Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas klinikose

QUOTE(NEIMA @ 2007 08 23, 12:05)

Jeigu jus tam pasiruose planuokite nauja kudikeli, tikrai pades pasimirsti  4u.gif
As tai Dievui pasakiau, viena angeliuka tau pagimdziau, kitas vaikas bus musu  smile.gif

o as tai savojo angelelio prasau, kad jis ikalbintu dievuli mums atsiusti kuo greiciau broliuka ar sesute... smile.gif
Atsakyti
Ramune, tikrai ateis diena kai pamatysi dvi raudonas juosteles nestumo teste, ir linkiu kad ji isaustu kuo greiciau 4u.gif As gal 3 menesius nepastojau, bet paskui uzkibo musu Matukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune1001 @ 2007 08 23, 21:18)
o as tai savojo angelelio prasau, kad jis ikalbintu dievuli mums atsiusti kuo greiciau broliuka ar sesute...  smile.gif

ir as vis prasau, prasau ir labai tikiuosi, kad tai neuztruks per ilgai....
sekmes Tau ir man ir visoms kitoms supermamoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NEIMA @ 2007 08 23, 22:02)
Ramune, tikrai ateis diena kai pamatysi dvi raudonas juosteles nestumo teste, ir linkiu kad ji isaustu kuo greiciau  4u.gif As gal 3 menesius nepastojau, bet paskui uzkibo musu Matukas  biggrin.gif

QUOTE(zydra30 @ 2007 08 23, 22:56)
ir as vis prasau, prasau ir labai tikiuosi, kad tai neuztruks per ilgai....
sekmes Tau ir man ir visoms kitoms supermamoms smile.gif

aciu Jums uz palaikyma wub.gif
Atsakyti
Skaitau ir negaliu patikėti,kad tiek daug mamyčių išgyvene savo kudikėliu netekti.Man vis atrodė,kad tik aš tokia nelaiminga.Po sunaus gimymo ir dvieju negimdyvinių nėštumų buvo pasakyta,kad aš niekada negalėsiu turėti vaikų.Susitaikėm su tuo,džiaugėmės turėdami sunų.Bet praėjus trylikai metų,pasijutau blogai,sutryko mėnesynės.Nuvykus pas gyd.diagnozė,auglys.Bedarydami tirimus,atrado nėštumą 12sav.Žemė iš po kojų slydo,džiaugėmės,laukėm kaip išprotėja.Bet kartu visą laiką persekiojo kažkokia baimė.Taip ir atsitiko,kaip iš giedro dangaus.Pasijutau blogai,dingo judesiai,o kai nuvažiavom buvo jau per vėlai.Užduso dėl placentos nepakankamumo 37sav.besibaigiant.Tai buvo 2003.11.10d.Šiemet bus keturi metai,bet skauda kaip vakar.Ly wub.gif giai po metų pastojau vėl.Dabar turiu dukrytę,kuri gymė 2005.11.19d Aš kartais galvoju kad gražyno ką paėmė iš mūsų ti reikėjo daug iškentėti ir palaukti.Ir kai artėja ruduo ,kekvieną lapkritį man norisi staugti iš skausmo.Netiesa,kad kitas kūdikis gali atstoti prarasta,jis ir dabar mano akise stovi.Tik stengiesi negalvoti ir labai ,labai branginti turimus.Stiprybės visoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cukrinuke: 04 rugsėjo 2007 - 15:23
QUOTE(cukrinuke @ 2007 09 04, 16:21)
Skaitau ir negaliu patikėti,kad tiek daug mamyčių išgyvene savo kudikėliu netekti.Man vis atrodė,kad tik aš tokia nelaiminga.Po sunaus gimymo ir dvieju negimdyvinių nėštumų buvo pasakyta,kad aš niekada negalėsiu turėti vaikų.Susitaikėm su tuo,džiaugėmės turėdami sunų.Bet praėjus trylikai metų,pasijutau blogai,sutryko mėnesynės.Nuvykus pas gyd.diagnozė,auglys.Bedarydami tirimus,atrado nėštumą 12sav.Žemė iš po kojų slydo,džiaugėmės,laukėm kaip išprotėja.Bet kartu visą laiką persekiojo kažkokia baimė.Taip ir atsitiko,kaip iš giedro dangaus.Pasijutau blogai,dingo judesiai,o kai nuvažiavom buvo jau per vėlai.Užduso dėl placentos nepakankamumo 37sav.besibaigiant.Tai buvo 2003.11.10d.Šiemet bus keturi metai,bet skauda kaip vakar.Ly wub.gif giai po metų pastojau vėl.Dabar turiu dukrytę,kuri gymė 2005.11.19d Aš kartais galvoju kad gražyno ką paėmė iš mūsų ti reikėjo daug iškentėti ir palaukti.Ir kai artėja ruduo ,kekvieną lapkritį man norisi staugti iš skausmo.Netiesa,kad kitas kūdikis gali atstoti prarasta,jis ir dabar mano akise stovi.Tik stengiesi negalvoti ir labai ,labai branginti turimus.Stiprybės visoms.

