QUOTE(dryyle @ 2009 02 12, 13:50)
Sveiki, ir aš turiu klausimą

mano sūneliui 1 m. 10 mėn., viršuje turim 8 dantis, o pačioje tik 4 (krūminiai ir tie vadinami "pirmukai"), apatiniai iltiniai panašu, kad tuoj tuoj išlįs, bet apatinių "antrukų" mano akimis žiūrint net nebus

ar tai realu? nes nei dantenose kauburėliai yra kaip būdavo kituose dantukuose, kurie dar nebuvo isdygę

tai dabar kai šypsosi tai atrodo kaip kūdikis, nes matosi tik tie 2 apatiniai dantukai

ar gali būt, kad visai neišdygs dantukai, o gal apskui išdygs nuolatiniai? o jei visai nebus, tai ar neliks tarpai?

nu labai neramu darosi

dėkui už atsakymą
labas
na dar turite laiko pieninio sakandzio susiformavimui, tikiuosi dantukai isdigs, kad ir veliau, nors aisku, buna, kad nera dantuku uzuomazgu...
tam reiketu daryti rentgeno nuotrauka, is kurios jau dabar butu mmatyt kokia situacija su nuolatiniu dantuku uzuomazgomis... todel sunku atsakyt y jusu klausima... manau turekit kantrybes iki 3metuku, o tada jei lb neramu galit konsultuotis su savo odontologu...
jeigu paaiskes kad nera uzuomazgu ju ir neatsiras

tada reiktu laukti vaiko brandos, laukt nuolatiniu dantu ir jeigu ju nebus-breketai, protezai, kazkas gelbes tarpus...
atsipalaiduokit ir apie taj dar negalvokit, tikiu, kad viskas bus gerai ir dantukai kad ir paveluotai islys