Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, kraujas tuštinantis

o as suzinojau geresni buda - naturalesni.. tongue.gif
mano daktare vakar patare valgyti kivius.. na, as nepatikejau doh.gif nes n visokiu budu buvau isbandziusi.. ir n metu nezinojau, kad yra tryda biggrin.gif tai vat per vakar ir siendien kiviu suvartojau apie kilograma.. pasekme - neiseinu is WC.. blush2.gif bet tikslas pasiektas drinks_cheers.gif ir dar skaniai, nes kiviai siuo metu pats tas - saldziai sunoke drinks_cheers.gif tik kad buciau ta suzinojusi iskart po gimdymo doh.gif butu nereikeje man taip vargti (kadangi kiviai yra agrastiniu seimos, jie nesukelia elergijos vaikiukui, gerianciam MP)..
Atsakyti
man po antro gimdymo buvo kraujo, bet ne iš karto. Po kokio mėnesio ar dviejų. Kažkaip pradžioje nekreipiau dėmesio. Maniau, raukės del užkietėjimo plyšta ir viskas. Bet kai nenustojo ir to kraujo buvo vis daugiau, tai sunerimau. Sukaupiau visas jėgas ir nuėjau pas gydytoją, kuri davė siuntimą išsitirti dėl hemorojaus ir kt. ligų. Vienžo, procedūra dešimteriopai nemalonesnė nei pas ginekologą unsure.gif , kai uodegon žiūri su lempute... Pasirodo, man paprastas hemorojus buvo. Po to, sužinojau, kad hemorojus būna vidinis ir išorinis. Esant išoriniam, gali skaudėti, kas man atsitiko po trečio gimdymo, o vidinio atveju neskauda, bet gali daeit iki skausmingo tuštinimosi su krauju. Tada tas diedas daktaras paskyrė man Posterisan žvakučių. Dabar po trečio gimdymo naudoju Posterisan tepaliuką.
Atsakyti
na, prisipazinsiu, visko neperskaiciau. bet man atrodo, kad mano subinyte ir plysta. siaubas kazkoks. skaiciau knygoj, kad yr isanges sieneles iplesa, bet kuo ja gydyt? kokias zvakutes ar tepalus naudot? mano viduriai kaip kada buna, bet tustinantis atrodo,kad su britvom pjauna uujuiui.
Atsakyti
QUOTE(jurate4 @ 2007 07 17, 22:34)
na, prisipazinsiu, visko neperskaiciau. bet man atrodo, kad mano subinyte ir plysta. siaubas kazkoks. skaiciau knygoj, kad yr isanges sieneles iplesa, bet kuo ja gydyt? kokias zvakutes ar tepalus naudot? mano viduriai kaip kada buna, bet tustinantis atrodo,kad su britvom pjauna uujuiui.

Posterisan zvakutes kiekviena vakara pries einant miegot ir posterisan tepala pries einant rimtam reikalui i WC ir po jo, stengtis kad nebutu uzkieteje viduriai, nes tada bus kaip uzburtas ratas, jei viduriai bus nuolat minsti, tai iplesa uzgis ir nebeatsinaujins, o vos tik uzkietejus ir vel vargsi, sekmes isgyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate4 @ 2007 07 17, 22:34)
na, prisipazinsiu, visko neperskaiciau. bet man atrodo, kad mano subinyte ir plysta. siaubas kazkoks

buvo buvo..
jokie kiviai nepades ..juk jie nepagydo tavo subinytes blush2.gif ..itt.
tai vat Prokto Glevenol.. ir jokiu tepaliuku ..jokiu zaidimu.. jau sakiau viena zvakute pries ta reikaliuka ..geriausia vakare ..o ryte i wc ..ir thumbup.gif bet..tik nustoji vel scare.gif verysad.gif cray.gif taigi as praejau kursa apie 1.5 menesio kaskart su zvakute .. dabar jau nereikia nieko .. ax.gif kankinausi 4 men.. kol neisradau tu zvakuciu unsure.gif

