Įkraunama...
Įkraunama...

vyras pries mane pakele ranka...

QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 16:50)

Nepavydėkite, jei sugebėsite.

Nesusireikšmink. Nesi paskutinis ir vienintelis likęs gyvas diedas ant šio svieto smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(com @ 2007 07 12, 16:52)
Jei su tavim tektu gyventi, tai kazi kaip reiketu valdytis, kad neuzvaziuoti tau.

Skirčiaus iš karto biggrin.gif
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 07 12, 16:53)
Nesusireikšmink. Nesi paskutinis ir vienintelis likęs gyvas diedas ant šio svieto smoke.gif

Aš nesusireikšminu, jomajo. Užknisa tiesiog tokios patarėjos, kurios iš temos į temą nešioja kažkokias nuoskaudas, nepasako nei žodžio protingo ir nereaguoja į normalias pastabas.
Ramaus vakaro visiems.
Atsakyti
QUOTE(com @ 2007 07 12, 16:52)
Jei su tavim tektu gyventi, tai kazi kaip reiketu valdytis, kad neuzvaziuoti tau.

com, cia tu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 16:50)
Norint pasveikti reikia gydytis. Dabar visi kalti, kad jai pienas dingo, kad ji vizijas mato, kad nesamones kalba. Žinot kas juokingiausia? Kad ji taip galvos iki gyvenimo pabaigos.

Ir jums gydymas būtų ne pro šalį g.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 16:56)
Aš nesusireikšminu, jomajo. Užknisa tiesiog tokios patarėjos, kurios iš temos į temą nešioja kažkokias nuoskaudas, nepasako nei žodžio protingo ir nereaguoja į normalias pastabas.

Čia tas, kuris skundžiasi, kad niekas jo neklauso lotuliukas.gif O pats klausai?
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 07 12, 16:56)
com, cia tu?  g.gif

Nu cool.gif
Kazkaip as labai pikta ant vyru, kurie musa moteris (savas ar svetimas) ir pikta ant tu, kurie gina juos dry.gif
Gerbiu vyrus, kurie gali duot galvon kitam vyrui, kad jo akivaizdoj uzvaziavo moteriai.
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 16:56)
Skirčiaus iš karto biggrin.gif

Nespetum tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 07 12, 15:58)
Ir dar, kas dar yra gavusios liulin, ir nelaikiusios to, kaip nepagarbos Jums ženklo, o susimąsčiusios, kaip to galėjau išvengti?

esu gavusi. bet tikrai niekada nepamąsčiau kaip "išvengti", buvo tik vienas klausimas - papjausiu ar padegsiu. po to jį iškviesti kolegos išsivežė ir patarė nesiartinti prie manęs. nes nepagarba - doh.gif negarbė būtų jam buvusi. Kaip išvengti - vienintelis atvejis - NESUSIDĖTI SU DURNIUMI
Atsakyti
QUOTE(com @ 2007 07 12, 16:59)
Nu  cool.gif
Kazkaip as labai pikta ant vyru, kurie musa moteris (savas ar svetimas) ir pikta ant tu, kurie gina juos  dry.gif
Gerbiu vyrus, kurie gali duot galvon kitam vyrui, kad jo akivaizdoj uzvaziavo moteriai.

pritariu tau 100 proc. 4u.gif
Savo paciam pirmam poste , sitos temos, pasakiau , kad begti nuo tokiu "didvyriu" reikia.Kuo greiciau ir kuo toliau.
Daugiau nebeturiu ka pridurti, galiu tik "palazdavoti" kitaip manancius. tease.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 12 liepos 2007 - 16:07
QUOTE(nebijau @ 2007 07 12, 16:03)
Siaip tai sutinku su viskuo, kas pasakyta drinks_cheers.gif taciau autores atveju-vyras buvo su dukra is pirmos santuokos. Patikekit, is patirties zinau, kad kartais tie vaikai buna duodami TIK TAM TIKRU laiku ir tam tikroje vietoje. Jei to pirmo vaiko buvo nemates menesi, o cia pasitaike netiketa proga-ja tikrai galima iskeisti i naujagymio menesine apziura pas daktarus. drinks_cheers.gif Autore dingo nuo visu blevyzgu cia verysad.gif Gal butu galejusi paaiskinti placiau... g.gif

