Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero dizaineriai

QUOTE(henika @ 2007 07 25, 11:31)
mes naudojamės dizainerės paslaugomis ir kol kas tuom tik džiaugiuosi, nes daug kur ji už mus pagalvoja, nes mums net į galvą nešautų. laksto už mus į pardas. o fainiausia, kad jos pasiūlymai man labai tinka. MB kartais nugrybauja, bet mano buto vizija su dizainerės visiškai sutampa. o mums ji kainuos 60 Lt už kvad.metrą.
taigi iš viso apie 5000 Lt. visiškai man negaila tų pinigų, nes nors butas ir nebus kažkuom ypatingas (super duper dalykų jame nedarome), bet bus harmoningas ir malonus akiai.

o ish kur Tu? gal galetum parekomenduoti savo dizainere?
man reiktu dizaineres Kaune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2007 07 25, 11:31)
mes naudojamės dizainerės paslaugomis ir kol kas tuom tik džiaugiuosi, nes daug kur ji už mus pagalvoja, nes mums net į galvą nešautų. laksto už mus į pardas. o fainiausia, kad jos pasiūlymai man labai tinka. MB kartais nugrybauja, bet mano buto vizija su dizainerės visiškai sutampa. o mums ji kainuos 60 Lt už kvad.metrą.
taigi iš viso apie 5000 Lt. visiškai man negaila tų pinigų, nes nors butas ir nebus kažkuom ypatingas (super duper dalykų jame nedarome), bet bus harmoningas ir malonus akiai.

idomu netgi, o kas cia per dizainere???? pareklamuok smile.gif))) arba i asmenini parasyk smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2007 07 25, 12:20)
o ish kur Tu? gal galetum parekomenduoti savo dizainere?
man reiktu dizaineres Kaune  4u.gif

deja, aš iš Šiaulių. bet mūsiškė trankosi po visą Lietuvą. nors ji pati iš Šiaulių, bet mūsų Šiaulietišką užsakymą paėmė tik todėl, kad gyvename šalia. ji turi grandiozinius užsakymus, ir mūsų butelis tik lašelis juroje rolleyes.gif bet jeigu domina galiu atsiusti kontaktus. jeigu jusu objektas koks jai idomus ar didelis - tai gal apsiimtu g.gif
Papildyta:
QUOTE(jevcia @ 2007 07 25, 13:02)
idomu netgi, o kas cia per dizainere???? pareklamuok smile.gif))) arba i asmenini parasyk smile.gif))

na reklamuoti nereklamuosiu - tik pasakysiu, kad kol kas jos darbas ir idėjos mane labai tenkina. manau geriausia reklama bus jos galutinis darbas - bet tik po kokių gerų poros mėnesių (įdėsiu nuotraukų biggrin.gif ). ji jau pati mums sako, kad ji pati niekur nesireklamina, o yra kaip narkotikas žmonėms. taip ir yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2007 07 25, 13:09)
deja, aš iš Šiaulių. bet mūsiškė trankosi po visą Lietuvą. nors ji pati iš Šiaulių, bet mūsų Šiaulietišką užsakymą paėmė tik todėl, kad gyvename šalia. ji turi grandiozinius užsakymus, ir mūsų butelis tik lašelis juroje  rolleyes.gif  bet jeigu domina galiu atsiusti kontaktus. jeigu jusu objektas koks jai idomus ar didelis - tai gal apsiimtu  g.gif
Papildyta:
na reklamuoti nereklamuosiu - tik pasakysiu, kad kol kas jos darbas ir idėjos mane labai tenkina. manau geriausia reklama bus jos galutinis darbas - bet tik po kokių gerų poros mėnesių (įdėsiu nuotraukų  biggrin.gif ). ji jau pati mums sako, kad ji pati niekur nesireklamina, o yra kaip narkotikas žmonėms. taip ir yra  biggrin.gif

geriausia reklama tai pagal rekomendacijas, padaro vieniems tie pasako pazistamiems ir t.t. .....
idek man i asmenini juos duomenis please smile.gif))) varda, pavarde ir telefoniuka smile.gif))

