Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės, išskyros, krešuliukai

Norejau skelbti pagalbos sauksma, bet pasiskaicius jusu apsiraminau, kad gal ne man vienai...
Jau po gimdymo 3 men. (12 sav.) bet vis teplioja ir teplioja rudai... viena diena tepa kita ne... buvau 2 men nuejus pas gyd. tai kaip tycia ta diena buvo svaru doh.gif Tai nelabai suprato nusiskundimu biggrin.gif apziurejo echo viskas thumbup.gif
Bet tik grizau mano ir vel teplioja doh.gif rudai cool.gif

Gal kam buvo kad taip ilgai ?
Atsakyti
As tai kraujavau kazkur apie menesi...trumpiau tikrai ne. Bet nebuvo labai gausus kraujavimas, tepliojimas tik visa laika.
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2011 04 27, 16:38)
Norejau skelbti pagalbos sauksma, bet pasiskaicius jusu apsiraminau, kad gal ne man vienai...
Jau po gimdymo 3 men. (12 sav.) bet vis teplioja ir teplioja rudai... viena diena tepa kita ne... buvau 2 men nuejus pas gyd. tai kaip tycia ta diena buvo svaru  doh.gif Tai nelabai suprato nusiskundimu  biggrin.gif  apziurejo echo viskas  thumbup.gif
Bet tik grizau mano ir vel teplioja  doh.gif rudai  cool.gif

Gal kam buvo kad taip ilgai ?

As susirupinau del nesibaigiancio tepliojimo 6 sav po gimdymo (dar ir jauciausi labai nusilpus, niekaip neatsigavau, nors pats gimdymas nebuvo sunkus), tai kai nuejau pas gine, echoskopu iskart pamate, kad like placentos likuciu. Sekancia diena i ligonine abrazijai teko gultis, nes gimda pati ju nepasalino doh.gif
Jei jums nieko gine nemate, tai gal ir viskas tvarkoj, bet man atrodo 3 men cia jau labai daug. As bandyciau pas kita nueiti del visa ko. Aisku, as remiuosi savo karcia patirtimi unsure.gif
Atsakyti
po pirmo tepliojo 6sav,po antro 3-4savaites....
Atsakyti

As maitinau iki 1.5metuku,mm prasidejo lygiai po svaites kai nustojau maitinti. Siaip kiek teko girdeti jeigu ir maitini mzd tokiu metu prasideda dazniausiai... 4u.gif
Atsakyti
man prasidėjo 10mėnesių po gimdymo, bet vis dar maitinu. gal tuo metu pradėjau daugiau kitą maistą duoti nei krūtį
Atsakyti
Baigus maitinti MP po 3-jų sav. T.y. po gimdymo praėjus 8 mėn. ir 3savaitėms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pingvinukas lolo: 19 vasario 2012 - 01:51
man prasidejo praejus 4 men. po gimdymo nors ir maitinau mp, o po antro gimdymo susirgau praejus nepilnai 3 men. taip kad cia nepriklauso ar maitini ar nea,tas itakos manau neturi g.gif
Atsakyti
Man menesines prasidejo praejus porai menesiu po gimdymo. Sirgau savaite laiko. Savaitei praejus vel susirgau. Kai baigsiu sirgti eisiu pas savo ginekologe klaust kas cia man yra.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chipaaa @ 2012 02 20, 18:00)
Man menesines prasidejo praejus porai menesiu po gimdymo.  Sirgau savaite laiko. Savaitei praejus vel susirgau. Kai baigsiu sirgti eisiu pas savo ginekologe klaust kas cia man yra.. unsure.gif

Oj man irgi taip buvo, pirmosios labai gausios, antrosios po savaitės, kadangi maitinu pati, tai nesinervuoju smile.gif
Atsakyti
Man menesines prasidejo po 4 men (maitinu MP), buvo labai gausios. Po to dar po 2 men, dabar kol kas tylu....
Atsakyti
As maitinau iki 4 men ir 2 sav ,mm pasirode po gimdymo 3 men kai praejo.Siuo metu jos pas mane ziauriai nereguliarios rugseji sirgau 2 kartus spali visai nesirgau lapkryti gruodi sausi sirgau mazdaug kas 32-35 dienas o va vasari taip ir nesulaukiu .jau ir prazilt galiu doh.gif beja sausio pradzioje buvau pas gine viskas tvarkoje. NT dariausi neigiamas turejau susirgti kazkur 10-15 g.gif .Kad buciau nestuke.gif nieko nejauciu ,o ir saugojames.Pas gine dar vis neisu nes vis viliuosi ,kad sulauksiu ax.gif
Atsakyti