Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės, išskyros, krešuliukai

po gimdymo praejo jau beveik 8 sav.,bet dar vis tai pakraujuoju,tai pateplioja karts nuo karto... reikes jau pas ginekologe apsilankyti,nes kazkaip jau neramu darosi....
Atsakyti
as tai pagalvojau, palauxiu, kol bus du menesiai po gimdymo praeje, tada jei dar kazkas vyx, apsilankysiu pas gin., nes 8 savaites, tai nera lygu 2 men... o ziurejau cia panos raso, kad 2 men visko buna.
4u.gif
Atsakyti
bet man tox jausmas, kaip menesines butu, nors pati maitinu, zinau, kad nebuna menesiniu, kol nenustoji zindyti... nes kraujas normalus raudonas, ne kox rudas ar rusvas, kaip kad buvo anxciau. butinai kita savaite eisiu pas gydytoja 4u.gif
Atsakyti
man po gimdymo antra savaite ir jau isskyru labai nedaug ir pakeite spalva smile.gif
Atsakyti
Rimtai krajavau po gimdymo apie 2 savaites, dar 2 savaites tepliojo. paskui po kokiu 7 savaiciu vel pasirode keli lasiukai kraujo, nuejau pas ginekologe, tai pasirodo is tos vietos kur siuvo per gimdyma kraujuoja. Ji man uzdegino su jodu ir nustojo kraujuoti smile.gif
Atsakyti
man antradienį bus šešios savaitės po gimdymo. kraujavau porą savaičių,paskui tik tepliojo. bet vakar vėl pasirodė kraujo. maitinu pati ir dabar galvoju čia mmm,ar kažkas negerai? unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,
na man po gimdymo kraujavo net labai gausiai doh.gif , paskui sumazejo ir per menesi mazdaug nustojo kraujuoti. Dabar siek tiek teplioja, bet buvau pas gine (praejus 6 savaitems po gimdymo) tai sake viskas normalu. mirksiukas.gif Dar paeme tepineli. O kraujavimas buvo ivairiu spalvu. rolleyes.gif Ir i ruduma, zaluma panasios isskyros. ax.gif Bet ginekologes zodziai tariant - cia viskas gerai, normalu. smile.gif
Atsakyti
hmmm, o as pastebejau keista dalyka, ejau i soliariuma 6 min 2 kartus (einu i savaite karta), tai kita diena po soliariumo pasirodo siek tiek kraujo.. pirma karta maniau, kad menesines ar siaip dar kraujuoju, bet praejo po triju dienu, vakar va vel nuejau ta antra karta 6 min ir sian vel svelniai rusvai teplioja.. cia kazin sol. itaka? gal siluma skatina toki tepliojima? (kaip kad sako, negpatariama eiti, kai sergi menesinemis, nes jos paprasciausiai uzsitesti gali diena ar kita, nes siluma pelcianciai veikia). ka manote?
blink.gif
Atsakyti
Gausiai teplio apie 3savaites,o po to mažiau ,bet užtruko visa tai apie 2mėn doh.gif
Atsakyti
buvo ir man nemazas iskrites,2,3 savaites po gimdymo..,bet nieko..,issivale turbut rolleyes.gif
Atsakyti
man eina 4 savaite CP tai man yra isskyru dar,nepavadinciau to kraujavimu, ir isskyros tokios rudos spalvos ir tokios kaip "snargliai"(atsiprasau uz ta zodi,bet nezinau kaip kitaip nupasakot)..kazi ar cai normalu,man kazkaip neramu daros.. verysad.gif
Atsakyti
tiksliai neprisimenu, kiek laiko kraujavau popirmojo gimdymo, bet zinau kad sunaudojau tik 2pakelius paketu, veliau uzteko tik iklotu kasdieniniu,kol visiskai nustojo teplioti.o antraji karta sunaudojau daug paketu... po kokiu 2sav isskyros taposviesios, kaip gleives tokios. jau galvoju baigiasi. paskui vel jos tamsesnes pasidare. po 1.5 truputi lauke pasitampiau ir kita diena tokios kraujingos pasidare... issigandau, bet galvoju gal jau susirgau... tada tepleno jau maziau. 8savaite jau prilaukiau eiles passavo gine ir buvo jau nustoje visai, kazkur 7sav. apziurejo, sako viskas gerai, gimda pakankamai susitrauke. ir kita ryta vyresneli biski panesiojau vel buvo siek tiek tamsesniu isskyru. bet aciu dievui praejo. taip kad itariu tampytis nepatartina smile.gif ir siluma megautis geriau jau nereikia, bet kas gimdote sia karsta liepa tai nepavydziu...
Atsakyti