Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero dizaineriai

Atsakiau i AZ:)
Atsakyti
Varciau beveik visus sios temos puslapius, taciau naudinga man informacija yra 2-3 metu senumo g.gif
Mes siuo metu irenginejam visai nedideli namuka (kolkas tik 1 auksta o ten keli nedideli kambariukai) - apdaila, apsvietimas ir pan. jau padaryta, tik truksta baldu. Del to ir noretume interjero dizaineres/-io konsultacijos. Gal galetume ka nors rekomenduoti? T.p. idomu butu kiek dabar kainuoja konsultacijos valanda? blush2.gif Esam is Vln smile.gif
Atsakyti
Sveika, galiu parekomenduoti musu komanda ax.gif . Jei sudominau laukiu AZ arba skambučio.

QUOTE(SweetTalk @ 2007 09 06, 00:48)
Varciau beveik visus sios temos puslapius, taciau naudinga man informacija yra 2-3 metu senumo  g.gif 
Mes siuo metu irenginejam visai nedideli namuka (kolkas tik 1 auksta o ten  keli nedideli kambariukai) - apdaila, apsvietimas ir pan. jau padaryta, tik truksta baldu. Del to ir noretume interjero dizaineres/-io konsultacijos. Gal galetume ka nors rekomenduoti? T.p. idomu butu kiek dabar kainuoja konsultacijos valanda?  blush2.gif  Esam is Vln smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2007 09 06, 11:36)
Sveika, galiu parekomenduoti musu komanda  ax.gif  .  Jei sudominau laukiu AZ arba skambučio.

Negaliu dbr tau issiust AZ, raso, kad perpildyta gavejo dezute doh.gif
Atsakyti
einu patrinsiu ka nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2007 09 06, 13:56)
einu patrinsiu ka nors  ax.gif

Issiunciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 08 10, 19:01)
Pas mus tvarką darė "YZY" dizaineriai. Rezultatu iš esmės patenkinta, bet pasibarti teko. Pirmiausia dėl to, kad prižadėjo per 2 mėnesius padaryti brėžinius bent jau, po to parinkti spalvas ir tt. , bet užtruko pusę metų. Statybininkai ir elektrikai negalėjo dirbti be planų. Paslaugos kainavo 6500 LT  doh.gif Antrą kartą nesikreipčiau, vien dėl laiko sugaišto.

O cia namui ar butui dare projekta?? Nu turbut kad butui pagal kaina, bet kaip ilgai... seip jei butui tai per 2-3 savaites turetu brezinius parengt.

As cia irgi pasireklamuosiu bishkuti, esu va siemet baigus VDA interjerus, seip kolkas nusipiginus esu nes praktikos dar nedaug turiu, tai jei kam kokios konsultacijos reiktu tai mielai padeciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laureena @ 2007 09 15, 15:36)
As cia irgi pasireklamuosiu bishkuti, esu va siemet baigus VDA interjerus, seip kolkas nusipiginus esu nes praktikos dar nedaug turiu, tai jei kam kokios konsultacijos reiktu tai mielai padeciau rolleyes.gif

O miestas koks? ax.gif
Atsakyti
Vilnius
Atsakyti
QUOTE(Serilina @ 2007 08 07, 20:43)
Pasiskambinau i ta firma RP-reklama ten prekiauja skystais tapetais, varysiu pasiziureti kaip ka, nes labai graziai man ten visko daug pripasakojo ir kainos palyginti nedideles. Svarbiausia kad siuliu nesimatys  thumbup.gif  Del kvapo nepasikalusiau. Reiks issiaiskinti.

Noriu pasieirauti kurioj vietoj randas sita firma? Ir ar jau jais tapetavot? ir ar patenkinti? biggrin.gif
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif
gal kas zino, kas galetu padaryti grafiti ant sienos kaune?
Atsakyti
Labukas,

gal kas gali rekomenduoti Interjero dizainerių Klaipėdoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrėlė: 23 rugsėjo 2007 - 10:51