Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kirpėja Panevėžyje

antakiu pesiojimas dazymas berods 12lt ax.gif kiek pamenu,o gal 15,bet tikrai nedaugiau,as tai moku tiesiai mergaitei susitvarkiu antakiu,o ne tai sekretoriai mirksiukas.gif tik uz kirpima jai sumoku,o kirpimas tai 60lt jei gerai pamenu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visoms! Kalbant apie kirpejas neseniai atradau superine, tikiuosi visiems laikams - Vilma S., dirba salone Nona, prie senosios optikos. Super dirba zmogus, kerpa ne tik pagal tai, ka ismoko paskutiniame seminare ar pagal paskutini mados klyksma, taciau atsizvelgia ir i tai, bet pagrinde kerpa pagal plauku tipa, struktura, kritima, tavo veido bruozus ir pageidavimus be abejo. Pirma kirpjea, kurios "nebijau", kuria pasitikiu ir dziaugiuos be galo situo savo atradimu thumbup.gif
Dar norejau pasiteirauti, gal kuri zinote geresne vyru kirpeja, kuri moketu ne tik nuskusit masinele?... smile.gif
Aciu is anksto uz komentarus smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit man padeti, pati esu uzsienyje ir noriu uzsirasyti pas kirpeja Vitalija, bet nr kuri turiu neveikia, gal kas galit AZ atsiusti jos nr, buciau begalo dekinga ax.gif
Atsakyti
O gal čia yra besilankančių Fantazijoj? randasi Dariaus ir Girėno gatvėj smile.gif
Atsakyti
Lankausi Galinoj, Dariaus ir Girėno g, pas kirpėją Ingridą. Kai nuėjau pas ją su nudegintais ir negyvais plaukais prieš gerus porą metų, taip daugiau pas kitą nesu buvusi.
Labai rūpinasi plauko sveikumu, duoda daug patarimų, esu labai ja patenkinta,pasitikiu visiškai , o ir kainos nekosminės thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,keliu tema i virsu,nes reikia geros kirpejos. Gal kas kokiu pasiulymu? smile.gif
Atsakyti
Gal kas žinote kirpėją Iriną, kuri anksčiau dirbo kirpykloje Klaipėdos g. antrame aukšte ( mediniais laiptais reikėdavo užlipti) prieš KTU (beveik), jos pavardė rusiška. Ačiū
Atsakyti
Na as 6m jau lankausi pas Lilija (Vanela) nzn man ten patinka blush2.gif visuomet pataria, ir nors normalei nudazo ax.gif nes anbksciau kiek kirpyklu esu pakeitusi doh.gif

o orandzianiam stiliui tai isvis, kaip buvau tai grizusi verkiau gal koki menesi verysad.gif paprasiau, kad kaip nors apkirptu, labai tik nunutrumpintu, plaukai buvo uz lemeneles juostos ir buvo galas ilgas o prieki trumpi, iki peciu smile.gif tai jin man visus suvienodino blink.gif blink.gif pamaciusi, kad kerpa plaukus is nugaros vos nenugriuvau nuo kedes mega_shok.gif man tada buvo tik 15m, nieko nesakiau bet grizusi namo tikrai verkiau, nes plaukus padare su lyg peciais mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 04 vasario 2010 - 12:22
Sveikutes mirksiukas.gif , noreciau, kad kas apibendrintu Salon + kirpeju darba, o ir kaina ne pro sali ....Noreciau pakeisti kirpima, nes kokius desimt metelius einu pas viena kirpeja, ti nieko naujo nesumasto, vis nukerpa taip pat, o ir neziuri i plauku struktura .... o daugelis pazystamu siulo apslankyti Salon +, bet vat dar nzn kokia kirpeja butu ta Pati, Pati, kaip sakant 4u.gif dekoju is anksto uz pagalba rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Ir man teko lankytis pas kirpeja Vitalija daug kartu maciau kaip ji atlieka savo darba, jokiu priekaistu neturejau, tai nusprendziau isbandyti pati.
Deja, deja ... is kirpyklos isejau patenkinta, nes ji juos nukirptus dziovino ir formavo, o kai issiploviau galva namie supratau, kad jei noresiu atrodyti taip kaip isejau is kirpyklos turesiu gera pusvalandi stoveti ir juos tvarkyti, asmeniskai man jos kirpimas nepatiko gal neatitaike mano plaukams.
Atsakyti
Salon + man nepatiko visai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif mano sviesintus plaukus nudaze rudai su zaliu atspalviu,atrode,kad namie buciau dazius kokiu pigiu sampuneliu biggrin.gif kirpejos pasirode tokios jaunutes,be patirties g.gif bent man atrodo jos ten daznai keicias,tai gal dabar kitos g.gif
Atsakyti
[Vat kad jaunutes as tai pat girdejau g.gif bet vat is daiies pliusas, nes nebus iauge i krauja vienodas ir vis tas pats kirpimas, kiekvienam klientui, neziurint tinka ra ne, o minusas vat vienintelis del patirties
Atsakyti