Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kirpėja Panevėžyje

Kiek teko lankytis pas kirpejas tai labiausiai kol kas likau patenkinta Oranziniu Stiliumi. Kelis kartus buvau pas savininke sio salono. Na man asmeniskai jos stilius nelabai,po jos kirpimo plaukus labai sunku tvarkyti. Dabar einu pas kita kirpeja visai nieko, bet jos stilius pradeda atsibosti, ir paskutinius du kartus plauku nenudaze taip kai turejo nuzdazyti. Vyras juokesi pamates mane, sako o tau plaukus irgi daze doh.gif
Girdejau, kad gera kirpeja dirba zvaigzdiu g. 3 , tik nezinau jo pavadinimo. Niekada pas ja nebuvau tik girdejau, nezinau ar dabar kerpa, nes vaikelio laukesi, gal jau pagimde. Gal Jus apie ja ka pasakyti galite? g.gif

Beje karta teko lankytis pas kirpeja vardu Lolita, ji turi savo salona taip ir vadinasi Pas Lolita, galiu tik viena pasakyti TRAGEDIJA schmoll.gif jau taip baisiai nukirpo, dare man sukuosena ir tuo paciu metu karpe plaukus, tai isivaizduokit kaip turejo atrodyti mano galva kai suokuosenos nebeliko kita ryta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beauty*: 30 liepos 2007 - 22:04
rekomenduoju romeda is nedos salono thumbup.gif
Atsakyti
Žinau gerą kirpėją-Vitaliją, man patinka, kad jai nereikia aiškinti kaip apkirpti, tik sunku nusakyti kur ji randasi: Respublikos gatvėje praėjus draudimą, tame name kur užuolaidų salonas: iš kiemo pusės, nėra iškabos, tik ant lango kažkada buvusių žirklių pėdsakas, beje apsikirpti pas ją jau seniai 50 litų, dabar nežinau.
Atsakyti
Sveikos,

Žvaigždžių g.3 dirbo (vaikelio laukėsi) Daiva Jankauskaitė. Ji profesionali kirpėja ir daugelio tarptautinių kirpėjų konkursų nugalėtoja. Keletą metų pas ją kirpausi. Keletą kartų buvo pasiūliusi tikrai labai gražių kirpimų ir dažymo idėjų (žmonės atsisukdavo ir savo vyrą turbūt pavyko sužavėti tos šukuosenos pagalba (plaukų spalvos) thumbup.gif .
Dabar lankausi pas Romedą, kuri dirba salone "Neda". Ji viską atlieka labai kruopščiai ir tvarkingai thumbup.gif , tačiau kartais jau norėtusi ir kokių naujovių. O dėl dažymo tai visoms yra bent kartą nepavykę nudažyti taip kaip norėjau (net ir profesionalei), bet juk dėl to būtų per didelė prabanga keisti kirpėją būtų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuze @ 2007 08 19, 23:19)
Žinau gerą kirpėją-Vitaliją, man patinka, kad jai nereikia aiškinti kaip apkirpti, tik sunku nusakyti kur ji randasi: Respublikos gatvėje praėjus draudimą, tame name kur užuolaidų salonas: iš kiemo pusės, nėra iškabos, tik ant lango kažkada buvusių žirklių pėdsakas, beje apsikirpti pas ją jau seniai 50 litų, dabar nežinau.

O taip, Vitalija yra superinė kirpėja ir meistrių meistrė! Pas ją prieš mėnesį apsilankiau, tai likau viskuo be galo patenkinta, išskyrus... kaina. deja, negaliu kas mėnesį sau leisti mokėti 150,- Lt, ji man per brangi. Gal kada nors, kai daug daug uždirbsiu, va tada tik pas ją ir niekur kitur. Gavau konsulatciją visapusišką - kokie kirpimai man tinka, kokios spalvos (ne tik plaukų, bet ir aprangos), kaip savimi rūpintis, sakyčiau ji yra ne tik kirpėja, bet ir stilistė.
Kam kaina nebaisi - primygtinai rekomenduoju ją thumbup.gif
QUOTE(Virgina @ 2007 08 21, 16:12)
Sveikos,

Žvaigždžių g.3 dirbo (vaikelio laukėsi) Daiva Jankauskaitė. Ji profesionali kirpėja ir daugelio tarptautinių kirpėjų konkursų nugalėtoja. Keletą metų pas ją kirpausi. Keletą kartų buvo pasiūliusi tikrai labai gražių kirpimų ir dažymo idėjų (žmonės atsisukdavo ir savo vyrą turbūt pavyko sužavėti tos šukuosenos pagalba (plaukų spalvos)  thumbup.gif .
Dabar lankausi pas Romedą, kuri dirba salone "Neda". Ji viską atlieka labai kruopščiai ir tvarkingai  thumbup.gif , tačiau kartais jau norėtusi ir kokių naujovių. O dėl dažymo tai visoms yra bent kartą nepavykę nudažyti taip kaip norėjau (net ir profesionalei), bet juk dėl to būtų per didelė prabanga keisti kirpėją būtų.  4u.gif

O kur ta Romeda ir "Neda"? ir kokios kainos čia?
Atsakyti
o tai kurioje kirpykloje ta vitalija dirba?
Atsakyti
o kaip atsiliepimai apie Komplimento kirpėją Kristina? bandžiau užsirašyti kažkada, bet jau eilės doh.gif , taip ir neprisiruošiau
Atsakyti
QUOTE(cingis @ 2007 09 21, 11:00)
o tai kurioje kirpykloje ta vitalija dirba?

Na, sunku nusakyti, kur ji dabar dirba, bet netrukus turėtų atsidaryti naujas jos salonas "Vitanele" Ukmergės g. Jei domina, parašyk į AŽ, duosiu telefoną.
Atsakyti
QUOTE(Dvyniuke @ 2007 09 21, 23:00)
Na, sunku nusakyti, kur ji dabar dirba, bet netrukus turėtų atsidaryti naujas jos salonas "Vitanele" Ukmergės g. Jei domina, parašyk į AŽ, duosiu telefoną.

Tai jau šiaip ne taip radau kirpėją Vitaliją tongue.gif , iš tikrųjų ten sunku rasti.
Atsakyti
QUOTE(cingis @ 2007 09 24, 17:58)
Tai jau šiaip ne taip radau kirpėją Vitaliją tongue.gif , iš tikrųjų ten sunku rasti.

Ir kokie įspūdžiai apsilankius? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvyniuke @ 2007 11 05, 23:31)
Ir kokie įspūdžiai apsilankius?  bigsmile.gif

Na įspūdžiai geri thumbup.gif (tik truputį brangoka) . Jau pas ją apsilankė ir dvi mano draugės tai joms labai gražiai pritaikė kirpimą ir visi tikrai labai giria. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cingis @ 2007 11 06, 13:11)
Na įspūdžiai geri  thumbup.gif (tik truputį brangoka) . Jau pas ją apsilankė ir dvi mano draugės tai joms labai gražiai pritaikė kirpimą ir visi tikrai labai giria. rolleyes.gif

o kiek kainavo, jei ne paslaptis ax.gif ? ir ka dare tik apkirpo, ar ir daze?
Papildyta:
QUOTE(Ksantipe @ 2007 08 01, 15:32)
rekomenduoju romeda is nedos salono  thumbup.gif

zinau, lankydavaus pas ja pries kokius 5 metus. tikrai profesionali kirpeja, zino ka daro. dar man patiko, kad mazai sneka biggrin.gif
Atsakyti