Vilniaus miesto `Motinos ir vaiko pensionas Vytenio 45, 2006 Vilnius Nijolė Dirsienė 22 333619 22 332508Nemokama linija8 800 23322 22 333619 ndirsien@takas.ltsvetainė internete:www.vilnius.lt/spc Laikino (iki 3 parų) saugaus būsto ir socialinių darbuotojų konsultavimo ir informavimo paslaugos.Ilgalaikio (iki 6 mėn.) saugaus būsto ir psichosocialinio konsultavimo paslaugos.Palaikymo programa iš pensiono išvykusioms moterims ir jų vaikams.Naujai besikuriančių krizių centrų konsultavimas.
Vilniaus moterų namai Krizių centras Pilies 36-10, 2001 Vilnius Lilija Vasiliauskienė 22 616380 22 616380 vmotnam@delfi.lt Krizių centras smurtą ir seksualinę prievartą patyrusioms moterims konsultavimas, informavimas ir palaikymas. Krizių telefonas ir dienos centras: darbo dienomis nuo 9 iki 17 val., konsultuoja dienos darbuotojos ir savanorės.Krizių centro savanorių mokymas, savitarpio paramos grupės.Moterų interesų atstovavimas, tarpininkavimas institucijose
arba čia.
QUOTE(success @ 2007 07 12, 13:38)

Juk Jūs jauna moteris. Kam 'laidoti' savo gyvenimą dėl tokio?

Gal ir žiaurus, gal pats ir maniakas. Kaip gerai, kad jo neturiu. Taip, aš buvau jauna, ir graži buvau, ir kvaila. Kad jį kur galas, tokį derinį.
QUOTE(suntea @ 2007 07 12, 13:40)
Aš prie bobų ir nesitapatinu.
viliuosi ir noriu tikėti, jog juokauji ( keistai) savo postais.
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 07 12, 13:41)
Kap supratau, tas diedas - jau istorija.
Ale ne dėl stubura. Ana mano, kad gerai padarė, kad stuburą palaužė
Nu, senatvėj kitap mislys.
Ale ne dėl stubura. Ana mano, kad gerai padarė, kad stuburą palaužė

Nu, senatvėj kitap mislys.

Labai neteisingas mąstymas, labai labai

Taigi

QUOTE(Elina @ 2007 07 12, 13:44)
Nejuokauja ana.
QUOTE(Elina @ 2007 07 12, 13:41)
Blin, va taip reikia auklėti antrą draugą po šuns
. Jei dar kas neaišku- sulaužai stuburą galutinai, tada tikrai supras kaip reikia elgtis su vyru, ir kaip nereikia. Ko klausti- ko neklausti. Ką sakyti- ko ne. Kaip atrodyti ir kaip ne
Gal kas atsimenat, pasakojau apie mušamą pažįstamą? Ji taip ir neišsikyrė. Dabar ją dubasina jau ir abu sūnūs. Ir jos galima klausti už ką
. Ji visada turi atsakymą: "bloga buvau". Girdėjau, jog neseniai tris dienas gulėjo ligoninėje, išėjo savo prašymu, su parašu, nes reikia vyro sumedžiotą žvėrieną tvarkyti ( jei mėsa suges, gaus kaip reikalas). Taigi tą kartą ją sumušė, nes ji nualpo tvarkydama kambarius 

Gal kas atsimenat, pasakojau apie mušamą pažįstamą? Ji taip ir neišsikyrė. Dabar ją dubasina jau ir abu sūnūs. Ir jos galima klausti už ką

Taip. Tik skirtumas, kad aš buvau įpareigota tvarkyti žmogieną. Sakė: kask giliau, jei išlys, kapai mums abiems.

QUOTE(Elina @ 2007 07 12, 13:44)
Ji gi Moteris

QUOTE(suntea @ 2007 07 12, 13:46)
Taip. Tik skirtumas, kad aš buvau įpareigota tvarkyti žmogieną. Sakė: kask giliau, jei išlys, kapai mums abiems. 

Ar tau galvos smegenų TAS neatkratė? Nes tie tavo juokai nejuokingi, nebent tau pačiai. Ir tema netinkama tam
QUOTE(suntea @ 2007 07 12, 13:46)

Tau šaratai pasisuko, ar tu čia juokauji tep?

QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 12:09)
Moteriškė su chebryte užsibuvo "Californijoj"... Na, padaugino mažumėlę... Pernakvojo pas klasės draugę... Kadangi buvo šeštadienis, iš ryto nulėkė į "Skandalą"...Pasėdėjo...Paskui dar kažkur užsuko... Užsikabliavo mažumėlę...telefonas išsikrovė...taksi nebuvo kaip išsikviest...supykino truptį (turbūt maistas pasenęs buvo)...
Kai vargais negalais sugrįžus, Medinis paklausė "kur tu, po velniais, buvai 2 paras?" - jį suspardė...

QUOTE(suntea @ 2007 07 12, 13:19)
Likau supratusi, už ką vos ne lūžo stuburas ir žinanti ko nedaryti, kad bet kurioj situacijoj, nekišti savo trigrašio. Ypač, kai žmogus nenori tavęs girdėti. Gali juk kažkas įspyrt dar taikliau. O saugi, nes žinojau, kada jis būna toks o kada kitoks. Mačiau kur riba, stengiuosi nepereiti jos su bet kuo kitu. Dėl savęs pačios saugumo.
Afigenas tavo gyvenimas. Čia tipo kai vyras girtas reikia slėptis už sopkes, kai blaivas - patarnauti. Žodžiu esi ne žmogus o vyro "aksesuaras". (žinai pavydžiu tavo vyrui). Dabar žinosiu- įspiri ir namuose harmonija.
MEDINI. Norėčiau pamatyti tavo reakcija kai tavo žmona palikusi tave su mažu vaiku, nieko nepranešusi, po poros parų gulialkių grįžtų namo v drebezgi girta. Jaučiu švelniai apkabintum ir kartu jos laime pasidžiauktum. Gerimas neikada nebuvo ir nebus pasiteisinimas. Prisigėriai - žinok savo vietą, o ne kumščiais mojuok. Ar vėl savo šovinistines teorijas apie tai, kad kas galima vyrui negalima moteriai, pradėsi reikšti. Žinai, čia forume daug kas nusišneka, bet tavo pasaulėžiūra yra geru šimtmečiu atsilikusi.