DAR VARIANTAS - tėvo požiūris - geriau pasivaikščioti su paaugle dukra nei rūpintis apsidirbusiu klykiančiu naujagimiu. jam taip tiesiog patogiau. o tai nemažas faktorius tokių tipažų gyvenime
Papildyta:
QUOTE(suntea @ 2007 07 12, 16:25)
Tada reikėjo. Dabar jau aišku, ar temos autorei irgi aišku?

nemanau kad prašė GIRTO vyro vežti ją su kūdikiu pas gydytoją. o imant plačiau - tai KADA jai paprašyti pagalbos, jei už prašymą žiebiama į dantis?
Atsakyti
Na ne ta tema,ir ne ta nuotaika,kad skaityt 33 puslapius rašliavos...bet...dažnai čia girdžiu nuomonę,kad jei vyras buvo 1 kart neištikimas,tai viskas,amen,bus visada neištikimas,kuo toliau,tuo blogiau....tas požiūris mane piktina,nesutinku kategoriškai...bet,jei vyras tau moterie užvažiavo į nosį,peržengė tą ribą,viskas...kelio atgal nebus....belieka domėtis kompresais nuo mėlynių ar makijažo subtilybėmis....teks su tuo susitaikyt arba keist viską kardinaliai....
Atsakyti
QUOTE(p. Kikimora @ 2007 07 12, 17:06)
NESUSIDĖTI SU DURNIUMI

Bet jis nebuvo durnas. Nu kiek pamenu, tikrai ne. Per daug protingas, sakyčiau. Perspėjo mane iš karto, prašau, palik mane ramybėje, arba už savo veiksmus neatsakau. Tai aš buvau durna, kad netikėjau. Nu, sakau, ir ką man padarysi? į snukį duosi? Duok. Dar pasakiau nekurių dalykų. Tada sakė išeik, apsisukau eiti. Dar pakudakavau ko nereikėjo sakyti, nes tai žinojau aš viena, tai tada ir spyrė neatlaikęs.
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 07 12, 16:47)
Imk i meiluzes, be zavesio, dar ir paciupinet galesi  4u.gif

kastuvu arba kirviu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(GalBut @ 2007 07 12, 17:12)
...bet...dažnai čia girdžiu nuomonę,kad jei vyras buvo 1 kart neištikimas,tai viskas,amen,bus visada neištikimas,kuo toliau,tuo blogiau....tas požiūris mane piktina,nesutinku kategoriškai...bet,jei vyras tau moterie užvažiavo į nosį,peržengė tą ribą,viskas...kelio atgal nebus....belieka domėtis kompresais nuo mėlynių ar makijažo subtilybėmis....teks su tuo susitaikyt arba keist viską kardinaliai....

prioritetų klausimas tik.
QUOTE(suntea @ 2007 07 12, 17:13)
Bet jis nebuvo durnas. Nu kiek pamenu, tikrai ne. Per daug protingas, sakyčiau. Perspėjo mane iš karto, prašau, palik mane ramybėje, arba už savo veiksmus neatsakau. Tai aš buvau durna, kad netikėjau. Nu, sakau, ir ką man padarysi? į snukį duosi? Duok. Dar pasakiau nekurių dalykų. Tada sakė išeik, apsisukau eiti. Dar pakudakavau ko nereikėjo sakyti, nes tai žinojau aš viena, tai tada ir spyrė neatlaikęs.

drinks_cheers.gif toks tokį pažino ir ant aLaus pavadino................ drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(p. Kikimora @ 2007 07 12, 17:12)
DAR VARIANTAS - tėvo požiūris - geriau pasivaikščioti su paaugle dukra nei rūpintis apsidirbusiu klykiančiu naujagimiu.

nemanau kad prašė GIRTO vyro vežti ją su kūdikiu pas gydytoją. o imant plačiau - tai KADA jai paprašyti pagalbos, jei už prašymą žiebiama į dantis?

bijau.gif Vėl iš naujo...

Čia jo požiūris, pati autorė atrašė jo žodžius. Užkniso jį priekaištai, ką turėtų daryti.

Ir reiktų skirti prašymą, nuo zyzimo ir priekaištavimų, kodėl darei ne tai, o tai?
Atsakyti