Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ką turim

QUOTE(Almuka @ 2007 07 13, 13:32)
nu siusk greitai almab@one.lt nes tuoj einu is darbo smile.gif

Išsiunčiau. Tik įkelk antrą variantą.
Ačiu tau labai.
Atsakyti
va bozindos virtuve
user posted image
Papildyta:
ner uz ka, tikiuos sita ikeliau ir iskart pastebejau, jei jusu saldytuvas atsidaro taip kaip nuotraukoj, padarykit kad atsidarytu priesingai, kad atidarai ir krauni iskart ant spinteles wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2007 07 13, 12:29)
Dar iskilo klausimas kai dedu kriaukle tai man kazkaip gaunas kad ji kabo ore, ka as ne taip darau ir dar nerandu spinteles imontuojamam gartraukiui g.gif

kai ziuresi trimati vaizda, pazymek su pele kriaukle ir po to yra kazkur rodykleles tai paspausk ant tos kuri zemyn nukreipta. o del imontuojamo nezinau nes man tokio nereikajo smile.gif
Atsakyti
bozinda, dar pasistengciau suvienodinti visu virsutiniu spinteliu ir lentynos auksti.
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 07 13, 14:40)
kai ziuresi trimati vaizda, pazymek su pele kriaukle ir po to yra kazkur rodykleles tai paspausk ant tos kuri zemyn nukreipta. o del imontuojamo nezinau nes man tokio nereikajo smile.gif

Aciu aciu su jusu pagalba gan neblogai isena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2007 07 13, 13:40)
va bozindos virtuve
user posted image
Papildyta:
ner uz ka, tikiuos sita ikeliau ir iskart pastebejau, jei jusu saldytuvas atsidaro taip kaip nuotraukoj, padarykit kad atsidarytu priesingai, kad atidarai ir krauni iskart ant spinteles wink.gif

Ne , viskas gerai,šaldytuvas atsidaro į sieną, tik projekte blogai parodyta.
Kairiam šone per viduri įmontuojama indaplovė yra.
Papildyta:
QUOTE(Almuka @ 2007 07 13, 13:42)
bozinda, dar pasistengciau suvienodinti visu virsutiniu spinteliu ir lentynos auksti.

Spintelės suvienodintos smile.gif
Čia projektas. Jau viskas sustatytą ir man gyvai atrodo viskas geriau negu projekte. Kai gausiu fotoaparatą, tai nufotografuosiu savo virtuvėlę. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bozinda: 13 liepos 2007 - 13:55
o man ta kitchenplanner programele neatsidaro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Barikada @ 2007 07 13, 11:05)
aš už pirmą, antrasis man kažkoks nepabaigtas g.gif

drinks_cheers.gif

Man irgi pirmas variantas fainesnis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2007 07 13, 13:40)
va bozindos virtuve
user posted image
Papildyta:

o man tai kazkaip kliuna ta spintele virs saldytuvo kazkaip nelabai graziai issikisa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JABLYNKST: 13 liepos 2007 - 16:19
Šiaip nelabai marmuro stalviršis - labai labai teplus, sunku valyti. Bent jau man nepatinka, bet jau sukišom į jį tiek pinigų, nuodemė atsisakyti.
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 07 11, 10:27)
tikrai, visai nereikalinga funkcija, aš neturiu, bet kaimynas, kuris prekiauja virtuvėm (na ir buitine technika), tai sakė, kad kai ji valosi ir kvapas jaučiasi svilėsių ir dar kažką, bet neatsimenu ką.

Kaitlentę pirk indukcinę, sutaupysi elektros (aišku ji brangesnė), ant jos paviršiau  nuėmus puodą ir padėjus maišiuką, jis neprikeps.

O ar zinot, kad indukcinem reikalingi specialus puodai, kitaip kaitlente sugadinsit g.gif
Atsakyti
QUOTE(JABLYNKST @ 2007 07 13, 17:19)
o man tai kazkaip kliuna ta spintele virs saldytuvo kazkaip nelabai graziai issikisa g.gif

O man irgi taip atrodo, as jos visai nekabinciau, daug graziau be jos butu smile.gif

Turiu cia toki klausimuka rolleyes.gif

Ka jus kabinsit (desit) virtuveje? Uzuolaidas, zaliuzes, ramanetes? ar kt? Ir kas siuo metu "ant bangos"? g.gif Neapsisprendziu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išprotėjus: 13 liepos 2007 - 16:36