Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, kraujas tuštinantis

QUOTE(Jusma @ 2007 02 09, 15:10)
Kol kas naudoju Posterisan ir uzsirasiau pas gydytoją. Pažiūrėsiu ką sakys. O į tualetą neiseinu jau ketvirta diena, net Mikrolax nepadeda verysad.gif

As po gimdymo pirma karta isejau irgi su Mikrolax, nes pati labai bijojau daryti, tai susileidau ir thumbup.gif viskas pavyko

pabandyk ryte isgerti kavos puodeli ant tuscio skrandzio, gal pades mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek skaiciusi esu, kol mama maitina pati, tol su viduriukais bus problemu. Pradzioje naudojau Mikrolax zvakutes, viso kokias 5 esu sunaudojusi, paskui nusipirkau Duphalac, kai kurios minejo, kad irgi padejo ir VISISKAI NEKENKIA KUDIKIAMS! As ji geriau ir nescia budama... Buna uzkieteja buna viskas normalu, kazkaip tikiu, kad baigus maitinti viskas susitvarkys...juk visdelto organizme vyksta sudetingi pokyciai kai gaminasi pienelis, vis dar neatsistate hormonai ir visa kita... smile.gif
Atsakyti
Man kadangi ir ne nestuke.gif būdavo problemų su viduriais, verysad.gif po gimdymo irgi niekas nepasikeitė,naudojau įvairias žvakutes,Microlax,bet poveikis vienadienis, doh.gif bandžiau keisti mitybą,gerti daug skysčių,valgiau slyvas kibirais,gėriau aliejų ir etc doh.gif jau bandau susitaikyti kad taip bus visą gyvenimą verysad.gif
Atsakyti
Nestumo metu ir man buvo viduriu kietejimo problema unsure.gif, gimdymo metu labai sukarpe, siuvo, tai pirma kart eit y toleta buvo tikras sokas, isgirdau kaip moterys praso sesuciu laisvinancios arbatos, paprasiau ir as, nezinodama kiek gert isgeriau visa tai tolete prasedejau koky pusvalandy 4u.gif
Atsakyti
pats vidurių užkietėjimas kaip ir nekamavo, nes visada su juo turėjau problemėlių, tačiau prisidėjo skausmas ir kraujavimas doh.gif manau kraujas valantis gimdai atsirado, o gal kraujavo siūlė, kuri besituštinant įsitempdavo g.gif
Atsakyti
pirma karta ir as bijojau eiti i wc, ir taip kokia savaite, nors kaip ir nebuvo dideliu problemu nestumo metu, bet po jo atsirado ir dar kai kada kamuoja ir dabar, nors nieko, jokiu vaistu negeriau niekada, kartais viskas lengvai, o kartais jau ir skausmelis buna toks verysad.gif
Atsakyti
man labai padejo viena dalykas, toks patiekalas:
dziovintos slyvos, dziovinti abrikosai, dziovintos fikos viska sumaisai su medum...
thumbup.gif thumbup.gif dalykas zarnynui valyti...
Atsakyti
ir dziovintas slyvas valgiau, ir kava geriau, ir jogurtus ryte rijau, ir tepalus visokius bandziau, o netekusi kantrybes isbandziau toki liaudies recepta:
i kibira idejau gera sauja lauro lapu, uzpyliau verdanciu vandeniu ir atsisedau ant to kibiro. Taip ant garu pasedejau kokiu 10-15 min. Uzteko tik vienos tokios proceduros ir viska kaip ranka nueme... O buvo tikrai rimta: uzkieteje viduriai, kraujavimas tustinimosi metu, padideje mazgai, deginimas...
Atsakyti
As po gimdymo tai trecia para pasitustinau, nors buvau kirpta ir susiuta. Bijojau kad dar labiau viduriai neuzkietetu, tai pasistaciau pati sau Microklizmute. O paskui jau su slyvu sultis ir avizine kose valgiau kiekviena ryta kaip "teve musu". Dabar jau beveik 10 dienu po gimdymo ir viskas einasi normaliai ax.gif .
Atsakyti
man ir ne kas buvo po gimdymo,uzkieteje viduriai,kraujavimas,ir mazgai.jau buvau netekusi kantrybes sakiau eisiu pas daktarus,bet vis kazkaip nepatogu rodyti savo uzpakali blush2.gif tai pradejau valgyti dziovintus abrikosus,dar burokelei labai gerai,ir silto virinto vandens pries pusrycius.kolkas pfu pfu pfu viskas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Aš tai pasituštinau gal antrą parą po gimdymo ir iš karto valgiau bent po obuolį per dieną. Tačiau vis tiek po mėnesio pradėjau tuštintis krauju, nors viduriai ir nebuvo užkietėję. Manau nusilpo organizmas, nes negėriau jokių vitaminų. Buvau pas gyd. hemorojaus man nėra, tik įplyšimas, tačiau manau greit susitvarkys. Svarbu rūpintis savimi.
Atsakyti
o as prasikankinau du menesius, maniau kad visos bedos baigesi, bet vos tik vel uzkietejo viduriai ir vel viskas is naujo, kraujas, skausmas, tai prisiekiau sau, kad daugiau nebusiu atlaidi, ir kai tik vel apsigydziau, tai kas diena ryte suvalgau dziovintu abrikosu, ir viduriukai liuks, hemoroju pamirsit, jei tikrai regurialiai naudosit tai nuo ko jums suminsteja viduriai, svarbiausiai neleisti kad jie uzkietetu, nes tada kaip uzburtas ratas, net jei viduriai ir laisvi kuri laika, bet vistiek valgau abrikosu, cia kaip vaistus, nepraleidziu nei vienos dienos nesuvalgius reikiamos dozes ir hemorojus uzmirstas 4u.gif
Atsakyti