Blakstienas man pirma karta padaze drauge 8 klasei (buvau 13), o pati panaudojau tusa budama 14, kai buvo rugsejo 1-oji. Taciau paskui nieko nenaudojau, gal tik koki lupu blizgi ir labai-labai retai tusa. Paskui, kai buvau mazdaug 16, pradejau aktyviai naudoti juoda piestuka ir tusa, cia buvo kerzu ir tamsiu plauku laikai, taciau niekada nebuvau gote, ir daziausi palyginus su kitais gan nedaug, gal siek tiek buvau linkusi i neformaluma. Nors pora kartu ryskiai per daug piestuko panaudodavau

su kremine pudra tuo metu dar nedraugavau, nuo kazkokios mane tada siaubingai isbere.
Dabar man 19, daugiausia demesio skiriu akims ir antakiams, nors dazniausiai tai buna smeliniai-rudi atspalviai (esu blondine). krempudra nauddoju kart nuo karto. nezinau, kazkaip man jau geriau kazkur parausta ar truputi isberia, negu tepti pudra storu sluoksniu. visiem gi buna tai spuogu tai paraudimu...
aisku labai norisi isbandyti viska ir viskas taip grazu, ir bronzeriai, is shimmeriai, ir highlighteriai, bet bandau sau pasakyti "stop", galu gale spesiu as dar prisimaskuot per visa gyvenima