Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 3

Tik dabar pastebėjau, kokią didelę bėdą prisišaukiau. Ir jau turbūt negalėsit man padėti verysad.gif, bet visgi parašysiu čia.
Prieš kelias dienas atsisiunčiau ir įsidiegiau RocketDock programėlę, kuri leidžia sudarytoje juostoje laikyti įvairius failus, ikonas iš desktopo. Dauguma dalykų iš desktopo sėkmingai persikėlė, bet du folderiai (papkės), kuriose laikiau labai labai man svarbią informaciją, įsikėlė ne taip, kaip aš norėčiau, ir dabar, kai noriu jas atidaryti, liepia pasirinkt iš kompiuteryje esančių programų. O ne to man reikia. Jose buvo keliolika failų.
Iš šiukšliadėžės irgi tada viską paskubomis ištryniau, tikėdamasi, kad operacija pavyko sėkmingai, bet nepatikrinusi, ir tik dabar pastebėjau savo klaidą.

Tai ar niekaip negaliu susigrąžint nors dalies tų failų? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 09 04, 22:21)
Tik dabar pastebėjau, kokią didelę bėdą prisišaukiau. Ir jau turbūt negalėsit man padėti verysad.gif, bet visgi parašysiu čia.
Prieš kelias dienas atsisiunčiau ir įsidiegiau RocketDock programėlę, kuri leidžia sudarytoje juostoje laikyti įvairius failus, ikonas iš desktopo. Dauguma dalykų iš desktopo sėkmingai persikėlė, bet du folderiai (papkės), kuriose laikiau labai labai man svarbią informaciją, įsikėlė ne taip, kaip aš norėčiau, ir dabar, kai noriu jas atidaryti, liepia pasirinkt iš kompiuteryje esančių programų. O ne to man reikia. Jose buvo keliolika failų.
Iš šiukšliadėžės irgi tada viską paskubomis ištryniau, tikėdamasi, kad operacija pavyko sėkmingai, bet nepatikrinusi,  ir tik dabar pastebėjau savo klaidą.

Tai ar niekaip negaliu susigrąžint nors dalies tų failų?  g.gif  unsure.gif

Oj oj :/ Į tą eilutę, kur viską sukėlei, susikelia tik shortcutai, o ne patys katalogai.. T.y. nuorodos į tuos folderius, kuriuos ištrynei... Jeigu neklystu, atstatyt neįmanoma, arba reikia specialios programos. Tikslių pavadinimų nežinau, neteko susidurt su failų atstatymu. Galėčiau paieškoti jų, tačiau dėl kokybės nieko pasakyt negalėčiau. Gal bus kas nors žinantis tokias programas smile.gif Jei ne, tai paieškosiu pati tokių programų ir pratestinsiu.
Atsakyti
QUOTE(catherina @ 2007 09 04, 19:39)
tokia lentele ismeta,tik pastui one.lt meta,o i gmaila galiu ieiti,bet negaliu nieko daryti,taip pat tokia lentele meta doh.gif Daugiau niekur neismeta.

doh.gif doh.gif doh.gif - nejaugi yra žmonių besinaudojančių one.lt ?

QUOTE(Mona187 @ 2007 09 04, 22:21)
Iš šiukšliadėžės irgi tada viską paskubomis ištryniau, tikėdamasi, kad operacija pavyko sėkmingai, bet nepatikrinusi,  ir tik dabar pastebėjau savo klaidą.

Tai ar niekaip negaliu susigrąžint nors dalies tų failų?  g.gif  unsure.gif

Maladiec Mona, džiaugiuosi, kad tau nenusibosta linksminti mūsų bendruomenės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 05 rugsėjo 2007 - 10:03
[quote=Palemonas,2007 09 05, 11:03]
doh.gif doh.gif doh.gif - nejaugi yra žmonių besinaudojančių one.lt ?
nesuprantu klausimo esmes unsure.gif taip pat sakiau,kad ir su gmail pastu problemos,bet matyt ne cia reikia klausti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 09 04, 23:28)
Oj oj :/ Į tą eilutę, kur viską sukėlei, susikelia tik shortcutai, o ne patys katalogai.. T.y. nuorodos į tuos folderius, kuriuos ištrynei... Jeigu neklystu, atstatyt neįmanoma, arba reikia specialios programos. Tikslių pavadinimų nežinau, neteko susidurt su failų atstatymu. Galėčiau paieškoti jų, tačiau dėl kokybės nieko pasakyt negalėčiau. Gal bus kas nors žinantis tokias programas smile.gif Jei ne, tai paieškosiu pati tokių programų ir pratestinsiu.