Atsakyti
Man tik nuostabu,kaip jus visos valgot kivius,abrikosus,burokelius.O jusu leliams nuo to nepucia pilvuko?As tai viso to valgyti negaliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2007 07 18, 15:26)
Man tik nuostabu,kaip jus visos valgot kivius,abrikosus,burokelius.O jusu leliams nuo to nepucia pilvuko?As tai viso to valgyti negaliu verysad.gif

pučia ir tiems kas mišiniu maitina, tiesiogiai nėra įrodyta kad nuo maisto pučia. Pora džiovintų slyvų užpili verdančiu vandenuku ryte ant tuščios išgeri ir suvalgai slyvukes dienos eigoje. Viskas kaip sviestu patepta.
Atsakyti
aš irgi šitą bėdą turiu. Iki antrojo nėštumo nežinojau, kas yra vidurių užkietėjimas, o po gimdymo sužinojau, kas yra kakojimas per ašaras. Kiekvienąkart su siaubu einu į tualetą doh.gif , vis stengiuosi atidėliot tą reikalą kuo toliau, nors ir žinau, kad taip negerai.

QUOTE(aseni77 @ 2007 07 18, 21:11)
pučia ir tiems kas mišiniu maitina, tiesiogiai nėra įrodyta kad nuo maisto pučia. Pora džiovintų slyvų užpili verdančiu vandenuku ryte ant tuščios išgeri ir suvalgai slyvukes dienos eigoje. Viskas kaip sviestu patepta.

pritariu drinks_cheers.gif aš ne slyvas, o po kelis džiovintus abrikosus per dieną pradėjau valgyt, atrodo, reikalai pamažu taisosi. Net ir mano mažiukas pradėjo tankiau kakoti ir lyg ramesnis pasidarė
Atsakyti
Po gimdymo daugeliui viduriai linkę užkietėt. Man taip pat buvo užkietėję. Po pirmojo gimdymo ilgai kankinaus su vis neužgyjančia žaizdele, nes nežinojau kaip gydyt, ką daryt, pas gydytojus nelabai turėjau laiko eit. O po antro tą problemą lengvai išsprendžiau - pirmas porą dienų pavartojau mikrolax klizmutes, kad neužsistovėtų ir dar labiau neužkietėtų visas tas reikaliuks, o atsiradusią žaizdelę porą kart patepiau bepanthen tepaliuku. Viskas susitvarkė ir dabar jokių bėdų.
Atsakyti
na nezinau gal ir juokingai nuskambes, bet man is pat pradziu taip pat buvo problemu su viduriais, bet kai pradejau gerti actimel,viskas susitvarke.
Atsakyti
Sveikos mamytes! perskaiciau visa forumeli, reziume toks: Hemorol zvakutes ir Lepicol kapsules bei Mikrolax klizmos is vaistu dazniausiai minima g.gif . Noriu visko nusipirkt, nes nezinau, ko uzsienyje gimdant gali prireikt. Gal kas pakoreguos ar papeiks mano saraseli, nes siame reikale esu zalia.
Atsakyti
sveikos nu net nezinau,as susiduriau su tokia pat problemele.gimdziau pries beveik4 men.,o atsirado problemele dabar g.gif zodziu nuejau pas gyd.,o ji tik isklause mano nusiskundimu ir paskyre vaistu,nei apziurejo nei ka doh.gif ka gali zinot,kas yra,jei ne neapziuri,ar ne tiesa? schmoll.gif mano uosvienei taip pat buvo.moteriske gydesi nuo hemarojaus,o po metu padare kazkoki tyrima,pasirodo-storosios zarnos vezys verysad.gif ir ka?o gyd.gyde nuo hemarojaus,stai tau,kad nori.tai ir as dabar tiek prisigalvoju,kad negaliu.galvoju,kad reiks eit kur privaciai pasitikrint,sumokesiu,bet nors apziures.bet gal nera taip baisu,kaip man atrodo,ziuriu ne vienai man cia tokia problema.labai faina,kad yra supermamu psl.,labai padejo nestumo metu ir aplamai liux.aciux jums
Atsakyti