Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kirpėja Panevėžyje

Mano draugei reik skubios pagalbos.. Gyvena ji mažame miestelį, nuėjo į vietinę kirpyklą šiek tiek patrumpint plaukus, tai kai dėjo kirpėja net surišt nebėra ko doh.gif , o ji visą gyvenimą surištais vaikščiojo.. Būtų maža bėda, plaukai atauga, bet kad nei kirpimo matyt, nu kažkokia betvarkė ant galvos g.gif .Draugė vos ne į depresiją puolus, bijo eit į kirpyklas.
Gal galit kas parekomenduot kokią gerą modelinio kirpimo kirpėją, kuri gerai kerpa nei dažyt, nei šukuosenų jai nereikia.
Atsakyti
QUOTE(kristinaeid @ 2010 04 21, 15:36)
Labas  4u.gif  o gal kas pasisakysit kur savo vaikucius kerpat?

As kirpau savo suneli pries Sodra kur yra kirpykla mirksiukas.gif Labai graziai nukirpo ir pamodeliavo plaukucius ir pati ten kirpausi,esu taip pat patenkinta 4u.gif
Atsakyti
Na, mamytės, parekomenduokit, pas kokią kirpėja nueiti, kad išsikarpyčiau plaukus? Nes pas betkokią nuėjus nežinai kokia išeisi. doh.gif
Atsakyti
oranžinem stiliui pabandykite, thumbup.gif
Atsakyti
ax.gif Hmm, oranžiniam stiliui nelabai norisi, nes komentarų apie jį yra nekokių.
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2010 06 19, 15:14)
ax.gif Hmm, oranžiniam stiliui nelabai norisi, nes komentarų apie jį yra nekokių.

Ten geras kolektyvas surinktas ir tikrai ten visos geros thumbup.gif Daug metų ten kerpuosi todėl ir žinau mirksiukas.gif
Atsakyti
Vistiek oranžiniam stiliui nebuvau. blush2.gif Na tiesiog senesni mamų atsiliepimai daro savo. smile.gif
Buvau "Grožio salonas" Žvaigždžių g. 3, ten yra tokie laiptukai į viršų, prie pat autoserviso (kažkuri mama čia jau rašė smile.gif ), ir buvau pas kirpėja Editą... Labai gražiai man iškarpė ilgus plaukus, labai viskas čiki, ir pigiai paėmė...
Daugiau ten visad eisiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 06 19, 14:08)
Ten geras kolektyvas surinktas ir tikrai ten visos geros    thumbup.gif    Daug metų ten kerpuosi todėl ir žinau        mirksiukas.gif

Na kaip visas kolektyvas, tai aš nelabai žinau.... ax.gif bet pas Margarita vaikštau jau kokie 5 metai... Man patinka kaip mane nukerpa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2010 06 22, 17:41)
Vistiek oranžiniam stiliui nebuvau. blush2.gif  Na tiesiog senesni mamų atsiliepimai daro savo. smile.gif
Buvau "Grožio salonas" Žvaigždžių g. 3, ten yra tokie laiptukai į viršų, prie pat autoserviso (kažkuri mama čia jau rašė smile.gif ), ir buvau pas kirpėja Editą... Labai gražiai man iškarpė ilgus plaukus, labai viskas čiki, ir pigiai paėmė...
Daugiau ten visad eisiu. smile.gif

Na ir mes ten su drauge buvom, tik vardo kirpėjos nepamenu, gražiai abiems sutvarkė plaukučius..
Atsakyti
Sveikos smile.gif

As irgi ieskau geros kirpejos , bet tokios , kuri pamacius garbanotus plaukus ,moka juos graziai susuokuot, o ne tiesint .Kaip nusibodo kur buvau, tai visur is karto bando tiesint ir nezino ka su mano plaukais dar galima padaryt sad.gif

Gal cia yra garbanotu merginu , kurios gali parekomenduot gera kirpeja?)

Lauksiu paliulymu )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savage_cat: 05 liepos 2010 - 20:50
As pirmiausia kirpima susirandu internete, ir nusinesu atsispausdinusi:) na jei gera kirpeja, tai viskas gaunasi. Del Oranzinio stiliaus, tai kazkada ejau pas Ausra (savininke atrodo), labai nepatiko. po ilgo tarpo, atradau kirpeja Vilma, labai aktyvi, vis pasiulo ka nors ir gerai nukirpdavo. Bet kad ir kaip gaila butu, pastaruoju metu jauciasi skubejimas, o tuo tarpu labai kencia kokybe, zymiai prasciau kerpa :-/ ir ne as viena pastebejau. Bandysiu pas kirpeja Nonoje.
Atsakyti
QUOTE(Topholi @ 2010 06 23, 16:21)
Na kaip visas kolektyvas, tai aš nelabai žinau....  ax.gif bet pas Margarita vaikštau jau kokie 5 metai... Man patinka kaip mane nukerpa  rolleyes.gif

gal gali pasakyti kokiam salone dirba margarita ir jos numeriuka i az,labai aciu rolleyes.gif
Atsakyti