Įkraunama...
Įkraunama...

vyras pries mane pakele ranka...

QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 11:51)
Žinoma. Tęskim toliau - pradėjai kabinėtis prie manęs girto - reiškia pati pradėjai, savo noru...

Bet tas kabinėjimasis - greičiausiai klausimai "Kur buvai? Kodėl taip ilgai? Kodėl išjungtas telefonas? ir pan. Tik jie užduodami ne tuo, krikštoliniu balseliu... O girtumas - lengvinanti aplinkybė tik rusišąjame BK. O lietuviškame - ne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 07 12, 11:57)
O prie ko jūs, gi sakiau Mediniui ax.gif

Bandau parodyti moterišką poziciją snukių daužymo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 11:49)
Žinot ką aš manau... Temos autorė pati žino kas ir dėl ko buvo. Tai ką ji rašo čia - jos reikalas. Ir jos pasirinkimas - jos reikalas. Tik tiek ir norėjau pasakyti...
Dar klausimas kodėl temos autorė su savo mama nebendrauja... Nors ir ne šiai temai.

Temos autorė prašo patarimo. Tą kiekvienas ir duodam. Iš savo varpinės ir iš savo patirties. Kokia pačio patirtis šiuo klausimu?
Atsakyti
QUOTE(salomejka @ 2007 07 12, 11:36)
Padekite abu vienas kitam

Po sumušimo lai jam padeda kokia nors kita smile.gif Jeigu man trenktų, tai būtų pažeminimas, o turėti reikalų su žmogum, kuris žemina, sunku g.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 07 12, 12:00)
Bandau parodyti moterišką poziciją snukių daužymo klausimu.

Praleidot žodį "nuolankią".
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 07 12, 12:01)
Kokia pačio patirtis šiuo klausimu?

Aš 11 metų vedęs. O gal 12? Nebeatsimenu, ko gero nelabai ir svarbu.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 11:49)

Dar klausimas kodėl temos autorė su savo mama nebendrauja... Nors ir ne šiai temai.

Ir ką tai parodytų g.gif Man tikrai įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 12:02)
Aš 11 metų vedęs. O gal 12? Nebeatsimenu, ko gero nelabai ir svarbu.

Ne to klausiau. Klausiu, kokio paties patirtis smurto šeimoje atžvilgiu?
Atsakyti
Kitą kartą girtas grįžęs vaiką primuš, nes per garsiai rėkė. Vaikas bus pats kaltas, juk turi žinot, kad galvą skaudą nuo triukšmo. Čia pagal Medinio ir kai kurių moterų samprotavimą, kaip sakant aplina kalta. Absurdas.

O man kažkada senolė yra patariusi, jei nori sužinot koks žmogus ,nugirdyk, jei puola muštis, bėk kuo toliau. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 07 12, 12:04)
Ne to klausiau. Klausiu, kokio paties patirtis smurto šeimoje atžvilgiu?

Esu labai ramus žmogus. Bet jei kitas žmogus nori, tai išvesti iš kantrybės gali net mane...
Atsakyti
QUOTE(lepOŽKA @ 2007 07 12, 11:58)
Bet tas kabinėjimasis - greičiausiai klausimai "Kur buvai? Kodėl taip ilgai? Kodėl išjungtas telefonas? ir pan. Tik jie užduodami ne tuo, krikštoliniu balseliu... O girtumas - lengvinanti aplinkybė tik rusišąjame BK. O lietuviškame - ne.  smile.gif

Uij ne, klausimai mano manymu buvo: Kur buvai, aš tavęs klausiu kur buvai? Ką ten veikei, vėl gėrei? Gėrei, matau iš akių, ko namo negrįžai, tau ką, namuose negerai, kodėl numeti skambučius, kodėl nekeli ragelio, kodėl nenori su manim šnekėti, ką aš tau blogo padariau, kodėl nešneki su manimi? Pašnekėkim? Kas tau yra, kodėl tu toks? Kodėl nebesusišnekam? Kodėl geri? Ką ten veikei? Kas tau pasidarė? Kodėl tyli? Tu mans iš gimdymo namų nenorėjai pasiimt, tu mane skaudini, pasakyk pagaliau, ką aš darau ne taip?

Pridėkite dar ašaras ir Molotovo kokteilis jau suplaktas. Belieka išgert.
Atsakyti
QUOTE(sermuksnele @ 2007 07 12, 12:04)
O man kažkada senolė yra patariusi, jei nori sužinot koks žmogus ,nugirdyk, jei puola muštis, bėk kuo toliau.  tongue.gif

Ir labai teisingai pasakė smile.gif
Atsakyti