Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės, išskyros, krešuliukai

manau, del viso pikto geriau nuvaziuoti pas gydytoja, padarys echoskopija ir bus ramu. Man po gimdymo gal 2 paroms praejus padare echoskopija ir sake kad gimda svari; o jei bus kresuliu tai nekreipti demesio. Tai ne placentos likuciai.
Atsakyti
Jovka, man irgi sest ryte isejo nemazas kresulys, po to tekejo skaisciai raudonas kraujas. Aisku, issigandau, buvo silpnoka, pasiskambinau gydytojai, pas kuria gimdziau, ji liepe palaukti iki pietu ir jei nesiliaus, atvaziuoti, kad paziuretu ultragarsu. Per ta laika pamiegojau, stipriau pavalgiau ir praejo. Gydytoja uztikrino, kad placenta tikrai visa atsiskyre, nes gerai apziurejo.
Atsakyti
Nu as tai pasirodo nerimavau be reikalo. Viskas gerai, bet gydytoja apziurejo ir man paciai daug ramiau smile.gif

Aciu visoms uz patarimus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovka: 02 vasario 2005 - 19:20
QUOTE(jovka @ 2005 02 02, 19:21)
Nu as tai pasirodo nerimavau be reikalo. Viskas gerai, bet gydytoja apziurejo ir man paciai daug ramiau smile.gif

Geriau pergyventi be reikalo, nei esant reikalui nepergyventi! Saunu, kad viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Manau, kad daugeliui po gimdymo iseina kresuliu. Tik kiekviena skirtingai supranta jo dydi. Vienai dideliu gali pasirodyti mandarino dydzio kresulys, o kitai - penkiu litu monetos dydzio kresulys. Siaip, kiek zinau, pirma savaite po gimdymo pasitaiko visko ir nereikia pernelyg nerimauti. O jei jau isties tai ramybes neduoda - tai pasiskambinkite gydytojui ir jis pasakys ka tokiu atveju daryti.
Atsakyti
po gimdymo jau puse metu,taciau vakar ,,tupint" tualete irgi iskrito kresulys...kazkokia nesamone.ir nezinau kas tai galetu buti g.gif kazkaip numojau ranka-gal nieko rimto,gal jau menesines parkeliauja g.gif
Atsakyti
man tai buvo like placentos... bet cia visa tai buvo 10 d. po gimdymo. teko i antakalni gultis ir antibiotikus valgyt savaite. aisku kadangi niekam nieko nedavaiu, tai su viskuo palaido po savaites namo... ginekologe dar paskyre antibiotiku.. po savaites isejo trys gabalai palcentos ir viskas susitvarke tada. bet sakau, cia iskart po gimdymo buvo.
Atsakyti
kai gryzau namo, po keliu dienu pasirode irgi kresuliai,(dar ligoninej bunant apie juos klause ir sake jei bus ju neismeti). atejus gydytojai pasakaiu ir parodziau, (buvo ne per didziausi) tai ji sake kad viskas normalu ir taip turi buti ir dar kiekviena karta atejus apziuredavo pilva. ax.gif , bet jei Tau neramu butinai pasakk savo gydytojai ax.gif
Atsakyti
man ir kresuliuku buvo bet tik 2-3 dienas po gimdymo.del to teko truputeli ilgiau ligoninej uzsibut,,exoskopu paziurejo,lasaline pastate ir viskas susitvarke
Atsakyti
man irgi buvo iskrites didelis kresulys, tai man paaiskino, kad kai rankiniu budu isiminejo placenta, ji atsiskyre, ir del to dabar iskrito, todel tikrai nieko tokio, gimda valosi mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai kazkokia pleve ar kraujo kresulys iskrito nesuprtau ir pati,bet kai nuejau pas gydytoja sako viskas gerai,paprascius valesi gimda
Atsakyti
Man irgi maždaug po 10 d po gimdymo iškrito toks nemenkas krešulys blink.gif Atsimenu stoviu vonioj (mat prausiausi) ir tik pažiūriu o tarp kojų pūpso sau krešulys blink.gif Net pašokau kaip išsigandau lotuliukas.gif
Bet pagalvojau,ai nu čia nieko tokio,valosi gimda...
O kai nuėjau pas ginę tikrintis,ir jai užsiminiau apie tai,tai ji toks jausmas,kad net negirdėjo g.gif Matyt tai nieko baisaus cool.gif
Atsakyti