Įkraunama...
Įkraunama...

Žvejojančios mamytės

QUOTE(mindingas @ 2009 06 11, 12:32)
Taip ir darau ax.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif

aš tai jau taip seniai nebuvau žvejyboje doh.gif jau taip pasiilgau doh.gif
Atsakyti
Sveikos,su MB mes tik pradedantys,tad butu smagu,kad pasidalintumet geromis vietomis aplink Kauna... mirksiukas.gif
Atsakyti
As ir pasiilgau zvejybos, tik nesumastom kur cia palekus? Dbr orai lyg ir pagerejo, mazu su palapine kur g.gif
Ka jus Monikute galvojate, ar girdeti kas kimba?
Atsakyti
Mes savaitgali link aukstadvario vaziavom per nakti su palatkem, oras geras gan paitaike ir zuvyciu truputi mazu pagavom, siaip tai smagiai laika praleidom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lsimute @ 2009 06 23, 14:28)
As ir pasiilgau zvejybos, tik nesumastom kur cia palekus? Dbr orai lyg ir pagerejo, mazu su palapine kur  g.gif
Ka jus Monikute galvojate, ar girdeti kas kimba?

Pas mus dabar iš vis laiko nėra nulėkti kur nors užmesti meškerių doh.gif ir nežinau ar benuvažiuosim, nes po savaitės išvarau iš LT keliems mėnesiams unsure.gif verysad.gif taip ir liksiu nepažvejojusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 06 25, 08:45)
Pas mus dabar iš vis laiko nėra nulėkti kur nors užmesti meškerių  doh.gif  ir nežinau ar benuvažiuosim, nes po savaitės išvarau iš LT keliems mėnesiams  unsure.gif  verysad.gif  taip ir liksiu nepažvejojusi  doh.gif

Tai veskis ir meskere, pasaulio vandenyse meskere imerksi, o ir gal kokiu ispudingu laimikiu partauksi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lsimute @ 2009 06 25, 09:48)
Tai veskis ir meskere, pasaulio vandenyse meskere imerksi, o ir gal kokiu ispudingu laimikiu partauksi smile.gif

Galvojau apie tai, bet kadangi viena važiuoju, tai jaučiu kad nelabai smagu būtų vienai svetimoj šaly žvejoti biggrin.gif plius dar masalo nežinočiau iš kur gauti g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ooooooooooo kokią temą radau thumbup.gif thumbup.gif
Aš esu megėja pažvejoti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasutele @ 2009 06 26, 13:47)
Ooooooooooo kokią temą radau  thumbup.gif  thumbup.gif
Aš esu megėja pažvejoti  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveika prisijungusi bigsmile.gif
Kur žvejojat? Kaip žvejojat? Prašom plačiau papasakoti biggrin.gif
Atsakyti
Na mūsų pagrindas žvejybos , Nemunas , Neris , Striūna ir Muniškių karieras
Žvejojam su meškerėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasutele @ 2009 06 26, 12:47)
Ooooooooooo kokią temą radau  thumbup.gif  thumbup.gif
Aš esu megėja pažvejoti  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveika prisijungus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasutele @ 2009 06 26, 14:25)
Na mūsų pagrindas žvejybos , Nemunas , Neris , Striūna ir Muniškių karieras
Žvejojam su meškerėm  biggrin.gif

Tai, kad su meškerėm žvejojat tai neabejoju biggrin.gif bet įdomu ar su plūdinėm, ar su dugninėm, ar su spiningais bigsmile.gif o gal ir kokių geresnių laimikių foto turit bigsmile.gif ?
Atsakyti