QUOTE(IndruteUK @ 2008 01 31, 13:48)
Konservuota vistiena
1 kg vistienos,1 saukstas druskos,pipiru abieju rusiu maltu,cesnaku(nepagaileti)
viska sumaisyti,palaikyti kokia valanda,sudeti i puslitrinius ir virti su visais stiklainiais didekliame katile
tik i apacia reikia ideti koki skudura,kad nesiliestu su dugnu
sudeti stiklainius ir tik po to pilti salta vandeni
uzdeti dangtelius,tik neuzsukti ir nuo uzvirimo virti kokia 1.5 val ar 2val
tik ziureti,kad uzvires vanduo nesitaskytu i vidu stiklainio
stiklainius dar karstus reikia uzsukti su dangteliais ir padeti kur kad atvestu
o kai atvesta,sudeti i saldytuva,kad sustingtu iki drebuciu
Ta pati galima ir su mesyte daryti...

vat
I sveikata!
šita virimo būdą esu girdėjus,tik nebandžiau ,virti teko specialiame puode kur susideda 24 stiklainiukai pripilama pilnas puodas vandens kad apsemtų visus stiklainius ir verdama,tik žinau ,kad negalima pridėti pilnų stiklainiukų,dėti tiek ,kad iki viršaus stiklainiuko liktų apie 2-3cm laisvos vietos,vištieną pjausčiau išimdama vadina nugaros su šonkauliukai kaulą,o kojeles ir kakliuka ir sparnelius truputi smulkinau.produktas gavosi

niam niam.o jei kas augina savo vištas ir jei nevalgėte ankščiau vištos kojų tai išsivirkite ,tik pavirkite ilgiau arba greitpuodyje,pamatysite kaip skanu,čia jums ne valdiškos kur būna pamėlusios.Skanaus