Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos-VIII dalis

QUOTE(Liucerna @ 2007 07 31, 00:20)
Kaip prasiplatint palanges? O gal kokias lentynėles užsisakote? mirksiukas.gif
Dėkoju, lauksiu  ax.gif

Nieko įpatingo nekuriu padėjimui , naudoju tą ką turiu , prigalvojame mes čia visokių gudrybių , o čia stelažo vietoje , lyginimo lenta . lotuliukas.gif

user posted image

Rena , nu tai aš dabar kalčiausia likau lotuliukas.gif , o gal šiemet kaip tikis oras tai jie ir ant tavo kiemo augti gali , gal visai jų nerink. lotuliukas.gif O jei rimtai , tai man jų gaila , nes pas mus deficitas , gerai , jog parūpino draugai , o tai išvis badas būtų. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 31 liepos 2007 - 13:32
QUOTE(Mamce @ 2007 07 31, 13:55)
Fantastiska Chirita  thumbup.gif . Cia toks pilnas pavadinimas? Niekad nepagalvociau, kad cia irgi sanpaulija... Sorry, kad cituoju su nuotrauka, bet ji tokia grazi, kad galima ir pora kartu pasigereti...  blush2.gif
Jei siemet gerai seksis su naujokemis, tai  kitais metais ir as stosiu i eile prie sios damos vaikuciu.

kasiopeja labai aiskiai viska parase 4u.gif

pilnas sios zyduoles pavadinimas Chirita Kazu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2007 07 31, 14:29)
Nieko įpatingo nekuriu padėjimui , naudoju tą ką turiu , prigalvojame mes čia visokių gudrybių , o čia stelažo vietoje , lyginimo lenta . lotuliukas.gif

ot kokios gudruoles biggrin.gif

gerai, kad pas mane visos 4 palanges virs 40 cm plocio blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Gudriai praplatinta palangė smile.gif O kad skirtingi aukščiai - nieko? Kokia galybė!
Aš Yske nusipirkau dvi tokias kaip ir kėdutes sudedamas, po 9 lt, jos medinių lentučių, nedidukės, tai pasidėjusi esu ant rašomojo stalo, kokie 3 vazonėliai telpa. Bet tai nedaug...
Noriu pasidalinti džiaugsmu: prieš du su puse mėnesio Savanorių prospekte, Kaune, salone "Tarp gėlių" pirkausi kelias nukainotas sanpaulijas (po 4 Lt), kilniaširdiškai pasiryžusi "išgelbėti", tačiau neturėdama žalios nuovokos, kaip tai padaryti. Ant vienos jų tebuvo keli sutrinti saltibarščių spalvos žiedeliai. Kitos dvi pražydėjo jau kelis kartus, o toji "sutrintoji" nerodė jokių požymių, kad megs žiedukus. Tręšiau. Paskui perkėliau į kiek šviesenį kambarį. Galop jau maniau, kad teks persodinti, gal kas pažeista... Ir staiga, grįžusi po kurio laiko iš kelionės, baisingai nustebau pamačiusi, kad ji praskleidė kuo puikiausią ir sveiką, "nesuglamžytą" žiedelį, ir dar ruošiasi.
Suprantu, kad labiau vertinamos veislinės. Tačiau labai noriu paidžiaugti savo pirmąja kantrybės sėkme – mažu džiaugsmu. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 07 31, 14:29)

Rena , nu tai aš dabar kalčiausia likau  lotuliukas.gif , o gal šiemet kaip tikis oras tai jie ir ant tavo kiemo augti gali , gal visai jų nerink. lotuliukas.gif  O jei rimtai , tai man jų gaila , nes pas mus deficitas , gerai , jog parūpino draugai , o tai išvis badas būtų. g.gif

oi, gerai cia sugalvojus thumbup.gif

ne neorejau pasakyt, kad tu kalciausia, bet gal tikrai butu neblogai, kad jie pas man kieme pradetu augti thumbup.gif lotuliukas.gif
o zinau tokia vieta, nu tu kiminu ten tokios plantacijos nzn, kiek ten plotai ju tesiasi, bet kad kokie 5km tai tikrai, sake, kad greiciausiai ir daugiau rolleyes.gif
o as kai klausiau, kam reikia kiminu, tai visos kazkaip tylejo ax.gif

