QUOTE(NEIMA @ 2007 08 08, 00:31)
Kol negime antras sunelis, tol jauciau siaubinga baime, ir tustuma. Labai bijojau kad vel kokia nelaime nenutiktu. Mano pirmojo sunuko irgi buvo apsigimimai nesuderinami su gyvybe, tik kad as ji gimdziau tada kai atejo tam laikas, dievas matyt neleido, kad anksciau jo apsigimimus pastebetu gydytojai. Isgyveno nepilna para reanimuojamas. Smugis buvo baisus, as irgi vengiau zmoniu, nejau i paskaitas gal menesi, bet namie sedet dar sunkiau buvo, tad nusprendziau nelaikyt visko savyje, pradejau vaikscioy i paskaitas, bendraut kalbetis apie TAI ir man pasidare siek tiek lengviau. Po 10 men vel pastojau, siaubinga baime buvo, bijojau net myleti suneli, kiekviena diena kalbedavausi su angeliuku, ir prasydavau jo kad prasytu dievulio sveiko broliuko. Nors nestumas buvo sunkus, bet gime sveikas sunutis. Tada ir apsimirso mano skausmas, aisku labai sirdi skauda, pagalvoju augtu dabar du broliukai, bet susitaikiau su dievo valia, matyt taip jau turejo buti.
Kai mire pirmas sunelis, maniau kad bet kokio amziaus vaiko mirtis yra skaudi, bet as dar nespejau jo pazinti, tai gal man lengviau buvo uzsimirsti, o dabar pagalvoju jei netekciau savo dziausmuko, tai man nebeliktu prasmes gyvent, jei nemacyciau jo sypsenos, nejausciau jo apkabinimu...
Stiprybes jums mamos netekusioms savo angeleliu
Kai mire pirmas sunelis, maniau kad bet kokio amziaus vaiko mirtis yra skaudi, bet as dar nespejau jo pazinti, tai gal man lengviau buvo uzsimirsti, o dabar pagalvoju jei netekciau savo dziausmuko, tai man nebeliktu prasmes gyvent, jei nemacyciau jo sypsenos, nejausciau jo apkabinimu...
Stiprybes jums mamos netekusioms savo angeleliu

Toks jausmas lyg skaityčiau savo mintis.