As vel sugrizau i Oranzini stiliu pas Vilma
Stiliste ir kirpeja viename
Sveiki! Gal kas lanketes kirpykloje "Feniksas" Klaipedos gatveje ( pries Maxima) ? Man arti namu butu, bet nezinau kokie atsiliepimai.....
As lankiausi pas kirpeja Rita Smelynes 51, bet buvau nepatenkinta jos darbu
.
Noreciau keisti kirpykla, bet nezinau kur geriau. Gal galite kas pasiulyti. Man tiktu visas centras, jeigu butu kas tinkamo arba netoli namu, tai yra Klaipedos mikrorajone.
Aciu uz bet koki info
Noreciau keisti kirpykla, bet nezinau kur geriau. Gal galite kas pasiulyti. Man tiktu visas centras, jeigu butu kas tinkamo arba netoli namu, tai yra Klaipedos mikrorajone.
Aciu uz bet koki info
as tai praita savaite lankiausi grozio salone X fonas, pas kirpeja Raimonda, na super, tikrai labai galiu ja pagirti, labai graziai apkirto, labai daug patare apie plauku dazyma, kirpima ir kaina tikrai pigi, palyginus su sostines kainomis. super.
QUOTE(astiti @ 2008 06 24, 17:33)
as tai praita savaite lankiausi grozio salone X fonas, pas kirpeja Raimonda, na super, tikrai labai galiu ja pagirti, labai graziai apkirto, labai daug patare apie plauku dazyma, kirpima ir kaina tikrai pigi, palyginus su sostines kainomis. super.

X fonas? Ne negirdejau. Zinau X Tona Ramygalos gatveje. Ar tai ta pati kirpykla? Na o gal surizikuoti ir apsilankyti pas Vitalija......., zinau kainos ten kandziojasi, bet gal pabandyti verta.....
QUOTE(Rojuke @ 2008 06 25, 15:15)
X fonas? Ne negirdejau. Zinau X Tona Ramygalos gatveje. Ar tai ta pati kirpykla? Na o gal surizikuoti ir apsilankyti pas Vitalija......., zinau kainos ten kandziojasi, bet gal pabandyti verta..... 
uoj sumaisiau ne taip parasiau
gal kuri gali Romedos is Nedos kontaktus duoti?
QUOTE(Shater @ 2007 07 15, 10:50)
O as nuvykau i Babilona,i salona +,tai ten uz 30 litu padare tai,uz ka Vilniuje moku 80,esu labai apsipatenkinusi!
tikra tiesa, Vilniuj Salon +, lyginant su panevėžiečiais, tikri plėšikai
QUOTE(Rojuke @ 2008 06 24, 15:30)
Sveiki! Gal kas lanketes kirpykloje "Feniksas" Klaipedos gatveje ( pries Maxima) ? Man arti namu butu, bet nezinau kokie atsiliepimai.....
.
Aciu uz bet koki info
Aciu uz bet koki info
Ar ten tokia kirpykla su mėlynom sienom?
Man atrodo aš ten kerpuosi, tik neatsimenu pavadinimo
man jau artreja vestuves
busiu vyriausia pamerge, tai ieskau geros kirpejos, nes daugelis nuvyle ir tokia dienele nesinori rizikuoti ir eiti pas bet ka
bandysiu pas romeda is nedos daugelis merginu taip isgyre
gal zinote kas lankosi ar sunku pas romeda papulti?
gal zinote kas lankosi ar sunku pas romeda papulti?
gal kuri galite pasakyti savo atsiliepimus apie grozio salono "Pelene" kirpejas?
QUOTE(Rojuke @ 2008 06 25, 15:15)
Aš pas Raimondą kerpuosi jau 10metų
Papildyta:
Ne tą pacitavau
Beje "Vaneloje" irgi gražiai kerpa ir manikiūrą gerai daro.