUOTE(Rima* @ 2007 07 27, 18:18)
O čia mano naujokės Sara Zachariah (kažkuo man primenanti King`s Treasure) ir super super graži žydroji Skybird

nu lb grazu, o ta zydra, tai pasakiskai atrodo wub.gif

Rima su tortadieniu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 07 28, 19:59)
Rima su tortadieniu

ačiū user posted image
Atsakyti
RIMA,
prisidedu prie sveikinimų happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvana @ 2007 07 28, 19:44)
Aina, mmmildut kaip sekėsi "kiminauti"? lotuliukas.gif  kaip siuninukas?ar viskas gerai? Kaip žydės tos sanpaulytės kuriu lapukus idėjau galima pažiurėti cia Nr. 2, 3,11 smile.gif

kiminavom atskirai biggrin.gif . as pries savaite kaime prisirinkau rolleyes.gif . tik vis dar nesu tikra kiminai ten ar ne g.gif . nors si karta seni zmones uztikrino blush2.gif blush2.gif

aciu uz dovaneles user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 29 liepos 2007 - 08:21