Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės, išskyros, krešuliukai

man po pirmo gimdymo irgi iskrito bet nepasakyciau kad dideli, paskambinau seimos daktarui tai jis pasake kad gerai kad krenta nes gimda dar valosi
Atsakyti
man pirmą parą po gimdymo iškrito kumščio dydžio krešulys. kai per vizitaciją pasakiau gydytojui, veidas tik persimainė, bet kai sužinojo, kad pirma para tik, sakė, kad taip turi būti
Atsakyti
Man ketvirta para po pirmo gimdymo iskrito kumscio dydzio kresulys ir labai skaudejo,del sventos ramybes nuejau pasitikrint viskas buvo gerai,ir gydytojai neispejo kad taip gali buti.Mano manymu isleidziant is ligonines turetu apziuret bet jei neidejau daktarams i kisene tai taip ir ziurejo pro pirstus. doh.gif Gerai kad tas kresulys iskrito,o ne gavosi uzdegimas.Antra maziuka gimdziau Airijoj tai po antro nebuvo jokiu kresuliu. bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes,man ir praejus 5 savaitem po gimdymo panesiojus gera valandele suneli pasileido kraujas,pajauciau kad kazkas laaabai didelis slenka zemyn,vos spejau isilipt i vonia kaip iskrito kumscio dydzio kresulys,supanikavau,issikvieciau greitaja,ligoninej paziurejo,pasak gydytojo gimdoje viskas tvarkoj,gal tik buvo uzsilikes kresuliuks,prirase gimda skatinanciu susitraukineti vaistu.tiesa vaistu taip ir nepavartojau,gryzus namo jau nieko panasaus nebebuvo.gal kad suneli nesiojau pasitempiau ir pasileido man ten viskas begti g.gif bet gal ir gerai a fdrug butu jis ten uzsilikes blink.gif
Atsakyti
Man irgi po gimdymo praejus 3-4 dienom buvo iskrites kresulys, kumscio dydzio, gerai kad tuo metu tualete kaip tik buvau ligoninej ir nusiciaudejau, tik jauciu kazkas man didelio slyst pradejo, paziurejus i kelnaites vos neapalpau unsure.gif unsure.gif bet pasakiau gydytojai ji kazkaip neatkreipe i tai demesio, daugiau kresuiu nebuvo, tai tkekimes bus viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Man dar ligoninej iskrito toks didziulis kraujo kresulys, kad vos i delna tilpo. Bet tai buvo diena po gimdymo ir gydytoja neseniai pilva maige visaip. Tai supratau, kad cia normalu. ax.gif
Atsakyti
man gal 4 diena po gimdymo iskrito kumscio dydzio kresulys, bet kraujopludzio nebuvo... nerealiai issigandau, nes nezinojau, kad taip turi buti, bet gydytoja nuramino, kad tai normalu.po poros dienu dar vienas , mazylis, iskrito....
Atsakyti
ir man buvo, bet labai nedideli. net kazkaip nepagalvojau pasiklaust pas gydytoja. zinojau, kad gimda valosi. isivaisdavau, kad taip turi buti. g.gif
Atsakyti
Turi iskristi gal nevisoms bet tai yra gerai,valosi gimda 4u.gif
Atsakyti
pas mane irgi p0gimdymini0 kraujavim0 atsirad0 t0s gelt0n0s isskyr0s blink.gif gine apziurej0 niek0 nesake-tip0 viskas gerai.man irgi atr0d0,kad 0rganizmas dar val0si,juk kaupem "santaupas" 9 men vis del t0 doh.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos pas mane ta pati problema tik as 7 savaite laukiuosi ,o jos baltos ir tasios kaip snargliai ...dabar gydausi pienlyge ,bet pienlyge as anksciau turejau ji ne taip atrodo ?o dabar nuo pat pirmos pastojimo dienos ju daugejo ,ir jos tokios tasios susimaisiusios su baltom iskyrom ,kaip snarliai ...pas nei viena nera taip nesuprantu ar cia gerai ,ar blogai ....pagelbekit jei galit?
Atsakyti
Man dvi savaitės po gimdymo iškrito krešulys, bet pakilo temperatūra ir prasidėjo uždegimas. Gulėjau ligoninėje 11dienų su antibijotikais.
Atsakyti