Įkraunama...
Įkraunama...

Žvejojančios mamytės

QUOTE(dezma @ 2009 05 23, 19:34)
Sveikos, jei galima prisijungsiu ir as prie jusu, kartais pazvejoju, broliukas uzktrete sia manija hihihi.gif as tai dazniausiai pazvejoju savame prude, kuriame turime truputi prisiveise biggrin.gif

Zinoma junkis, mums patinka zvejai su nuosavais prudukais hihihi.gif
O kas ten veisiasi, kokia zuvis?
Atsakyti
Laba diena,
jungiuos prie jusu esu zvejo zmona ir pati megstu pazvejoti tongue.gif tik mazai kada pagaunu zuvu.savaitgali su vyru buvom alytaus rajone privaciam tvenkinyje tai ir as ten didele zuvi pagavau lotuliukas.gif koks "kaifas" apeme.va nuoroda imesiu jei iseis nes ten dar tik svetaine savininkas kuria.
http://www.dideleszuvys.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirmius: 01 birželio 2009 - 14:19
QUOTE(mirmius @ 2009 06 01, 15:16)
Laba diena,
jungiuos prie jusu esu zvejo zmona ir pati megstu pazvejoti  tongue.gif tik mazai kada pagaunu zuvu.savaitgali su vyru buvom alytaus rajone privaciam tvenkinyje tai ir as ten didele zuvi pagavau  lotuliukas.gif koks "kaifas" apeme.va nuoroda imesiu jei iseis nes ten dar tik svetaine savininkas kuria.

Sveika prisijungus 4u.gif

Nu bet tikrai DIDELĖS žuvys ten thumbup.gif

O aš jau kelias savaites niekur nebuvau, bet jau kaip noriu tai negaliu blush2.gif
Atsakyti

O aš jau kelias savaites niekur nebuvau, bet jau kaip noriu tai negaliu blush2.gif
Jo oras toks fainas kad i gamta taip traukia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mirmius @ 2009 06 02, 14:05)
O aš jau kelias savaites niekur nebuvau, bet jau kaip noriu tai negaliu  blush2.gif
Jo oras toks fainas kad i gamta taip traukia thumbup.gif

Būtų mano valia, tai aš kas antrą dieną važiuočiau kur nors meškerę užmesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mirmius @ 2009 06 01, 14:16)
Laba diena,
jungiuos prie jusu esu zvejo zmona ir pati megstu pazvejoti  tongue.gif tik mazai kada pagaunu zuvu.savaitgali su vyru buvom alytaus rajone privaciam tvenkinyje tai ir as ten didele zuvi pagavau  lotuliukas.gif koks "kaifas" apeme.va nuoroda imesiu jei iseis nes ten dar tik svetaine savininkas kuria.

Neblogi karpiukai ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(lsimute @ 2009 06 03, 10:47)
Neblogi karpiukai ohmy.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi kart kartėm užmerkiu meškeryte.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mindingas @ 2009 06 10, 13:09)
Aš irgi kart kartėm užmerkiu meškeryte.. mirksiukas.gif

Kur užmerki meškeres, ką gaudai bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 06 10, 15:01)
Kur užmerki meškeres, ką gaudai  bigsmile.gif ?

Dažniausiai, didžiausias žuvis, bet spėju, kad vyrukai tuoj manęs nesiveš niekur, nes tada jiems nesiseka.. ax.gif visur, po truputi, MB, mėgsta visur važinėt, aišku ir aš stengiuosi.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mindingas @ 2009 06 10, 13:39)
Dažniausiai, didžiausias žuvis, bet spėju, kad vyrukai tuoj manęs nesiveš niekur, nes tada jiems nesiseka.. ax.gif  visur, po truputi, MB, mėgsta visur važinėt, aišku ir aš stengiuosi.. blush2.gif

Jei nesiveš, važiuok pati cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lsimute @ 2009 06 11, 11:35)
Jei nesiveš, važiuok pati  cool.gif

Taip ir darau ax.gif
Atsakyti