Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 3

help.gif prasau vel pagalbos.. prisidirbau. bandziau cia susinstaliuot tilde, bet po to taip gavos kad reikejo istrint, nes pas mb klaviaturoj raides issimete. ten kur a pvz raso q ir kai kurios kitos raides taip... issinstaliavau tilde, ir galvojau, kad pasikeis, o pasirodo nea... tai ka dabar daryti, nuners jis man kaili verysad.gif verysad.gif pamenu namie pas mane taip ir buvo su rusu kalba, bet kazka pasidariau o dabar nebezinau ka.. padekit kas zinot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 10, 22:31)
help.gif prasau vel pagalbos.. prisidirbau. bandziau cia susinstaliuot tilde, bet po to taip gavos kad reikejo istrint, nes pas mb klaviaturoj raides issimete. ten kur a pvz raso q ir kai kurios  kitos raides taip... issinstaliavau tilde, ir galvojau, kad pasikeis, o pasirodo nea... tai ka dabar daryti, nuners jis man kaili  verysad.gif  verysad.gif  pamenu namie pas mane taip ir buvo su rusu kalba, bet kazka pasidariau o dabar nebezinau ka.. padekit kas zinot  4u.gif

Tildės Biuras įdiegią daug klaviatūros išdėstymų, po įdiegimo reikia pasirinkti reikiamą. Ekrano apačioje, dešinėje atsiranda tokia vėliavėlė, paspaud-iate ant jos dešiniu klavišu ir pasirenkate ypatybės, ir ištrinate nereikalingas. Geras LT išdėstymas yra Baltic.

O, kaip išdiegus (galima ir neišdiegus) Tildę, galima pasikeisti klaviatūros išdėstymus rasite čia: http://www.ismokpats...uros_isdestyma/
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 10, 23:07)
O, kaip išdiegus (galima ir neišdiegus) Tildę, galima pasikeisti klaviatūros išdėstymus rasite čia: http://www.ismokpats...uros_isdestyma/

4u.gif aciu, vakar pasigilinus pati susitvarkiau kazkaip, tik jau lietuviu kalbos nebedesiu cia, nes kompas ne lt ir ne mano..
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 11, 09:29)
4u.gif aciu, vakar pasigilinus pati susitvarkiau kazkaip, tik jau lietuviu kalbos nebedesiu cia, nes kompas ne lt ir ne mano..

Bet švepluoti irgi negražu, o ir taisyklėse prašoma... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 11, 10:03)
Bet švepluoti irgi negražu, o ir taisyklėse prašoma... smile.gif

zinau... bet kadangi nemano kompas, ir as juo cia naudojuos maziausiai, tai nebenoriu bedu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2007 07 10, 10:55)
Noriu paklausti kaip panaikinti tokį dalyką  blush2.gif Įsijungiau kompą po kelionės ir išmetė lentelę na tipo kžką atnaujinti ir instaliuoti,o aš kaip labai gudri  doh.gif  na pamaniau kad reikia,o paskui Windows geniuise prašo instaliuoti ir tipo mano Windausų jie nežino ir aš esu Software auka  blink.gif  bet kiek supratau po to tai siūloma pirkti ko gero,nes paskui kainos buvo parašytos.Tai nieko daryti nenoriu,bet mane tai jau nervina,nes su kiekvienu įjungimu meta lentelę ir užrašus Resolve now- Resolwe later tai spaudžiu antrą variantą.
O gal įmanoma kaip nors panaikinti kad viso šito man daugiau nemestų  g.gif  ar reikia profesionalo pagalbos,nes aš nesu profė kompo reikaluose  blush2.gif

Daugybę kartų apie tai buvom šnekėję, yra nurodyta kaip išspręsti tuos dalykus labai paprastai.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 07 08, 19:05)
Gali naudoti ir windausine. Ji randasi accessories->entertainment->saund recorder

