Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos-VIII dalis

QUOTE(Sigute*** @ 2007 08 16, 12:11)
Aš tai irgi sodinu tiesiai į žemę , bet esu bandžiusi ir merkti , manau čia kaip kuriai patogiau , pabandai , patinka ir pasiteisina........ biggrin.gif

drinks_cheers.gif žinoma. Tik kažkaip ramiau man augalą su šaknimis į žemę. Va, lapelius esu ir merkusi, ir sodinusi iškart. Kažkaip labiau patiko vandenyje šaknyčių sulaukti.Gal, kad visas procesas matosi g.gif . O žemėje belieka apsišarvuoti kantrybe ir laukti, laukti biggrin.gif .
Atsakyti
Su lapukais , tai pritariu tau , merkiu visada ir stebiu , nes puvinį pastebėjus laiku , dar galima lapuką išgelbėti .
O pažastinukai tai labai jau gerai žemėje jaučiasi , kažkaip pasitikiu , nesėkmiu nepapuolė.
šiandien padirbėjau iš peties , atskyrinėjau vaikiukus nuo lapukų , tai net akyse žalia.... doh.gif o ju nė daug nė mažai , apie pusę šimto.... lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 08 16, 12:44)
Su lapukais , tai pritariu tau , merkiu visada ir stebiu , nes puvinį pastebėjus laiku , dar galima lapuką išgelbėti .
O pažastinukai tai labai jau gerai žemėje jaučiasi , kažkaip pasitikiu , nesėkmiu nepapuolė.
šiandien padirbėjau iš peties , atskyrinėjau vaikiukus nuo lapukų , tai net akyse žalia.... doh.gif  o ju nė daug nė mažai , apie pusę šimto.... lotuliukas.gif

user posted image

nagi nagi, vardinam ka turim bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

ar bus dalybos g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 16 rugpjūčio 2007 - 12:16
labai grazi, sigute, sita tavo gele. as noresiu jos atzalu kada nors bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 08 16, 12:46)
nagi nagi, vardinam ka turim bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

ar bus dalybos g.gif  mirksiukas.gif

Dalybos , mainai , pardavimai tikrai bus , tik reikia jog dar sustiprėtų visi , pasiruoštų savarankiškam gyvenimui , kelionei ir tt.
tad ir vardinti nevardinu dar , kai kas jau rezervuota , kai kas sau turi likti , o kiti bus marš iš namų ...... lotuliukas.gif , nes jau vietos stoka juntama žiauriai , o juk žiema ne už kalnų .
Džiaugsmelį apie kuria tu minėjai ??
Atsakyti
flora queen
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2007 08 16, 13:45)
flora queen

Pasižymėjau tave. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 08 16, 12:44)

va cia tai ukis bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Aina @ 2007 08 16, 12:46)

o tu man siuntinuka issiuntei g.gif
Atsakyti
Dar šį šeštadienį Forte “vyksiančiame susitikime iš mano namų į kažkieno kitos - gali pakeisti "gyvenamąją vietą" šie vaikiukai:

Ice Queen
user posted image
Beachcomber
user posted image
Phobos
user posted image
Arapachoe
user posted image
Atsakyti
Noriu baltos ir bordines bigsmile.gif Esu is Vilniaus ax.gif 4u.gif Kaip paimti galima butu? Kokia kainyte?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2007 08 16, 18:15)
Noriu baltos ir bordines  bigsmile.gif  Esu is Vilniaus ax.gif 4u.gif Kaip paimti galima butu? Kokia kainyte?

ateik šeštadienį į susitikimą Forte.

Parašyk į asmeninį. Susiderinsim. OK?

Tik nevadinkim sanpaulijų spalvomis, jos turi vardukus biggrin.gif ))))))
Atsakyti
dar liko vaikiukų:

Ice Queen 5 vnt. user posted image
Beachcomber 3 vnt. user posted image
Phobos 1 vnt. user posted image

Atsakyti