Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės, išskyros, krešuliukai

ar normalu,jei po pirmųjų mmm po gimdymo,db turi ateiti antrosios,bet tik teplioja,daugiau nieko g.gif
Atsakyti
Manau tikrai normalu.Taciau jei tas tepliojimas einu su nemaloniu kvapu ar rudos spalvos deretu nueiti pas gine pasikonsultuoti ax.gif
Papildyta:
O as buvau pas gine dare echo -nestumo nera israse duphastona sake turetu pramusti g.gif
Atsakyti
man prasidejo kai vaikui buvo 5 men. maitinau MP 6k. per diena:)Beje,dabar jos maziau skausmingos, arba tiesiog nera laiko i ta skausma kreipti demesi:D
Atsakyti
Maitinu MP jau daugiau nei 6 men ir nera smile.gif , kazkaip ir nelaukiu ju biggrin.gif
Atsakyti
Pirmaji maitinau aie 4 menesius, mm prasidejo kazkur 6 menesiaio po pienuko pasibaigimo, t.y. 10 po gimdymo.
Antra maitinau apie 3 menesius ir mm prasidejo po poros menesiu kai baigesi pienukas, iseina 5 menesiai po gimdymo.
doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Žodžiu, mėnesinės visuomet būdavo normalios ir laiku. Šį kartą yra kitaip. 11mėnesių maitinu pati savo mažiuką, paskutiniu metu maitinau jau nedaug, bet mėnesinių dar nebuvo.
Atėjo draugė į svečius ir pasiskundė savom menstruacijom, aš tik pagalvojau-tik man 'neužnešk' jų. Na ir ką-kelios dienos po jos vizito-prasidėjo 'mano dienos', nebaisios, neskausmingos, truko 6 dienas. Dabar nuo jų praėjo 35 dienos, mėnesinės neatsiranda, nors prieš savaitę maudė pilvą ir atrodė, kad jau bus, nėštumo testas neigiamas. Tiesa, pradėjau vėl aktyviai žindyti savo mažiuką. Gal kam taip buvo?
Atsakyti
maitinimo metu gali buti nereguliarios menesines, bet del viso pikto siulyciau dar karteli paziureti NT. 4u.gif
Atsakyti
Man irgi taip būdavo,kadangi maitinau kūdikėli savo pienuku.Mėnesinės dingdavo dviem mėnesiams,ir daugiau.Kelis kartus dariausi nėštumo testą,nes taip bijojau vėl pastoti nestuke.gif
Atsakyti
Man menesines atsirado is kart po gimdymo, nors ir maitinu mazylius. Pastebejau, kad per jas sumazeja MP.
Atsakyti
Pas mane buvo daug kresuliu. Kad valosi labai gerai. Man keletas issivale, bet ne visi. Nuolat kraujavau, tai po 3 men.dare operacija.
Atsakyti
As po gimdymo gal koki menesi vis negausiai pakraujuodavau. O kai iskrito toks didziulis kresulys, kita diena visi kraujavimai baigesi. Gydytoja sake kad tada viskas galutinai issivale.
Atsakyti
Man irgi taip buvo. Gal po kokių 2,5 sav. po gimdymo. pirmiausiai iškrito kiaušinio dydžio, paskui dar per pus mažesnis. blush2.gif
Atsakyti