daug tokiu mamu pasirodo, nors man irgi daznai atrodo, kad as vienintele tokia nuskriausta ir nelaiminga. o ypac kai pamatau kitu teveliu vaikucius, visda pagalvoju, kad ir as tureciau myluoti savo vaikeli, bet jo nera, o teik nedaug truko ir butu buves. vakar buvo lygiai puse metu nuo tos nelaimingos dienos. zinau, kad neturiu ko paklausti kodel taip? bet taip noretusi...
Atsakyti
QUOTE(cukrinuke @ 2007 09 04, 17:21)

tai tikra tiesa ,kad kitas kudikis prarasto neatstos.
Atsakyti
tai tiesa bet gal užpildys tuščias rankas......
Atsakyti
graudu, bet as tebeskaiciuoju kiek but buve pirmajam metu( berniukas, mergaite?!),
sunus jau kita met i mokykla,
dukrytei greit butu buve 5men, greit but pradejus sedet
sako dziaukis tuo ka turi, bet man maza to... taip truksta... ypac dabar, kai vakarai ilgeja
kaip mum su broliu budavo smagu abiem kartu pas mama ant keliu...
Atsakyti
mano numatyta gimdymo data kita savaite, treciadieni... paziurejus i kalendoriu siurpas pereina, o mintyse vis isgyvenu kaip jo laukiaus ir kaip su juo atsisveikinau.. kartais atodo, kad pradeda skaudet ne tik siela, bet ir visa kuna... visos, su kuriom kartu kazkada dalinaus laukimosi dziaugsmais jau gimdo ir supuoja savo vaikelius...
gydytoja jau leido planuoti antra vaikiuka. labai laukiu, kada jis apsigyvens manyje, bet bijau. neisivazduoju kaip butu jei dar karta isgirsciau panasia diagnoze....
Atsakyti
bandau grizt i normalu gyvenimo ritma, bandau jau ieskot darbo, bet isgirstu neigiama atsakyma... visada paklausia kodel isejau is ankstesnio darbo, atsakau kad turejau augint dukryte(su asarom akyse)
nezinau... jau pradeda est depresija... ir bliaut vel pradedu kekviena diena, ir vel nieko nesinori...........
Atsakyti
Liudnute, ir man taip buvo 5-6 mėnesį PO... Ir su darbu panašiai. Gal iš veido matyti, kai žmogus nestabilus emociškai? Man tai tikrai taip buvo tuo metu...
Bet dabar persikvalifikuoju, ir manau, kad įgijus naują specialybę man pavyks. Nes jau esu kiek ramesnė.
Ir tau būtinai pasiseks. Gal tik laiko klausimas.
Atsakyti