Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės, išskyros, krešuliukai

Gaila tiksliai nepamenu kaip buvo po pirmo gimdymo g.gif , bet dabar jau menuo ir vis teplioju. Gydytojai rekomenduoja pas juos apziurai apsilankyti po 6 sav tai manau kad mazdaug tiek laiko valosi ir grizta i savo padeti gimda. Tai galbut normalu, sakyciau unsure.gif . Bet gal but cia kiekvienai induvidualiai. Be to sakoma po pirmojo gimdymo gimda greiciau susitraukia.
Atsakyti
QUOTE(kzuzia @ 2009 06 11, 14:16)
sveikos, po gimdymo kaip ir visos turėjau kraujingas išskiras, po to tas išskiras pradėjo keisti spalvą ir pasidarę labai šviesios spalvos, ar tai noramalu, kad jau po gimdymo beveik 5 sav., ir prieš 2 dienas pasirodė vėl nedaug kraujo ir dabar yra kraujingos išskiros.
pasidalinkite savo patirtimi blush2.gif

Ar jau buvai pas gydytoją?
Man buvo panašiai. 5 sav. atsinaujino kraujavimas. Kai 8 sav. nuėjau pas gydytoją išrašė leidžiamų vaistų.
Atsakyti
man israse pas Gine po 4sav apsilankyti.. kai cia jum taip ilgai g.gif
man jau dabar spalva keicia, kazkokia neaiski....
Atsakyti
man kraujavimas buvo beveik 2menesius doh.gif
Atsakyti
du menesius isvien kraujas? nes as dabar ziuriu, kad pas mane ne tiek kraujas kiek kazkas kita... nu tokia y ruduma daugiau spalva.sviesiai ruduma... gal negerai kasnors? g.gif
Atsakyti
Kraujavau 20d.
Atsakyti
Man jau antras menuo eina i pabaiga, bet dar pateplioju (kaip as vadinu). Mane gydytojas apsilankyti uzregistravo po gimdymo praejus 8 savaitems ax.gif Be to, po gimdymo man isejo lauk tokie nemazi kresuliai. seseles sake, pasiskambinti joms, jeigu ju nebutu buve g.gif Bet as dabar sedziu tyliai ir laukiu vizito pas gydytoja, o tada ziuresiu kas bus rolleyes.gif
Atsakyti
man po gimdymo jau praejo 3 sav, bet as kaip kraujuoju taip kraujuoju,,,ir laukiu kada gi pagaliau liausiuos, paketai jau kirksnius pritryne, nebegaliu i juos net paziuret schmoll.gif
apie vizita pas gine net pagalvojus nukrato, o apie ta kedute tai verkti norisi... unsure.gif
bet vistiek reiks gi kazka daryt....neduoda man ramybes si mintis... g.gif
Atsakyti
Po gimdymo labai kraujavo, tiesiog "kaip is kibiro" - daktarai sakė, kad normalu, vienai daugiau, kitai mažiau, bet kraujuoti turi... kol galiausiai paaiškėjo, kad buvo palikta gimdoj dalelė placentos blink.gif tai ir bučiau nukraujavus.....
Po placentos valymo kraujavau gal savaitėlę ir viskas...
Atsakyti
Po cezario kraujavo apie 2 savaites, o paskui taip 3-4 dar patepliodavo.
Atsakyti
prasau atsakykit gal kam taip buvo?As esu jau 2 sav po gimdymo.Kraujavimas lyg ir baigesi,bet vis dar yra nei tai rausvu,nei tai gelsvu isskyru su nemaloniu kvapu.ar taip turi buti?Bijau,kad kokia infekcija nebutu prikibusi.Seip higienos laikausi po kiekvieno apsilankymo tualete.
Atsakyti
kraujavau tris savaites ir baigesi tepliojimai,siuvo tarpviete bet jokiu siulu iskritusiu nemaciau. gal istirpo? g.gif
Atsakyti