QUOTE(Prancuze @ 2007 08 19, 23:19)
Žinau gerą kirpėją-Vitaliją, man patinka, kad jai nereikia aiškinti kaip apkirpti, tik sunku nusakyti kur ji randasi: Respublikos gatvėje praėjus draudimą, tame name kur užuolaidų salonas: iš kiemo pusės, nėra iškabos, tik ant lango kažkada buvusių žirklių pėdsakas, beje apsikirpti pas ją jau seniai 50 litų, dabar nežinau.
O taip, Vitalija yra superinė kirpėja ir meistrių meistrė! Pas ją prieš mėnesį apsilankiau, tai likau viskuo be galo patenkinta, išskyrus... kaina. deja, negaliu kas mėnesį sau leisti mokėti 150,- Lt, ji man per brangi. Gal kada nors, kai daug daug uždirbsiu, va tada tik pas ją ir niekur kitur. Gavau konsulatciją visapusišką - kokie kirpimai man tinka, kokios spalvos (ne tik plaukų, bet ir aprangos), kaip savimi rūpintis, sakyčiau ji yra ne tik kirpėja, bet ir stilistė.
Kam kaina nebaisi - primygtinai rekomenduoju ją
QUOTE(Virgina @ 2007 08 21, 16:12)
Sveikos,
Žvaigždžių g.3 dirbo (vaikelio laukėsi) Daiva Jankauskaitė. Ji profesionali kirpėja ir daugelio tarptautinių kirpėjų konkursų nugalėtoja. Keletą metų pas ją kirpausi. Keletą kartų buvo pasiūliusi tikrai labai gražių kirpimų ir dažymo idėjų (žmonės atsisukdavo ir savo vyrą turbūt pavyko sužavėti tos šukuosenos pagalba (plaukų spalvos)

.
Dabar lankausi pas Romedą, kuri dirba salone "Neda". Ji viską atlieka labai kruopščiai ir tvarkingai

, tačiau kartais jau norėtusi ir kokių naujovių. O dėl dažymo tai visoms yra bent kartą nepavykę nudažyti taip kaip norėjau (net ir profesionalei), bet juk dėl to būtų per didelė prabanga keisti kirpėją būtų.
O kur ta Romeda ir "Neda"? ir kokios kainos čia?