labas mamytes,man patinka zvejoti bet tik megejiskai
jokia poledine zukle per salcius manes netraukia
man laaabai patinka zejot, tada, kai ka nors pagaunu. vasara vaziavom i dzukija su draugais pailset prie ezero,
, draugas pasieme meskere, tai keliausi ketvirta ryto, kad pazvejot galeciau. diena karsta buvo. bet koks azartas, kai pagauni......
dar sia vasara tokia zvejyba buvo, kad vaziavau prie tvenkinio su savo vaikinu ir jo draugeliu. koks vyram pazoras buvo, kai as dvi zuvis pagavau, o jie nei vienos.
sedejo su meskere tol, kol pludes per tamsa nesimate
QUOTE(Meluge @ 2009 10 20, 20:39)
Nu ne e.
Papildyta:
QUOTE(denciuke @ 2009 10 20, 21:12)
labas mamytes,man patinka zvejoti bet tik megejiskai
jokia poledine zukle per salcius manes netraukia 
A cia mes visokios bendraujames
QUOTE(Garbane JU @ 2009 10 20, 21:10)
Nu ne e.
As kai parsikrausciau tai net nezinojau kad rusy tos meskeres yra 
Papildyta:
Ir labai kas megsta ir nelabai. As tai ant ledo noreciau pazvejot pabandyt, bet ko tais biski prisibijau ant jo lipti. Nei pati nesuprantu is kur ta fobija 
Papildyta:
QUOTE(denciuke @ 2009 10 20, 21:15)
QUOTE(Eagle78 @ 2009 10 20, 22:55)
Siaip sako negerai gerti kai ant ledo zvejoji, nes nifiga tas alokoholis nesildo, bet visi geria nes mano kad sildo. Jau cia patyres zvejys mane primoke
QUOTE(Garbane JU @ 2009 10 20, 22:00)
Siaip sako negerai gerti kai ant ledo zvejoji, nes nifiga tas alokoholis nesildo, bet visi geria nes mano kad sildo. Jau cia patyres zvejys mane primoke
Tik kaip sildytis tai nzn. Termosa gal su karsta arbata 10 litru reik. bet tiek isgerus ir ilushti galima 
aš čia daugiau juoko forma pasisakiau
QUOTE(Eagle78 @ 2009 10 21, 16:27)
aš čia daugiau juoko forma pasisakiau
pati nesu žvejojus ant ledo - gal kadu nors
žinoma, kad arbačikė daug geriau sušildo, tik kas tadum žvejos - jei pagrindinis žvejys į krūmus bėgios? 
Reik pamperi detis XXXL dydzio. Niekur eit nebereiks
Garbane Ju, tai kai pamatei meskeres rusi, tai turbut panasei kaip aukso puoda laimejus
nu gerai, kaip trecdali puodo
As irgi neesu zvejojus ant ledo, bet pabandyt koki karteli norec
o del to sildymosi, kazi o jei puse ant puses arbatos ir ko su laipsniai maisyt
QUOTE(rutuks @ 2009 10 21, 20:13)
Garbane Ju, tai kai pamatei meskeres rusi, tai turbut panasei kaip aukso puoda laimejus
nu gerai, kaip trecdali puodo
o del to sildymosi, kazi o jei puse ant puses arbatos ir ko su laipsniai maisyt 
Nu zinok taip panasiai ir atrodziau. o paskui vyriskis mano tvarke visa barachlo ir atrado dar zvejo deze tai as atrodziau kaip vaikas per kaledas po egle atrades dovana
Nu nzn kaip ten su tuo maisymu. Gal ir gerai sildytu
O kur pajury vaziuojat zvejot?
QUOTE(rutuks @ 2009 10 22, 19:36)
O kur pajury vaziuojat zvejot?
Na aplink cia kiek teko i visokius tvenkinukus vaziuot tai man nepatyrusiai zvejei nekaip sekes. Geriausiai sekasi Rusnej.