Koks lengvas ir grazus vaikucio gimimas, sveikinimai

kokia grazi istorija,net apsiverkiau
koks sunelio vardas?gal Rytis?

QUOTE(Putlutė @ 2007 09 13, 10:07)
sūnelio vardas Karolis

As irgi gimdziau su epiduriniu, tik man vaistus leido 6 valandas (kas 2 valandas). Uzmigt tikrai nebuciau galejusi, nes saremius jauciau, nors jie skausmingi ir nebuvo. Tik po gimdymo man nuo epiduro pasidare bloga, pradejo pykint ir vemt. Ir dar paskiau puse metu paskaudedavo nugara. Bet dabar kai reikes vel gimdyt turbut vis tiek rinksius su epiduru, nes kelias valandas kentet nezmoniskus skausmus man atrodo klaiku, juolab kad visu jegu prireikia pabaigai.
QUOTE(zi-zi @ 2007 09 13, 14:12)
labai grazus vardas,tiesiog nuostabus

na,bet tu saunuole,nerealu varda issrinkai

sveikinu
labai graziai papasakojai
sveikatytes suneliui

QUOTE(violla @ 2007 09 13, 14:23)
As irgi gimdziau su epiduriniu, tik man vaistus leido 6 valandas (kas 2 valandas). Uzmigt tikrai nebuciau galejusi, nes saremius jauciau, nors jie skausmingi ir nebuvo. Tik po gimdymo man nuo epiduro pasidare bloga, pradejo pykint ir vemt. Ir dar paskiau puse metu paskaudedavo nugara. Bet dabar kai reikes vel gimdyt turbut vis tiek rinksius su epiduru, nes kelias valandas kentet nezmoniskus skausmus man atrodo klaiku, juolab kad visu jegu prireikia pabaigai.
na, man po epidūro nieko nebuvo, nei nugaros skaudėjo, nei pykino. Tik man, atrodo, vaikutis per daug ramus buvo pirmą parą

EX, O ,AN NESPEJO EPIDIURO PADARYT..
O GALEJAU LYGIAI TAIP PAT MEGAUTIS GIMDYMU
O GALEJAU LYGIAI TAIP PAT MEGAUTIS GIMDYMU

Sveikinam susilaukus sūnelio
Aukit stiprūs ir sveiki

Mano kraujo rezusas irgi neigiamas, o vyro teigiamas? Ar tai reiškia, kad manes laukia sunkus nestumas? As girdejau, jeigu moters rezusas neigiamas - ji negales pati gimdyt, reikes daryt cezari
QUOTE(Archideja @ 2007 10 25, 17:19)
Mano kraujo rezusas irgi neigiamas, o vyro teigiamas? Ar tai reiškia, kad manes laukia sunkus nestumas? As girdejau, jeigu moters rezusas neigiamas - ji negales pati gimdyt, reikes daryt cezari
nieko panašaus dėl cezario pjūvio, tiesiog gausi vieną ukoliuką vaistukų nėštumo pabaigoje ir jei vaikutis gims su pliuso grupe, tai vėl gausi ukoliuką. TIK TIEK

Dėl ko visa tai paaiškinti negaliu, nes nepamenu

Sėkmės tau ir tavo pilvuko gyventojui ir lengvo gimdymo