Nusipirkau laidą ir pabandžiau, viskas būtų kaip ir gerai, bet iškilo tokia problemikė: leidžia perrašinėt tik po vieną minutę doh.gif Ir nerandu kur pakeist nustatymuose, kad perrašytų viską iš karto? unsure.gif help.gif
Atsakyti
sveikuciai nezinau ar cia pataikiau bet gal kas mokat ir galit issamiai parasyti kaip perinstaliuoti kompa? dekui g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eni @ 2007 07 12, 00:04)
Nusipirkau laidą ir pabandžiau, viskas būtų kaip ir gerai, bet iškilo tokia problemikė: leidžia perrašinėt tik po vieną minutę  doh.gif  Ir nerandu kur pakeist nustatymuose, kad perrašytų viską iš karto?  unsure.gif help.gif

Windows Sound REcorder tik po minutę ir tegali įrašyti.

Šiaip galite atsisiųsti nemokamą programą garso redagavimui Audicity, labai šauni programinkė neprofesionaliam naudojimui ir yra visiškai nemokama.

http://audacity.sourceforge.net/
Papildyta:
QUOTE(Asta1 @ 2007 07 12, 07:18)
sveikuciai nezinau ar cia pataikiau bet gal kas mokat ir galit issamiai parasyti kaip perinstaliuoti kompa? dekui  g.gif  4u.gif

Tai nėra toks procesas kurį galima taip greitai čia pateikti.

Štai, manau geriausia vadovautis Microsoft nurodymais, kaip įdiegti XP: http://www.microsoft...xp/install.mspx
Papildyta:
Tik 1 dalies 9 punkte reikia prieš spaudžiant Next, paspausti Customize ir pasirinkti visur lietuvių. T.y. trijose vietosde:

Regional Options kortelėje:
1. prie "Standards and formats"
2. prie "Location"

Advanced Kortelėje:
3. prie "Language for non-Unicode programs"

Čia tam, kad Windows būtų pritaikyti lietuviui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padėjėjas: 12 liepos 2007 - 07:03
QUOTE(grange @ 2007 07 09, 16:43)
tai vat kad nežinau, bet man atrodo kad neturiu... o kaip pasitikrint?
Papildyta:
Pasitikrinau, abu accountai administratoriaus teisėm ne limited.. tik vienas iš jų, į tą, kur noriu patekt, su slaptažodžiu, kurio nežinau...

tai tada turiu vilčių, kad galima?  g.gif  labai reiktų sužinoti kaip  blush2.gif

Daryčiau taip:
My Computer -> C diskas -> Documents and Settings -> [Vartotojo vardas, kurio desctop turinį noriu pamatyti] -> Desktop
Atsakyti
QUOTE(ddaivux @ 2007 07 09, 19:33)
START juostoj yra piktograma 2 kompiuteriai ant jų šauktukas geltonam fone, užvedus rašo:
Local area Conection 4
Greitis: 12.0Mbps
Status: Limited or no conectivity.

gal kas paaiškintumėt ką daryt, čia zebra internetas blush2.gif  labai lauksiu 4u.gif

Darykite taip:
Start->Control Panel->Network Connection

Ant "Local area Conection 4" su ženkliuko su dešiniu pelės klavišu -> Properties
pasirenkam Internet protocol (tcp/ip) -> Properties

IP nurodom: 192.168.1.2
mask: 255.255.255.0
Getw: 192.168.1.1

DNS 1: 212.59.0.1
DNS 2: 212.59.0.2

Išsaugom pakeitimus... turėtų būti viskas OK.
Atsakyti
QUOTE(Zigintas @ 2007 07 12, 11:38)
Darykite taip:
Start->Control Panel->Network Connection

Ant "Local area Conection 4" su ženkliuko su dešiniu pelės klavišu -> Properties
pasirenkam Internet protocol (tcp/ip) -> Properties

IP nurodom: 192.168.1.2
mask: 255.255.255.0
Getw: 192.168.1.1

DNS 1: 212.59.0.1
DNS 2: 212.59.0.2

Išsaugom pakeitimus... turėtų būti viskas OK.

O jūs tikras, kad ten yra Zebra internetas su Routeriu?

Man rodos, ten yra tik modemas, tad tai nesuveiks. smile.gif
Atsakyti