Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ką turim

QUOTE(Žibuoklė @ 2007 07 12, 12:05)
Norėjau paklausti orkaitę pirkote su Pirolize ar be jos ?

Gorenje B8960 su savaiminiu išsivalymu, tai čia tas pats kas ir pirolizė, kaip supratau, tai joje yra tokia programa.

Almuka, o kurioj vietoj indaplove nuo kriaukės į kairę?
Atsakyti
Supratau - rąstinukuose nieks negyvenat unsure.gif . Taip jums ir reikia tongue.gif !
Atsakyti
QUOTE(Ju' @ 2007 07 12, 19:08)
Supratau - rąstinukuose nieks negyvenat unsure.gif . Taip jums ir reikia tongue.gif !

negyvenam, bet nereikia pykti, aš tai niekur nesu mačiusi tokios virtuvytės, bet man gražu, kai stiliai tokie skirtingi kartu sudėti, net nemanau, kad tau reikėtų slėpti rąstinę sieną, nu man gražu stiklas ir medis, akmuo ir stiklas ar pan., tokios atrodo skirtingos medžiagos, bet kartu sudėjus atrodo thumbup.gif, tai taip ir stiliai, tas toks nesuderinamumas, atrodo, sudėjus kartu, atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 12 liepos 2007 - 18:15
user posted image

Sakykit, o nieko, kad orkaitė ir šaldytuvas taip arti viens kito? blush2.gif
Atsakyti
pagal feng shui ugnis, vanduo ir ledas negali buti salia viens kito wink.gif tik kartais kitaip neiseina ir darai kaip paciai patogiau, o ne feng shui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almuka: 12 liepos 2007 - 18:58
QUOTE(linnn @ 2007 07 12, 19:13)
negyvenam, bet nereikia pykti, aš tai niekur nesu mačiusi tokios virtuvytės, bet man gražu, kai stiliai tokie skirtingi kartu sudėti, net nemanau, kad tau reikėtų slėpti rąstinę sieną, nu man gražu stiklas ir medis, akmuo ir stiklas ar pan., tokios atrodo skirtingos medžiagos, bet kartu sudėjus atrodo  thumbup.gif, tai taip ir stiliai, tas toks nesuderinamumas, atrodo, sudėjus kartu, atrodo  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš gi ir nepykstu! Tik jum, visom mūrinukėm, liežuvį parodžiau!
O kai turėsiu savo virtuvę, tai neabejoju, bus SUPER! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2007 07 12, 19:53)
pagal feng shui ugnis, vanduo ir ledas negali buti salia viens kito wink.gif tik kartais kitaip neiseina ir darai kaip paciai patogiau, o ne feng shui biggrin.gif

irnesakyk.gif Feng shui nesidomiu, žiūriu į patogumą drinks_cheers.gif
Atsakyti
tai tuomet as apgalvociau, koks mano didziausias puodas ir kuri didziausia kaitviete, ar puoda ant jos uzdejus netrukdys orkaites sienele.t.y. ar puodas laisvai stoves ant kaitvietes per viduri, o ne pastumtas. ir pagalvot, ar pas tave ne daznas taskymasis is puodu, nes as daznai pravepsau, tai uztaskytu man sienele, nors is esmes vistiek valyt reiks, koks skirtumas, ar siena ar darbastali biggrin.gif ir ar laisvai galesi stoveti, ar nesudarys nepatogumu, jei prireiks ir su saukstu makaluotis prie krastiniu puodu, kur is desines desis. cia tiek pasvarstymu is mano puses wink.gif
Atsakyti
turiu didziuli vaaaa tokiiii klausima toms kurios darosi, jau pasidare ar ruosiasi darytis remonta:
baldai is laminato ploksciu (berods taip vadinas, kazkas tokio),be akmens mases stalvirsio (stalvirsis is medziagos kuri laisvai atlaiko 60* temperatura),cia as apie virtuve, viskas imontuojama bet technika savaime aisku i kaina neieina + salono sekcija nedidele,2 sienines spintos, salono stalas, "tumbacka" batams,ir virtuvinis stalas be kedziu - visa kaina 17000litu, cia normaliai, mazai daug?
laukiu kuo daugiau nuomoniu......
Atsakyti
Jusu teismui:

1 variantas
user posted image

2 variantas
user posted image

Kuris geriau? O siaip tai ir del spalvu negalim apsispresti sad.gif Kazkodel mus trikdo oranzines grindu plyteles, kuriu tikrai neimanoma pakeisti.
Atsakyti
QUOTE(Bzzz @ 2007 07 12, 21:45)
Jusu teismui:

Man is karto krito i akis antras variantas, man jis ir patogesnis ir patrauklesnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bzzz @ 2007 07 12, 19:45)
Jusu teismui:

man ir antras geriau, tik niekaip neisziuriu kur kriaukle bus mirksiukas.gif
Atsakyti