Įkraunama...
Įkraunama...

Žvejojančios mamytės

QUOTE(lsimute @ 2009 10 17, 14:48)
MB buvo praeita savaitgali laiva susiorganizaves (kibo menkiu zvejoti)...bet kas tau, is visos 10 zveju kompanijos tik 2 nusususios menkes ir 1 vejazuve  doh.gif  Parvaziavo vejo nugairintais veideliais  unsure.gif  Sakau uz tuos pinigelius turguje ooo kiek menkes butu iseje  doh.gif

Nu bet atrakcija kokia buvo. thumbup.gif Tai manau vistiek laimings gryzo bigsmile.gif Is zvejybos kad ir be laimikio bet su gera nuotaika privaloma gryzt. Juk grynas oras, gamta. Ech... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane JU @ 2009 10 16, 11:17)
Kad nieko spec zinok nereik.

Galvojau kad labai smirdes, bet nei kas smirdejo nei ka. Normalioks  thumbup.gif

mastau.gif aha kad tikrai paprastai atrdodo thumbup.gif reiks kada isbandyti bigsmile.gif

nu man ir taip atrode, uztat ir paklausiau kaip ir ka darai blush2.gif

QUOTE(lsimute @ 2009 10 17, 13:48)

MB buvo praeita savaitgali laiva susiorganizaves

bigsmile.gif eina sau eina sau kaip faina, jau vien tas malonumas pazvejoti taip wub.gif ech mano kompanijoj tik as viena toki pomei turiu, tai tik galiu pasvajoti apie tokias zvejybas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2009 10 18, 20:23)

bigsmile.gif eina sau eina sau kaip faina, jau vien tas malonumas pazvejoti taip  wub.gif ech mano kompanijoj tik as viena toki pomei turiu, tai tik galiu pasvajoti apie tokias zvejybas  doh.gif

Gerai kad as drauge turiu irgi zvejot megeja, tai dviese galim varyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane JU @ 2009 10 18, 09:25)
Nu bet atrakcija kokia buvo.  thumbup.gif Tai manau vistiek laimings gryzo  bigsmile.gif Is zvejybos kad ir be laimikio bet su gera nuotaika privaloma gryzt. Juk grynas oras, gamta. Ech... wub.gif

Na taip, sypsena veide nedingo visa savaitgali. Visgi prasiblaskymas...
Cia tas pats kas man i teatra nueiti pasizmoneti arba rubu parduotuve rolleyes.gif
Svarbu, kad jurlige nesusirgo si karta.
Garbane JU baltas pavydas (del drauges). Ot cia tai dalykelis ax.gif gal reik kompanijos? Nors zvejyboje jos gal ir nereikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lsimute: 19 spalio 2009 - 15:24
Sveikos 4u.gif

Buvau sestadieni spiningauti, bet nieko nepagavom doh.gif na bet vistiek fainiai relaksas nuo visko atsipalaiduot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lsimute @ 2009 10 19, 17:23)
Na taip, sypsena veide nedingo visa savaitgali. Visgi prasiblaskymas...
Cia tas pats kas man i teatra nueiti pasizmoneti arba rubu parduotuve  rolleyes.gif
Svarbu, kad jurlige nesusirgo si karta.
Garbane JU baltas pavydas (del drauges). Ot cia tai dalykelis  ax.gif  gal reik kompanijos? Nors zvejyboje jos gal ir nereikia  g.gif

Man i zvejyba kompanija niekad nemaiso. drinks_cheers.gif Laisvai prijamu i rateli mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rutuks @ 2009 10 19, 18:37)
Sveikos  4u.gif

Buvau sestadieni spiningauti, bet nieko nepagavom  doh.gif na bet vistiek fainiai relaksas nuo visko atsipalaiduot  bigsmile.gif

Mano draugas vienas siuntineja visokias nuorodas internete su tooookiom zuvim, tai erzina doh.gif Zino kad noriu zvejot o ner dabar kada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane JU @ 2009 10 19, 20:30)
Man i zvejyba kompanija niekad nemaiso.  drinks_cheers.gif Laisvai prijamu i rateli  mirksiukas.gif

o jus is vieno krasto? ax.gif

QUOTE(Garbane JU @ 2009 10 19, 20:30)
Mano draugas vienas siuntineja visokias nuorodas internete su tooookiom zuvim, tai erzina  doh.gif Zino kad noriu zvejot o ner dabar kada  doh.gif

laugh.gif hah.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2009 10 20, 10:14)
o jus is vieno krasto?  ax.gif
laugh.gif  hah.gif

Man rodos doh.gif As is Palangos, Garbane Ju is kur tu-prisistatyk,regis is ten pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lsimute @ 2009 10 20, 13:00)
Man rodos  doh.gif  As is Palangos, Garbane Ju is kur tu-prisistatyk,regis is ten pat  ax.gif

o tai jums tikrai smagu, galit mestis i kruva in zvejybu mirksiukas.gif o is po zvejybos ir dar kur nors biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2009 10 20, 12:06)
o tai jums tikrai smagu, galit mestis i kruva in zvejybu  mirksiukas.gif o is po zvejybos ir dar kur nors  biggrin.gif

gathering.gif pasiulymas geras. Verta pamastyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2009 10 20, 12:14)
o jus is vieno krasto?  ax.gif

QUOTE(lsimute @ 2009 10 20, 14:00)
Man rodos  doh.gif  As is Palangos, Garbane Ju is kur tu-prisistatyk,regis is ten pat  ax.gif

Nugi taip. As irgi Palangoj gyvenu. Tai jau mesim Ismute meskeres i kruva kokia diena. Dar mano drauge. Tai visa trijule galesim lekt zvejot. Saunus meetas gausis thumbup.gif
Atsakyti
dar kokio karsto vynciaus prigirbsiet, o paskui gal ir koki undina gal pagausit lotuliukas.gif
Atsakyti