Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 3

QUOTE(grange @ 2007 07 09, 16:39)
nežinau kur paklaust  g.gif

jei kompe yra du accountai, aš esu vienam, ar iš savo accounto, neprisiregistravus į kitą galiu kaip nors pamatyti kokie failai yra ant destkopo ?  g.gif

negarantuoju,bet admino teisėm lyg ir galima... g.gif
Atsakyti
Jeigu yra pas tave Administratoriaus teisės, galima. O jeigu Limited, tada ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 09 liepos 2007 - 16:23
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 09, 17:22)

Kažkodėl atrodo, kad admino teisių ir neturi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taktas: 09 liepos 2007 - 16:39
QUOTE(Irmavi @ 2007 07 09, 17:21)
negarantuoju,bet admino teisėm lyg ir galima... g.gif

QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 09, 17:22)

QUOTE(Taktas @ 2007 07 09, 17:39)
Kažkodėl atrodo, kad admino teisių ir neturi.

tai vat kad nežinau, bet man atrodo kad neturiu... o kaip pasitikrint?
Papildyta:
Pasitikrinau, abu accountai administratoriaus teisėm ne limited.. tik vienas iš jų, į tą, kur noriu patekt, su slaptažodžiu, kurio nežinau...

tai tada turiu vilčių, kad galima? g.gif labai reiktų sužinoti kaip blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 09 liepos 2007 - 16:46
QUOTE(jurguliukas @ 2007 07 09, 15:50)
Tik ateitį tokius klausimus reik klaust šioj temoj   http://www.supermama...;#entry10331893

QUOTE(Palemonas @ 2007 07 09, 15:51)
Šitie bajeriai word'o temoje nagrinėjami.

O jergau, atsiprasau, kad ne vietoj issisokau, bet aciu labai uz pagalba! (niekad nebuciau savo jegom to x kvadratu atradus, gerai, kad ji jau kazkas atrado pries mane) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aisvyde: 09 liepos 2007 - 18:02
START juostoj yra piktograma 2 kompiuteriai ant jų šauktukas geltonam fone, užvedus rašo:
Local area Conection 4
Greitis: 12.0Mbps
Status: Limited or no conectivity.

gal kas paaiškintumėt ką daryt, čia zebra internetas blush2.gif labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ddaivux @ 2007 07 09, 20:33)
START juostoj yra piktograma 2 kompiuteriai ant jų šauktukas geltonam fone, užvedus rašo:
Local area Conection 4
Greitis: 12.0Mbps
Status: Limited or no conectivity.

gal kas paaiškintumėt ką daryt, čia zebra internetas blush2.gif  labai lauksiu 4u.gif

pas mane namie yra tas pats.
čia man atrodo turi bendro su tuo, kad intikas , modemas tiksliau pas tave sujungtas usb ne ta tinklo plokšte ane?
Atsakyti
Noriu paklausti kaip panaikinti tokį dalyką blush2.gif Įsijungiau kompą po kelionės ir išmetė lentelę na tipo kžką atnaujinti ir instaliuoti,o aš kaip labai gudri doh.gif na pamaniau kad reikia,o paskui Windows geniuise prašo instaliuoti ir tipo mano Windausų jie nežino ir aš esu Software auka blink.gif bet kiek supratau po to tai siūloma pirkti ko gero,nes paskui kainos buvo parašytos.Tai nieko daryti nenoriu,bet mane tai jau nervina,nes su kiekvienu įjungimu meta lentelę ir užrašus Resolve now- Resolwe later tai spaudžiu antrą variantą.
O gal įmanoma kaip nors panaikinti kad viso šito man daugiau nemestų g.gif ar reikia profesionalo pagalbos,nes aš nesu profė kompo reikaluose blush2.gif
Atsakyti
o tai atnaujint ką prašė? windowsus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 10, 11:21)
o tai atnaujint ką prašė? windowsus? g.gif

Kad lygtais schmoll.gif pirma kad buvo kažkokios apsaugos atjungtos,tai padariau ten žalią varnelę ir maniau viskas bus čiki,bet kad dar prisidirbau.
Man apačioje dabar yra toks ženkliukas kaip mėlyna žvaigždutė ir rašo taip:
Yuo may be a victim of software counterfeiting.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 10 liepos 2007 - 11:31
QUOTE(Kaliteja @ 2007 07 10, 12:31)
Kad lygtais  schmoll.gif  pirma kad buvo kažkokios apsaugos atjungtos,tai padariau ten žalią varnelę ir maniau viskas bus čiki,bet kad dar prisidirbau.
Man apačioje dabar yra toks ženkliukas kaip mėlyna žvaigždutė ir rašo taip:
Yuo may be a victim of software counterfeiting.

Matyt įdiegėte Windows Genuine notification ar pan. Kuris dabar mato, kad pas jus Windows nelegalūs.

Sprendimas: reikia pakeisti windows CD-Key į tokį kuris nebus atpažįstamas kaip nelegalus.

CD-key teks susirasti kokias nors keliais. O kaip jį pakeisti rasite čia: http://www.ismokpats...jinio_keitimas/
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 10, 16:26)
Matyt įdiegėte Windows Genuine notification ar pan. Kuris dabar mato, kad pas jus Windows nelegalūs.

Sprendimas: reikia pakeisti windows CD-Key į tokį kuris nebus atpažįstamas kaip nelegalus.

CD-key teks susirasti kokias nors keliais. O kaip jį pakeisti rasite čia: http://www.ismokpats...jinio_keitimas/

Taip ir yra,kad jau susekė doh.gif ot kvaila boba.Na bet tai padaryti ne mano smegenims nes dar ko prisidirbsiu,tai geriau kompiteristui pasiskambinsiu.
Dėkui kad paaiškinote aciuks.gif
Jau sutvarkyta thumbup.gif Kompiuteristas atsiuntė failiuką su nauju Key kodu tai įrašiau ir dingo assa.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 10 liepos 2007 - 18:02