Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 3

Lane, nu tu auksas friends.gif
Pas mane kaip vokiski Windowsai, tai galvojau, is proto iseisiu beieskodama doh.gif
Pagaliau radau thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, kompiuteriu meistrai 4u.gif Atėjau ir aš pagalbos paprašyti... mirksiukas.gif
Turiu Alkoną ir visada viskas buvo gerai, bet kuris laikas vietoj angliško žodžio tarimo, man "piešia" visokius kvadratėlius ir pan.. doh.gif Kaip sugrąžinti viską į vietas? blush2.gif
Ir antras klausimas. Tarkim turiu pašto dėžutę yahoo.com, bet kai gaunu laišką, kuris parašytas lietuviškom raidėm, vietoj jų irgi neaiškius ženklus matau verysad.gif Ar galima šitą reikalą taip pat kaip nors pataisyt?
Padėkit 4u.gif
Atsakyti
Del Alkono deja negaliu padet - turejau tokia pacia problema su Anglonu, bet ten kvadraciukus nuo pat pradziu rode. Paskui kitam kompe persiinstaliavau, viskas gerai mastau.gif
O su lietuviskom raidem pabandyk pakeisti Encodinga:
View -> Encoding ir tada pasirink geriausiai Baltic (Windows) - jisai berods lietuviskai abecelei skirtas mastau.gif Jei nepades, kartais reikia geriau nustatyt Unicode.
Atsakyti
Po to, kai atsinaujinau DAP (Download Accelerator Plus), turbūt kažką ten prispandžiau, nustačiau, ir dabar ir video klipų siuntimas, ir muzikos siuntimasis vyksta per šią programą. Ir dažnai nieks neatsisiunčia. Kaip padaryti, kad vėl viską siųstų kaip anksčiau, normaliai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 09 08, 21:04)
Po to, kai atsinaujinau DAP (Download Accelerator Plus), turbūt kažką ten prispandžiau, nustačiau, ir dabar ir video klipų siuntimas, ir muzikos siuntimasis vyksta per šią programą. Ir dažnai nieks neatsisiunčia. Kaip padaryti, kad vėl viską siųstų kaip anksčiau, normaliai? g.gif

Mes ne ekstrasensai, ką gali žinoti kokie nustatymai pas tave ir kas neveikia.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 09 08, 22:35)
Mes ne ekstrasensai, ką gali žinoti kokie nustatymai pas tave ir kas neveikia.

Na taip. Tada parodysiu, kas manęs netenkina smile.gif

Nelabai aš čia lygiai tą lentelę apibrėžiau, bet esmė gal paaiškės. Tai va, nenoriu per šitą programą siųstis, nes ji labai lėta, neaiški man ir pan.
user posted image

O gal vienintelis būdas atstatyti buvusius parametrus, tai išinstaliuoti šią programą? g.gif Nes jos paskirties kompiuteryje aš nesuprantu. Čia aš apie DAP smile.gif
Atsakyti
Na, konkreciai pasakyt negaliu, nes nenaudoju tokio dalyko. Bet is esmes, jeigu tau sita programa nera mirtinai reikalinga, tai gal tikrai issisinstaliuok?
Nes kaip suprantu, cia kazkoks download manageris, kuri atsinaujinus tu matyt kazkur paspaudei (arba automatiskai buvo nustatyta), kad bet kokie parsiuntimai bus vykdomi per sia programa. O jei tau jos nereikia - velniop ja biggrin.gif
Atsakyti
Aš spausdavau cancel ir man išmesdavo normalų siuntimą. Naudojau ne šitą programą, tačiau kitą, kurios pavadinimas kaip tik šiuo momentu man užstrigo doh.gif Tačiau jei nežadi naudoti tos programos, tai geriau trink lauk wink.gif Kam laikyti nenaudojamą programą kompe? wink.gif

Beje, Mona.. Ar tu naudoji visus tuos toolbarus iš IE? Tau jie visi reikalingi? Ir ar patogu naršyti internetą, kai trečdalį IE lango užima toolbarai? lotuliukas.gif Gal vertėtų juos išinstaliuoti? wink.gif Ir ateityje to, kas nereikalinga, neinstaliuoti? unsure.gif
O dar geriau būtų, jei pereitum prie FF ar Operos wink.gif
Atsakyti
na tau kaip ir atsakė. Eik į add or removė ir išinstaliuok ją, jeigu nenori naudotis.
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 09 08, 21:04)

Trink lauk tą DAP'ą ir viskas bus gerai. Kada baigsi savo eksperimentus ?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 09 09, 00:35)
Na taip. Tada parodysiu, kas manęs netenkina smile.gif

Nelabai aš čia lygiai tą lentelę apibrėžiau, bet esmė gal paaiškės. Tai va, nenoriu per šitą programą siųstis, nes ji labai lėta, neaiški man ir pan.
user posted image

O gal vienintelis būdas atstatyti buvusius parametrus, tai išinstaliuoti šią programą? g.gif Nes jos paskirties kompiuteryje aš nesuprantu. Čia aš apie DAP smile.gif

O toolbaru tollbaru doh.gif doh.gif doh.gif Tikrai akys atsivertu, jei ismestum juos lauk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 09, 12:24)
Kada baigsi savo eksperimentus ?

Geras klausimas g.gif Kam naudoti tą, ko nežinai, kam jis skirtas, arba kaip naudoti?
Atsakyti