p.s. o gal kas nors turi kokiu geru internetinius adresiukus su interjeru ????
Atsakyti
Na as irgi naudojuosi dizaineres paslaugomis, tai kaina 50 lt/kv.m. Kol kas labai patenkinta, nes padare is 2 kambariu 3 kambariu buta, virtuve perkele i dideli kambari - cia bus svetaine su valgomuoju, o kur dabar virtuve bus darbo kambarys.
Tu pinigu tikrai negaila, nes vien uz sita ideja as jai labai dekinga.
Atsakyti
As patarciau daug galvos nesukti del namu pertvarkymo, tai palikciau profesonalams. Pries pusmeti mudu su vyru nusipirkome nauja busta ir ne nezinojome nuo ko pradeti, darbu buvo iki soties. Gerai, kad turiu geru draugu, smile.gif
kurie panoro uisvaduoti mane is sios kankynes, jie man rekomendavo puikia dizaineriu komanda, kuri viskuo pasirupino uz mus. Jie pasirupino viskuo, net ir paciomis maziausiomis smulkmenomis. Kitaip tariant, jie visa nasta nueme nuo musu peciu ir uzsikrove ant savuju. =) Mudu su vyru likome labai patenkinti ju darbu, todel nusprendeme padeti ir kitoms seimoms, kuriuos kamuoja sis galvos skausmas.

Daizeneres Gintos kontaktinis numeris 8 615 17647
Atsakyti
QUOTE(j_u_s_t_i_t_a @ 2007 08 02, 19:33)
As patarciau daug galvos nesukti del namu pertvarkymo, tai palikciau profesonalams. Pries pusmeti mudu su vyru nusipirkome nauja busta ir ne nezinojome nuo ko pradeti, darbu buvo iki soties. Gerai, kad turiu geru draugu, smile.gif
kurie panoro uisvaduoti mane is sios kankynes, jie man rekomendavo puikia dizaineriu komanda, kuri viskuo pasirupino uz mus. Jie pasirupino viskuo, net ir paciomis maziausiomis smulkmenomis. Kitaip tariant, jie visa nasta nueme nuo musu peciu ir uzsikrove ant savuju. =) Mudu su vyru likome labai patenkinti ju darbu, todel nusprendeme padeti ir kitoms seimoms, kuriuos kamuoja sis galvos skausmas.

Daizeneres Gintos kontaktinis numeris 8 615 17647

cia kuriam mieste g.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif gal galetum imesti keleta nuotraukyciu ax.gif jei ne paslaptis kiek kainuoja dizaineriu paslaugos? as galvoju jei leidzia pajamos tai tik kreiptis i profesionalus...
Atsakyti
Nu, as gyvenu Kaune =)
O kaip ji nezinau, todel negaliu pasakyti ar i kitus miestus vyksta, bet kaune tai tikrai darbuojasi.
Ju ikainiai nera dideli, nes kitos imones daug daugiau plesia.
Mums su vyru ju paslaugos atsiejo apie 8 000 Lt, bet jie pasirupino viskuo, nes tokiomis smulkmenomis kaip staltiesemis, pagalvelemis, indais ir t.t. Manau, kad tai nera daug, nes jie mums sutaupe begale daug laiko ir galvos skausmo, o ka cia ir kalbeti apie bemieges naktis, kurias tektu praleisti prie kruvos zurnalu renkantis ivairiausius pavyzdzius. Kaip mums aiskino, kaina priklauso nuo busto kvadraturos, jo bukles ir aisku nuo to, ka jus ketinate jame keisti, bei nuo laiko, t.y. ar jus laikas spaudzia.

Papildyta:
atsiuskite man savo el. pasto adresa ir as jums tada atsiusiu nuotraukyciu keleta. Zinoma, jei jus toks variantas tenkina =)
Atsakyti
prasau atsiusk man nuotraukyciu i skyler16@gmail.com
o kiek kvadratiniu metru yra Jusu butas? g.gif
Atsakyti
Na zinoma butu visai neblogai kad dizaineris uz tave visa darba padarytu kai tuo metu esi labai uzsiemus. Nors is kitos puses man 8000 lt yra brangu 4u.gif aisku kiekvienas renkasi pagal pinigine 4u.gif
O siaip tai nors ir dar nepradejom namuko statytis o as jau pradejau interjero idejas kaupti ir dabar mazdaug zinociau kokiu spalvu noreciau vienam ar kitam kambary cool.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

internete radau skystus tapetus skystitapetai.lt
ar kas nors bandete, gal ka girdejote. butu labai idomu isgirsti atsiliepimus,nes ten tokiu idomiu varijantu galima pasidaryti. g.gif
Atsakyti