Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero dizaineriai

QUOTE(kobrumotina @ 2007 08 09, 14:01)
Rekomenduoju architektę, projektuojančią interjerus Šiauliuose. Inga Šukienė, tel. 8 686 56070. Pažystamiems projektavo nuo pat pradžių - pertvarų, apšvietimo - iki užuolaidų ir paveikslų. Viskas labai gražiai gavosi.

Sveiki.. musu architekte irgi Inga Š. Gaila, kad dar negalime pamatyti apčiuopiamų jos darbo rezultatų.. Nes vis dar statybų stadijoj... , tačiau tikimės, kad viskas bus kuo puikiausiai..
Atsakyti
QUOTE(gitushke @ 2007 08 13, 16:18)
Sveiki.. musu architekte irgi Inga Š. Gaila, kad dar negalime pamatyti apčiuopiamų jos darbo rezultatų.. Nes vis dar statybų stadijoj... , tačiau tikimės, kad viskas bus kuo puikiausiai..

sveika, o kada kvieteis architekte, kokioje busenoje buvo namas???? aciu
Atsakyti
sveikutes
norejau paklaust,gal kas zino gera dizaineri mazeikiuose?ir jei kada teko naudotis jo paslaugomis kokia panasiai kaina buvo,nes manau,kad mazeikiuose pigiau negu didmiesciuose
aciu
ax.gif
Atsakyti
Sveikos, o aš savo butą, o vėliau ir namą įsirenginėjau pati. Po to dirbau dizaino kontoroj, kur sutikau savo būsimąjį. Jis yra baldų dizaineris. Jeigu kam įdomu, galėsiu atsiųsti nuotraukyčių...

Tiesą sakant, interjero kūrimas yra vienas mylimiausių mano užsiėmimų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistushka @ 2007 08 16, 21:49)
Sveikos, o aš savo butą, o vėliau ir namą įsirenginėjau pati. Po to dirbau dizaino kontoroj, kur sutikau savo būsimąjį. Jis yra baldų dizaineris. Jeigu kam įdomu, galėsiu atsiųsti nuotraukyčių...

Tiesą sakant, interjero kūrimas yra vienas mylimiausių mano užsiėmimų  biggrin.gif

Man įdomu,namą statom,tai bet kokios idėjos įdomu.El.p.: ingakrtn@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Serilina @ 2007 08 09, 16:01)
Galima ir paciai, as tai sakiau vyrui tik lubas duosiu, o banysiu pati  blush2.gif

Mes draugui statem nama, tai viduj to namo, visas sienas siais tapetais "istepliojom".. biggrin.gif Tik nenorejo jokiu rastu-piesiniu ir pan, tai tiesiog kambariai, koridoriai buvo skirtingu spalvu...Iki 33lt tai cia tie vadinamieji paprastesni, o yra dar su shilku, tai tie jau kainuoja 90-100lt/kv....Siaip tai istikruju yra geras dalykas... thumbup.gif Ir atrodo neblogai, aisku yra tokiu kurie kataloge atrodo visai nieko, o ant sienos uzdejus visai nekaip... schmoll.gif O kvapas tai atsirades gal buvo todel, kad per ilgai buvo palike brinkti, ir tiesiog puti pradejo, tada joo, kvapas yra, ir taip turbut ir uztepe ant sienos... doh.gif

O kas liecia dizainerius, tai tikrai nesisamdysiu... schmoll.gif Dabar pirti-nama statomes, paskui nama, tai ieskausi visokiu nuotraukyciu ir pan..., kaip ka kur galima padaryt, pastatyt ir t.t....Skaitau straipsnius ir pan...Tai jau ideju prisirinkus tai ojojoj.... bigsmile.gif blush2.gif Bent jau man tai maloniausia dalis, ir laukiu nesulaukiu kol galesiu viska pradet... mirksiukas.gif

Prisiminiau viena istorija (tikra), kai turtingas dede pasistate nama, pasamde dizainerius, jie ten jam viska nuo A iki Z padare, sumokejo jiems (bijau sumeluot) bet anais laikais 10000 doleriu (namas labai didelis)... blink.gif Po dvieju savaiciu viska perdare pagal save... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lieputė: 17 rugpjūčio 2007 - 13:02
Tai, kad dizainerių kainos milžiniškos retam ,,pagal kišenę'' įkandomos. Todėl žmogus pamažu viską ir darosi pats, aišku, taip kaip profesionalas nepasidarysi, bet kaip žmogui pavyksta taip pats ir pasidaro...
Atsakyti
Beje jei kas nores paziureti kaip atrodo sienos su kystais tapetais, tai galiu atsiust nuotraukyciu...Turiu ir ta brangu su shilku... ax.gif Tik gal nuotrauku kokybe nelabai, fotoaparatas nekoks buvo...

P.S. O kaip reklamuoju ju preke, reiks pasakyt tegu basliuoja koki procentuka.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2007 08 17, 14:07)
Beje jei kas nores paziureti kaip atrodo sienos su kystais tapetais, tai galiu atsiust nuotraukyciu...Turiu ir ta brangu su shilku... ax.gif Tik gal nuotrauku kokybe nelabai, fotoaparatas nekoks buvo...

P.S. O kaip reklamuoju ju preke, reiks pasakyt tegu basliuoja koki procentuka.. lotuliukas.gif

labas, jei gali atsiusk man- anil@splius.lt aciu
Papildyta:
QUOTE(aistushka @ 2007 08 16, 22:49)

Tiesą sakant, interjero kūrimas yra vienas mylimiausių mano užsiėmimų  biggrin.gif

labas.ir as noreciau tu nuotraukeliu. aciu anil@splius.lt
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2007 08 17, 15:07)

as ir noriu.
kazlauskai@balticum-tv.lt
Atsakyti
Sveiki,
Skaitineju tema jau nebe pirma karta, daugeliui reikia pagalbos projektavimo klausimais, taigi, siek tiek savireklamos smile.gif - dirbu tiek su individualiu namu, tiek su interjeru projektavimu, jeigu kam idomu, rashykite i AZ smile.gif (gyvenu Kaune, bet jeigu didesnis darbelis, atvaziuoju ir i Vln ar kitur.. )
Atsakyti
QUOTE(Maja maja @ 2007 08 19, 15:14)
Sveiki,
Skaitineju tema jau nebe pirma karta, daugeliui reikia pagalbos projektavimo klausimais, taigi, siek tiek savireklamos smile.gif - dirbu tiek su individualiu namu, tiek su interjeru projektavimu, jeigu kam idomu, rashykite i AZ smile.gif (gyvenu Kaune, bet jeigu didesnis darbelis, atvaziuoju ir i Vln ar kitur.. )

O kokios kainos pa stave? ax.gif
Atsakyti