Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės, išskyros, krešuliukai

QUOTE(jovka @ 2005 01 30, 17:51)
Siandien prausiantis po dusu vietoj kraujo pliuptelejo didelis kraujo kresulys. Nezinau ar verta kreiptis i gydytoja? Ar cia normalu? Gal kam taip buvo?

jei kresulis didelis(mazdaug delno dydzio) ir poto dar tekejo srovele kraujas-tuomet verta ir net butina pasitarti su gydytoju,bet is tiesu kai kurioms moterims buna gana didoku kresuliu ir nereiketu issigasti.juk po gimdymo,kai gime placenta musu gimdoje liko dideli zaizda,kuri dabar valosi ir gyja.todel kraujo,kresuliu nereiketu bijoti tongue.gif
Atsakyti
As galvojau kad tik man vinai taip buvo bet perskaiciusi si skyreli matau kad ne.Po pirmo gimdymo man iskrito kresulys bet nejau pas gyditoja,nieko ir neatsitiko ax.gif
Atsakyti
Man taip pat mesgalis buvo iskrites, bet kadangi gerai jauciausi, i gydytoja nesikreipiau del to. Dabar jau viskas sugije thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andraja: 28 rugsėjo 2007 - 22:52
Po gimdymo praejo 2 men, neseniai buv prasideje menesines ir po keliu dienu atsirado keistu isskyru:tasios,kaip snargliai, kaip drebuciai, gelsvokos spalvos. Nesuprantu, kas tai galetu buti g.gif .
Bijau, kad nebuciau pastojusi, nors neturetu. g.gif
Atsakyti
manau, kad normalu, nors jei jauti, kad negerai,apsilankyk pas gyd., o jei dar nebuvai po gimdymo, tai tuo labiau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2007 11 17, 03:23)
Po gimdymo praejo 2 men, neseniai buv prasideje menesines ir po keliu dienu atsirado keistu isskyru:tasios,kaip snargliai, kaip drebuciai, gelsvokos spalvos. Nesuprantu, kas tai galetu buti g.gif .
Bijau, kad nebuciau pastojusi, nors neturetu. g.gif

reiktu tau pas gydt pasirode,keista,kad taip anksti prasidejo isskyros
Atsakyti
buvo ir man , bet paskui susitvarke, pasitarkite geriau su savo ginekologe
Atsakyti
QUOTE(jurgitazi @ 2007 11 19, 17:32)
buvo ir man , bet paskui susitvarke, pasitarkite geriau su savo ginekologe

turiu zv "Gynalgin", tai sakiau reiks pavartoti
Atsakyti
gelsvos išskyros būna, kai praeina kraujavimas, gal tai normalu, bet mes ne gydytojos, todėl geriau nubėgti, kad pažiūrėtų ax.gif
Atsakyti
va va man ir idomu kas cia per isskyros, tai penktad eisiu pas daktare bus tada jau aisq ar cia taip turi buti ar kazkas ne taip
Atsakyti
Man tokios taip pat buvo, bet nei pastojusi nesu, nei kokia infekcija turiu g.gif
Atsakyti
man po gimdymo taip pat iskrito kraujo kresulys.manau,tai nieko baisaus,nes girdejau,kad kartais gimdoje uzsilieka siek tiek placentos ir veliau ji pasisalina.
Atsakyti