Savo vaikui jokių pinigėlių netaupau ir tikriausiai netaupysiu. Man niekas netaupė, mano MB niekas netaupė ir kiekvienas užaugęs asmuo pats turi save išlaikyti. O šiaip savom išlaidom vaikui duosiu pinigų, kai paaugs, kaip ir mano tėvai. Į mėnesį tam tikrą sumą.

QUOTE(ingakyca @ 2007 09 01, 10:57)
Savo vaikui jokių pinigėlių netaupau ir tikriausiai netaupysiu. Man niekas netaupė, mano MB niekas netaupė ir kiekvienas užaugęs asmuo pats turi save išlaikyti. O šiaip savom išlaidom vaikui duosiu pinigų, kai paaugs, kaip ir mano tėvai. Į mėnesį tam tikrą sumą. 

netgi vaiko mokslams??? nesupyk, taciau skamba taip, tarsi kai vaikas sulauks 18-os, paleisi ji viena i pasauli be jokios paramos

QUOTE(Wilidza @ 2007 09 03, 10:35)
netgi vaiko mokslams??? nesupyk, taciau skamba taip, tarsi kai vaikas sulauks 18-os, paleisi ji viena i pasauli be jokios paramos 

Na yra juk ir nemokamų vietų, va aš studijuoju nemokamai ir man tėvai jokių pinigų netaupė mokslams

Kiek supratau, tai dabar visos studijos mokamos, ar ne?
Mnao tėvai taupė mano ateičiai, bet per tuos visus pinigų keitimus nieko nebeliko. Aš savo vaikui irgi taupau. Maža kas gyvenime nutiks, o pinigėliai nepakenks.
Mnao tėvai taupė mano ateičiai, bet per tuos visus pinigų keitimus nieko nebeliko. Aš savo vaikui irgi taupau. Maža kas gyvenime nutiks, o pinigėliai nepakenks.
as ir uz tai kad vaikams kaska palikti po saves... manau jauno zmogaus gyvenime, duoda dideli pliusa kai gali kaskuo padet tevai... man tevai ir nemokejo uz mokslus, mokiaus nemokamai...bet buta man parupino, taip pat ir broliui planuoja kaska duot...
Papildyta:
dabar pati turiu suneli, ir su vyru galvojam jo ateiciai, atidarem kaupiamaja saskaita su draudimu, kas menesi inesam po 150Lt, jau geriau vaikui atidet, nei koki skudura uz tuos pinigus nusipirkt
Papildyta:
dabar pati turiu suneli, ir su vyru galvojam jo ateiciai, atidarem kaupiamaja saskaita su draudimu, kas menesi inesam po 150Lt, jau geriau vaikui atidet, nei koki skudura uz tuos pinigus nusipirkt
QUOTE(karra @ 2007 08 28, 12:46)
mano investicija buvo tokia: gautus dekreto pinigus + dali santaupu investavom i vieno kambario buto pirkimo pradini inasha. pirkom apleista reikejo dar 20 000 remontui. nuo pirkimo praejo metai. esam skolingi bankui 55 000. remontas baigas. ten gyvena nuomininkai moka 700 lt/ men. mes turim moket bankui 400. taigi po truputi ji ishpirksim. bus mazhiukui gyvenimo pradziai. (gales gyventi, parduoti, nuomuoti) sprendimo tikrai nesigailiu, nors teko pasispausti, bet jau dabar verte buto ishaugo dvigubai.
Labai nebloga mintis

O busto kainos tai ziuriai sukilusios

O mes kol kas negalim daug vaikams atidet, patys planuojam busta pasididint, bet vat nenusiimam tu pinigeliu kur uz vakus gaunam po 93 ir 70 LT kas men.... na butui ju neuzteks, bet bent mokslams... tai manau sukaupsim.
QUOTE(angelo @ 2007 11 26, 15:06)
O mes kol kas negalim daug vaikams atidet, patys planuojam busta pasididint, bet vat nenusiimam tu pinigeliu kur uz vakus gaunam po 93 ir 70 LT kas men.... na butui ju neuzteks, bet bent mokslams... tai manau sukaupsim.
tai apdrauskit investiciniu, vis nauda bus

QUOTE(Isila @ 2007 11 26, 16:27)
kuriam cia banke ar draudimo bendrovej?kokia graza?
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 11 28, 12:42)
kuriam cia banke ar draudimo bendrovej?kokia graza?
aš apdraudžiau Hansoj vaiko investiciniu draudimu. Va, pirmi metai į pabaigą eina, žiūrėsim

QUOTE(Isila @ 2007 11 29, 13:55)
aš apdraudžiau Hansoj vaiko investiciniu draudimu. Va, pirmi metai į pabaigą eina, žiūrėsim 

o tai ten kasmet duoda ataskaitais?pvz. keik jau saskaitoj turi?

QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 11 29, 14:10)
tikiuosi, kad tuos kokią ataskaitą. Nes apsidraudėm tik šiemet, tai po naujų kada ir gausim rezultatus - bent jau tikiuosi. Jie ne, eisiu pas vadybininkę ir klausiu.