QUOTE(Liucerna @ 2007 07 31, 15:12)
Tačiau labai noriu paidžiaugti savo pirmąja kantrybės sėkme – mažu džiaugsmu.  smile.gif

kaip fainiai, kai jau atrodo ir nesitiki, o tau toki dziaugsma parodo thumbup.gif
as irgi viena tokia turiu smile.gif nuo kazkokiu kirmeliu isaugojau, tai dabar vis mastau ar ji prazys ar ne g.gif nes ji tik pazastinukus auginasi ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 07 31, 15:41)
oi, gerai cia sugalvojus thumbup.gif

ne neorejau pasakyt, kad tu kalciausia, bet gal tikrai butu neblogai, kad jie pas man kieme pradetu augti thumbup.gif  lotuliukas.gif
o zinau tokia vieta, nu tu kiminu ten tokios plantacijos nzn, kiek ten plotai ju tesiasi, bet kad kokie 5km tai tikrai, sake, kad greiciausiai ir daugiau rolleyes.gif
kaip fainiai, kai jau atrodo ir nesitiki, o tau toki dziaugsma parodo thumbup.gif
as irgi viena tokia turiu smile.gif nuo kazkokiu kirmeliu isaugojau, tai dabar vis mastau ar ji prazys ar ne g.gif nes ji tik pazastinukus auginasi ir viskas ax.gif

kai gėlytė kaip ir nuo mano rūpesčio [pražysta, pats sau žmogus tarsi atrodai ir stipresnis, ir vertesnis, Niekad nemaniau, kad man gali kas nors su gėlėmis pasisekti, todėl taip džiugina smile.gif
Atsakyti
na o as siandien isigijau stai tokia lentynele Tomas Philips parduotuvej,tik dar nelabai turiu ka det ant jos blush2.gif laukiu is Sigutes kokiu vaikiuku ir bandysiu augintis tongue.gif gal pavyks isijungt i jusu gretas 4u.gif o si lentynele istikro yra batams pasidet lotuliukas.gif bet sugalvojau,kad man praverstu gelytem,vietos sutaupyciau,o ir ant palanges tip top thumbup.gif buvo ir triju aukstu tokia pat,tik pagalvojau,kad puses lango nebus matyt biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 07 31, 15:49)
na o as siandien isigijau stai tokia lentynele...

nu labai thumbup.gif atrodo, tikrai fainiai bigsmile.gif

o mano kolkas darzas nera didelis, tai kolkas palanges tik dali uzima, tai kaip ir lentyneliu nereik ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 07 31, 15:41)

Kaip tu siulei aš jau turėjau , bet ateityje ........ g.gif tai visada turėk rezervą namuose lotuliukas.gif Mums svarbu žinoti kas jų tokia galybe žino augančių. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Liucerna @ 2007 07 31, 15:12)
Kokia galybė!
...
Noriu pasidalinti džiaugsmu: user posted image

Tos galybės tesimato čia maža dalis , nes auginu jų 68 skirtingų vieslių , 48 augaliukai jau , kiti vaikiukai , dalis lapukų pavidale dar , bet jau augina vaikiukus , arba bent šaknytes turi .Tad tenka sukti smegeninę , kur sutalpinti , nesinori juk betkaip sukišti , o galo dar nematyti , myliu aš tas gėlytes , jos visas kitas iš namų iškraustė , buvo išdovanotos , atidalintos , išmainytos , žinoma į sanpaulijas. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na o tavo sanpaulytė labai gtraži , gerai jog pavyko gelbėjimo misija. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 31 liepos 2007 - 15:14
Sigute tavo vaikelis jau pasodinau thumbup.gif
Oi ,mano kaimietės pradėjo žydėti : viena baltais o kita violetiniais su baltais pakraščiukais pilnavidurė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 07 31, 16:11)
Kaip tu siulei aš jau turėjau , bet ateityje ........ g.gif  tai visada turėk rezervą namuose  lotuliukas.gif Mums svarbu žinoti kas jų tokia galybe žino augančių. lotuliukas.gif

Tos galybės tesimato čia maža dalis , nes auginu jų 68 skirtingų vieslių , 48 augaliukai jau , kiti vaikiukai ,  dalis lapukų pavidale dar , bet jau augina vaikiukus , arba bent šaknytes turi .

supratau bigsmile.gif

tai tavo darzas jau galima sakyti keleta aru uzima bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Matau, kad kalbate apie kiminus.... tai šis tas ir apie manuosius - turiu sąrašą merginų, kurioms žadėjau kiminų smile.gif tai va, aš jų savaitgalį jau pririnkau, bet jie visiškai šlapi buvo, tad juos palikau Palangoje kolektyviniame sode, kad padžiūtų rolleyes.gif kitą savaitę į Vilnių parvešiu.... ir norinčioms padalinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 07 31, 15:49)
na o as siandien isigijau stai tokia lentynele Tomas Philips parduotuvej,tik dar nelabai turiu ka det ant jos  blush2.gif laukiu is Sigutes kokiu vaikiuku ir bandysiu augintis  tongue.gif gal pavyks isijungt i jusu gretas  4u.gif o si lentynele istikro yra batams pasidet  lotuliukas.gif bet sugalvojau,kad man praverstu gelytem,vietos sutaupyciau,o ir ant palanges tip top  thumbup.gif buvo ir triju aukstu tokia pat,tik pagalvojau,kad puses lango nebus matyt  biggrin.gif user posted image

Oi, kaip gudriai sumanyta! Ar Thomas Filips Savanorių prospekte pirkai? Ar labai brangi? estetiškai atrodo, be to, funkcionalu thumbup.gif
Atsakyti