Įkraunama...
Įkraunama...

Virtualus odontologijos kabinetas

QUOTE(Sikalaki @ 2009 09 06, 14:55)
Laba diena smile.gif
Norejau paklausti. Berniukui (dabar beveik 6 m.) pries dvejus metus israuti du priekiniai (pieniniai) dantukai. Kada mazdaug turetume sulaukti nuolatiniu?
Aciu  4u.gif

labai jau sitas reikalas individualus-manau neilgai trukus turetu pasirodyti jusu laukiami pieninukai, nors gali dar tekti ir paluketi, nes nuolatiniu dantuku dygimas yra kiek pristabdytas del to, kad nera pieniniu dantuku, bet jie tikrai isdigs mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=rasike1982,2009 09 02, 15:07]
sveikos, veluoju su atsakymais-na suprantat-ruduo prasidejo....
na uztruko jusu dantukas... supraskite, kad kruminiai dantukai yra didesni uz pieninius, didesnis ju pavirsius todel ir issikalimas yra ir sunkesnis ir ilgesnis... gali paskaudeti vaikui nuo dygimo ir ausyte, tik negerai, kad jau vaistukus tenka kasdien gydyti... blogiausia taj, kad daktaras cia nieko nepades-nei pjaunamos dantenos tokiems maziukams, nei dar kas nors daroma-gal patepliotu nuskausminamuoju tepaliuku ir viskas... kantrybes mamyte, tikiuosi isdigs dantukai jau greitai ir nebereiks vaistuku...

nuo akmenu specialios pastos nera (na tokios, kad jau valai ir akmenu nera)... kadangi mergyte jau moka valyti dantis, parodykite kaip kruopsciai isvalyti dantuku liezuviny pavirsiu, kokius judesius daryti (sluojamuosius), o pasta manau geriausiai pasirinkite panaudojusios kelias ir paziurejusios kuri jums labiausiai tinka....

geros daktares dar is manes norit-na cia jau kaip ir seimos gydytojas, kaip mokytoja, kaip pardaveja-kas vienam gera, kitam gali buti nieko verta.... rinktis jums, o kad netraumuoti vaiku siulciau vesti pirmam vizitui pas vaiku odontologa-dauguma privaciu kabinetu juos turi, jie dirba dazniausiai tik su vaikais, aisku kai reikia ir jie zody kita grieztesny gali pasakyti mirksiukas.gif

Ačiū už konsultaciją smile.gif
Atsakyti
Laba vakara biggrin.gif 4u.gif
norejau paklausti, ar eina panaikinti tarpa tarp dantuku?
mano mergytei dar tik metukai bus, bet pas jos tarpas yra ganetinai didelis, ir uosviene turi tarpa tarp dantu, tai bijau kad mano pupai nebutu jo doh.gif
siaip man tai negrazu... schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rapiki @ 2009 09 09, 21:14)
Laba vakara  biggrin.gif  4u.gif
mano mergytei dar tik metukai bus, bet pas jos tarpas yra ganetinai didelis, ir uosviene turi tarpa tarp dantu, tai bijau kad mano pupai nebutu jo  doh.gif
siaip man tai negrazu... schmoll.gif  ax.gif

Tokia mažutė, dar anksti apie tarpo naikinimą galvot smile.gif Galima pakirpti viršutinės lūpos pasaitėlį, bet tik kai mergaitei bus 10- 12 m
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2009 09 09, 23:26)
Tokia mažutė, dar anksti apie tarpo naikinimą galvot  smile.gif Galima pakirpti viršutinės lūpos pasaitėlį, bet tik kai mergaitei bus  10- 12 m

as zinau kad dar anksti galvot apie naikinima tarpo, bet noriu iskart susizinoti, kas ir kaip mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rapiki @ 2009 09 10, 11:09)
as zinau kad dar anksti galvot apie naikinima tarpo, bet noriu iskart susizinoti, kas ir kaip  mirksiukas.gif

o kaip tas pasaitelis pakerpamas? siaip as galvojau kad kai bus jau isdyge visi dantys gal breketai butu padeja ax.gif tas pakirpimas taip labai skaudziai skamba g.gif
Atsakyti
QUOTE(rapiki @ 2009 09 09, 23:14)
Laba vakara  biggrin.gif  4u.gif
mano mergytei dar tik metukai bus, bet pas jos tarpas yra ganetinai didelis, ir uosviene turi tarpa tarp dantu, tai bijau kad mano pupai nebutu jo  doh.gif
siaip man tai negrazu... schmoll.gif  ax.gif

