Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės, išskyros, krešuliukai

Kraujavau ilgai, po menesio nuejau pas gyd. nes jau keistai atrode - pasirodo placenta ne visa gimdymo metu isejo, o gydytojas priemes gimdyma nepastebejo!!!
Taigi labai ilgai besitesiantis kraujavimas gali buti rimtu problemu sinalas. O kitoms siaip ilgiau trunka, cia nezinosi, bet is savo karcios patirties galiu pasakyti, kad jei jau neramu, geriau pasitikrinti ir isitikinti, kad viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Pradžioj negausiai kraujavo , po to rudai tepliojo apie 2 mėn. Po 2 mėn. ir savaitės pliūptelėjo kraujas su krešuliais, na ir kraujavo apie savaitę, netaip gausiai, bet raudonu krauju. Maniau , kad gal mėnesinės prasidėjo. Nuėjau pas gyd., padarė ecoskopiją rado gimdos dugne kažkokių darinukų. Na ir ką, tą patį vakarą padarė abraziją, rado tik sukietėjusių kraujo krešuliukų...sakė, kad net kaklelio plėsti nereikėjo, buvo praviras..Gal tai buvo papraščiausios mėnesinės, o ta abrazija atlikta kaip ir be reikalo g.gif Baigiu save užsigraužt, gal dar reikėjo palaukt kokią savaitėlę ir viskas būtų pasibaigę.. verysad.gif Dabar ir leliukas prisigėrė pienelio su vaistais..
Atsakyti
Man po gimdymo 9 dienos, pirmas 2 paras kraujavau su kresuliais, kazkur 4-5 diena po gimdymo atsirado nemalonus isskyru kvapas( kaip dveselienos atsiprasant)
ir rudos vandeningos isskyros, nuo siandien isskyros tapo tokios puliu spalvos, kvapas nedingo. Mano gine tik rytoj gryzta is atostogu, tai is pacio ryto zygiuosiu pas ja... I ligonine savaitgaliu nevaziavau, nemegstu ju... Jauciu kazkokia infekcija pas mane prasidejo ir sius i VGN doh.gif beje higienos ziuriu ir po WC apisklaunu.
Aj dar ilgiau pavaiksciojus jauciasi didelis tempimas, skauda net atsisesti, nekirpo, bet yra 2 vidiniai plysiai
Atsakyti
o man vis laikas nuo laiko patepa ir dabar. po gimdymo praejo 3 men su biskiu. unsure.gif nezinau, kas cia. santykiu su vyru turiu, bet nedaznai, aisku, jaucias dar visi padariniai, nes biski iplyse buvo ir kirpo. bet tai nesusije jauciu. kartais nei is sio pamatau, kad pakraujuoja. Lb nenoriu pas gine, bet gal reikia nusliauzt. gal kam buvo taip?
Atsakyti
Kraujavau mėnesį.
Atsakyti
Kraujavimas gali trukti iki 2 mėnesių iir tai normalu.
Atsakyti
Apie 4d.gausiai, po to tik patepliodavo, po nakties nebent dar gausiau, kai atsikeldavau.Tepliojo apie menesi, veliau tik kartais, sviesiai taip.
Atsakyti
O man jau gn išskyros ėmė šviesėti,po šešių dienų visai dingo,net nusigandau,kad taip greit,todėl pasiskambinau ginei,o ji pasakė,kad dar visko bus ir kraujo ir patepliojimų...Taigi kitas kelias dienas ėmė tepti rusvai,o po to pliūptelėjo kraujas,kraujuoju iki šiol ir negaliu suprast normalu čia ar reik bėgt pas ginę....
Atsakyti
Tai pas jus tik gražios raudonos išskyros? Man pasirodė ir tokiu kraujingų gabalų. Krešuliai gal.Tai čia jau blogai?
Atsakyti
QUOTE(krig @ 2010 11 22, 13:38)
Tai pas jus tik gražios raudonos išskyros? Man pasirodė ir tokiu kraujingų gabalų. Krešuliai gal.Tai čia jau blogai?

man irgi kresuliu buvo, bet matyt cia normalu, juk uzsistovi ten tas kraujas.Todel gydytojai ir pataria daugiau vaiksciot, dazniau i wc eiti, kad greiciau issivalytu.Manau jei neskauda ir nekyla temperatura, tai viskas normaliai. ax.gif
Atsakyti
Visos pergyvena dėl gausių ir ilgų kraujavimų. Pas mane kita problema. Prieš 6 dienas darė CP. Iš pradžių gan gausiai kraujavau, bet paskui pradėjos taigiai mažėti. Dabar jau kokios dvi dienos išvis beveik nėra jokių išskyrų. Na gal maximum pusė arbatinio šaukštelio, jokio kvapo nėra.
Kažkaip man atrodo tai nėra normalų. Ar kam nors taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(No comment @ 2010 11 30, 22:49)
Visos pergyvena dėl gausių ir ilgų kraujavimų. Pas mane kita problema. Prieš 6 dienas darė CP. Iš pradžių gan gausiai kraujavau, bet paskui pradėjos taigiai mažėti. Dabar jau kokios dvi dienos išvis beveik nėra jokių išskyrų. Na gal maximum pusė arbatinio šaukštelio, jokio kvapo nėra.
Kažkaip man atrodo tai nėra normalų. Ar kam nors taip buvo?

NA ka gi pati paklausiau, pati ir atskysiu. gal kam naudinga bus.
3 dienas beveik nieko nebuvo, o paskui nuejom i laaabai ilga pasivaiksciojima su vyru ir lelyte, tai kazkas tai ten tikriausiai atsikimso ir vel normalios iskyros atsirado. ziursim kaip ilgai tas viskas tesis. g.gif
Atsakyti