Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės, išskyros, krešuliukai

Siandien prausiantis po dusu vietoj kraujo pliuptelejo didelis kraujo kresulys. Nezinau ar verta kreiptis i gydytoja? Ar cia normalu? Gal kam taip buvo?
Atsakyti
Jovka, bus ramiau, jei kreipsies i medikus. Man prireike du valymus daryti, kai gimda nesusitrauke, o kraujo kresuliai vis kaupesi.
Galu gale, padarys echoskopija, ramiau bus. Pasiskambink savo daktariukei, juk nesenai grizai is ligonines, tikriausiai.
Atsakyti
gydytojas isleisdamas is ligonines man sake, jei pasirodys kresuliai (tokie dideli, pvz. citrinos dydzio blink.gif ), iskart skambinti jam arba varyt ligoninen g.gif g.gif ...
Atsakyti
Man irgi po cezario operacijos praejus kazkur dviems savaitems iskrito kokie penki kresuliai, ir kraujas tekejo upeliais, bet gydytoja apziurejo, dave vaistu ir kraujopludis liovesi. Dar po kokiu triju dienu tas pats vel pasikartojo, bet silpnesne forma, tai vel suvartojau kazkokiu vaistu, padedanciu susitraukineti gimdai ir viskas praejo. Aciu gydytojai, kad nereikejo daryti valymu, o tai ligonineje pralaiko kazkur para, o namie laukia krutimi maitinamas naujagimis. Baimes ivare.
Butinai reikia pasirodyti gydytojai, o tai visai nukraujuoti galima. Taip pat gali kauptis kresuliai ir sukelti uzdegima.
Sekmes
Atsakyti
Man taip buvo ir trys savaites po gimdymo, o tu juk ka tik pasigimdei 4u.gif Jei neramu - pasiskambink gydytojui, nors man kresuliai po gimdymo atrodo normalus dalykas, ypac jei maitini.
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 01 30, 21:14)
... nors man kresuliai po gimdymo atrodo normalus dalykas, ypac jei maitini.

kraujavimas - normalu, bet ne kresuliai blink.gif , bent jau taip man aiskino gydytojas...
Atsakyti
As issigandus skambinau gydytojai ir man sake, kad normalu maitinant... Bet aisku, geriau pasirodyti jeii neramu, nereikia klausyti forumieciu diagnoziu tada ax.gif As tik sakau is patirties, kad mano gydytoja sureagavo normaliai ir net neapziurejo.
Atsakyti
As jokiu budu nenoriu gasdinti, tiesiog mano patirtis parode, kad geriau nelaukti, o pasitikrinti, tegu ir del ramumo.

Taip, kraujuoti normalu, o kresuliai nekas. Jie ten pasiziuri, nes kartais buna uzsilikusios pleves gabaliuku, juos reikia isvalyti. Be to, penkta para man kraujo paseli padare, ir rado streptokoka, kuris sukele uzdegima. Ir leido Oxytocina, kuris gimdos susitraukimus issaukia, ir Citoteka kiso, ir isvalymus dare, ir dar plius kiek antibiotiku gavau (trejus pyckino). Taip kad geriau jau nelaukti, paziures echoskopu, o tada jau ir spres, ka reik daryti ir kokia priezastis.

Baltic*girl, kodel manai, kad maitinanciai kresuliai normalu? Juk maitinant dazniau susitraukineja gimda ir realiai kraujas greiciau pasalinamas is gimdos, kresuliai neturetu, bent jau teoriskai, susidaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tarena: 30 sausio 2005 - 22:27
QUOTE(Tarena @ 2005 01 30, 22:24)
Baltic*girl, kodel manai, kad maitinanciai kresuliai normalu? Juk maitinant dazniau susitraukineja gimda ir realiai kraujas greiciau pasalinamas is gimdos, kresuliai neturetu, bent jau teoriskai, susidaryti.

as nemanau, neturiu medicininio issilavinimo ir tik seku savo gydytojos patarimais. vadinasi, ji nerimtai paziurejo i mano kresulini kraujavima unsure.gif prasau nemaisyti ar as pati isgalvoju, kas normalu, ar tik savo gydytoja pacituoju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 30 sausio 2005 - 23:09
QUOTE(afera @ 2005 01 30, 15:59)
gydytojas isleisdamas is ligonines man sake, jei pasirodys kresuliai (tokie dideli, pvz. citrinos dydzio  blink.gif ), iskart skambinti jam  arba varyt ligoninen  g.gif  g.gif ...

man irgi ta pati sake smile.gif , o mazesni kresuliai yra normalu.
Atsakyti
QUOTE(rikitikitaki @ 2005 01 31, 04:38)
man irgi ta pati sake smile.gif , o mazesni kresuliai yra normalu.

Man 5-6 dienos po gimdymo iškrito na toks mandarino dydžio krešulys - pasakiau gydytojai, o ji pasakė - na ir kas?
Atsakyti
Sveikutes
parasysiu savo istorija. man po gimdymo gal po 4 dienu iskrito kresulys. paskambinau daktarui, pas kuri gimdziau Razumui. liepe atvaziuoti. po apziuros pasake viskas cia gerai. taciau vos ne 3 savaites dar jie man krito. paskambinau vel. kai pasirodziau, tai jau nustate, kad blogai atliktas valymas. 8 paros ligonineje, nes buvo jau gimdos uzdegimas. laselines. tada vel narkoze ir valymas. sad.gif
Atsakyti