Ačiū, būčiau dėkinga už pagalbą mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 05, 11:03)
Maladiec Mona, džiaugiuosi, kad tau nenusibosta linksminti mūsų bendruomenės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

Tos žinutės tikslas ne linksminti, o prašymas suteikti pagalbą. Negi nieks nežino kaip būtų galima atstatyt padėtį ir susigrąžint prarastus dokumentus? g.gif Ar neįmanoma jau to padaryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 05 rugsėjo 2007 - 12:57
QUOTE(Mona187 @ 2007 09 05, 13:56)
Tos žinutės tikslas ne linksminti, o prašymas suteikti pagalbą. Negi nieks nežino kaip būtų galima atstatyt padėtį ir susigrąžint prarastus dokumentus? g.gif Ar neįmanoma jau to padaryti?

Nu, bent jau man tai tikrai linksma stebėti tavo eksperimentus, samprotavimus ir logiką. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 05 rugsėjo 2007 - 14:13
Palemonai, tu čia sėdi tam, kad tyčiotumeisi, ar padėtum? bigsmile.gif Siūlau Monai pabandyti parsisiųsti Smart Data Recovery. Ir su ja gal pavyks sužvejoti ištrintus failus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 04, 14:06)
CD brokaunas.
nei kar nenaudotas g.gif reiks į pardą nueiti g.gif

QUOTE(Palemonas @ 2007 09 05, 10:03)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  - nejaugi yra žmonių besinaudojančių one.lt ?

blink.gif o kuo one.lt blogai?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 09 05, 16:01)
blink.gif  o kuo one.lt blogai?

one.lt tinkamas tik Draugų funkcijai. Šiaip čia vienas skylėčiausių saitų. Užlūžta pastoviai ir panašiai. Paštui neverta jo naudoti. Yra žymiai daug geresnių pašto paslaugas teikiančių svetainių.

Mona, pabandyk Smart Data Recovery, kaip siūlė Lane. Jei nepavyks, paieškosiu tada aš kokios nors programos.
Na, kai būsiu laisva smile.gif Dabar eisiu mokytis tongue.gif

Calaquendi šiais metais jau mokosi tongue.gif Bus pavyzdinga fuxė tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 05 rugsėjo 2007 - 15:10
QUOTE(Calaquendi @ 2007 09 05, 15:09)
one.lt tinkamas tik Draugų funkcijai. Šiaip čia vienas skylėčiausių saitų. Užlūžta pastoviai ir panašiai. Paštui neverta jo naudoti. Yra žymiai daug geresnių pašto paslaugas teikiančių svetainių.

na dėl pašto sutinku, kad yra geresnių, bet draugų funkcijai jis labai tinka. ir nežinau kada neveikė paskutinį kartą, viskas tvarkoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 09 05, 16:34)
na dėl pašto sutinku, kad yra geresnių, bet draugų funkcijai jis labai tinka. ir nežinau kada neveikė paskutinį kartą, viskas tvarkoj  thumbup.gif

aš one.lt naudoju tik draugams. ir man labai juokinga, kad atsiranda žmonių, naudjančių jį kaip paštą doh.gif o jei dar kaip oficialų saito/firmos/etc emailą g.gif Pvz. kaip Latvijos kelios su turizmu dirbančios įstaigos bigsmile.gif
Atsakyti
Gal žinot kaip išsisaugot favorituose esančius įrašus (kad nedingtų), jei žadam perinstaliuot windowsus?
Atsakyti