dar anksti apie taj galvoti-db dziaukites tuo tarpu, nes bus daugiau vietos nuolatiniams dantukams dygti-jie yra didesni uz pieninukus... va, o ir pakirpimais dar nesigasdinkite-gal jums ju visai nereikia...
kqai sudigs nuolatiniai dantys visi tada ir bus galima spresti yra tarpas ar ne-pades breketai, ploksteles, netgi pacio vaiko pirstukais spaudimas dantukus dievas salia kito...
db taj ne problema-gyvenkit ramiai,o y sy skyrely uzsukit tik po geru 7-8metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasike1982 @ 2009 09 10, 11:59)
dar anksti apie taj galvoti-db dziaukites tuo tarpu, nes bus daugiau vietos nuolatiniams dantukams dygti-jie yra didesni uz pieninukus... va, o ir pakirpimais dar nesigasdinkite-gal jums ju visai nereikia...
kqai sudigs nuolatiniai dantys visi tada ir bus galima spresti yra tarpas ar ne-pades breketai, ploksteles, netgi pacio vaiko pirstukais spaudimas dantukus dievas salia kito...
db taj ne problema-gyvenkit ramiai,o y sy skyrely uzsukit tik po geru 7-8metu mirksiukas.gif

dekui, tai susitiksim po 7-8 metuku mirksiukas.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapiki @ 2009 09 10, 14:26)
dekui, tai susitiksim po 7-8 metuku  mirksiukas.gif  biggrin.gif  4u.gif

tikiuosi neteks, nes mazyles dantukai bus graziai suauge ax.gif
Atsakyti
laba diena

Pas mus yra keistas dalykas todel noreciau suzinoti ka reiktu daryti ir ko tiketis. Mano mazyliui yra 3 men, bet mano mazylsi gime 7 men ir su vienu dantuku kai buvom pas savo daktaro nelabi zinojo ka pasakyt o ir odontologai gal nera pakankamai kompetetingi nes gyvename nedideliame miestelyje. Tas dantukas buvo ne baltos spalvos o toks gelsvas, bet laikui einat jis pradejo juoduoti o dabar yra visas juodas nors tas dantukas nera pilna isauges jis tik prasikales kaip reiktu prizuret ji ar tas juodumas nusivalo kaip nuvalyti, nes bandziau su merliuku tai nesivale ar jis visada toks juodas bus kada turetu iskristi ?

is anksto dekoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo awileee: 21 rugsėjo 2009 - 20:53
QUOTE(NeringaG @ 2006 05 08, 16:10)
Sveiki,
noreciau paklausti apie vaiku dantukus.
Mano dukrytei 8 men, jau lyg ir pradejo kaltis trecias dantukas (virsuje), karts nuo karto pakyla auksta temperatura, viduriuoja, buvo labai stipriai patinusios dantenos, bet dantuko dar nesimato. Taip jau kankinames gera menesi. Ar tai normalu? Ir ar galima toki vaika vesti pasivaikscioti, oras lauke puikus, o as net nezinau ka daryti.

laba diena,
siaip 1,2,3,4,, dantys dazniausiai turi po viena sakni, o 5,6,7,8 gali tureti ir po 3 ir po 4 saknis. jeigu jms plombavo kanalus, turejo daryti tu dantuku nuotraukas, ten aiskiai matysis kiek saknu yra dantyje, nuotraukas jei dare jums privalo atiduoti.
siulyciau pasiimti tas nuotraukas ir atkeliauti konsultacijai pvz pas mano odontologe, labai gera, viska aiskiai paaiskina, lankaus ten reguliariai ir jau praktiskai viska zinau apie dantis, kanalus, saknis ir t.t., nes labai aiskiai isaiskina, sudaro gydymo plana ir nenukryosta nuo kainos. jei domina tai tel 837411137, gyd. Gerda. ten beja konsultacija nemokama
Atsakyti
Atsakymas awileee:

Dantukas išdygo gelsvas, nes silpna kietųjų danties audinių mineralizacija. Toks dantukas labai neatsparus išorės poveikiui, todėl pradėjo gesti ir patamsėjo. Pigmentacija ir išliks. Ar su juo reikia ką nors daryti šiuo metu, sunku pasakyti. Reikėtų pamatyti vaizdą burnoje. O šiaip dantuką reikėtų valyti kaip įprasta su marliuku.
Atsakyti
Sveikos

Norejau paklausti ar teko girdeti ka nors apie Crest Whitestrips dantų balinimo juosteles ? Jos buna classic ir premiu, kurias patartumete pirktis.

Noru suzinoti veisksmingas ar ne? Ar kenkia dantims?
Ar bandete kas nors? Jei taip tai labai noreciau suzinoti nuomone patiko nepatiko ir panasiai.

Man bet kokia info bus naudinga apie si produkta

Arba gal zinot apie alternatyves prekes kazka blush2.gif
Atsakyti