Įkraunama...
Įkraunama...

Turizmas ir viešbučių administravimas

QUOTE(mergicka393 @ 2009 10 23, 15:08)
sveikos merginos, as taip pat mokausi turizma utenos kolegijoje. Norejau paklausti gal kas gerai mokat anglu kalba, nes strigau. Aisq atsiliginciau. 4u.gif

Daug reikia isversti?
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2009 10 25, 23:59)
Daug reikia isversti?

parasyk man i az 4u.gif
Atsakyti
Be anglų kalbos egzamino galima kurnors Vilniuje įstoti į turizmą?
Atsakyti
QUOTE(vykis92 @ 2009 12 07, 18:57)
Be anglų kalbos egzamino galima kurnors Vilniuje įstoti į turizmą?

Anglu kalba butina, juk turizmo sritis yra. smile.gif
Atsakyti
Galite kas tiksliai parašyti kokių egzaminų reikia? Kokie privalomi ir kokie ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2009 12 07, 21:47)
Galite kas tiksliai parašyti kokių egzaminų reikia?  Kokie privalomi ir kokie ne?  4u.gif

Lietuviu.k, anglu.k, matematika, ( nu pagrindiniai egzaminai, taigi pasiziurek i kuria kolegioja stosi. www.ukolegija.lt, cia utenos kolegija).
Atsakyti
sveiki,
gal kas turetu informacija arba medziagos apie turistine infrastruktura? labai buciau dekinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubocka @ 2009 12 11, 23:02)
sveiki,
gal kas turetu informacija arba medziagos apie turistine infrastruktura? labai buciau dekinga  ax.gif

Nu, kad as tai neturiu tokio dalyko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2009 12 11, 20:15)
Nu, kad as tai neturiu tokio dalyko. 4u.gif

ir as niekur negaliu surasti tokios informacija, man reikia kursini darba parasyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubocka @ 2009 12 13, 00:03)
ir as niekur negaliu surasti tokios informacija, man reikia kursini darba parasyti  g.gif

niekuo negaliu padet. 4u.gif
Atsakyti
Gal kurios mokosi ar mokėsi turit kokių užsilikusių konspektų ar šiaip medžiagos apie turizmą, sąvokas, sampratą, tendencijas Lietuvoje ir šiaip tiktų bet kas ta tema? Būčiau laaaabai dėkinga, jei pasidalintumėt, rašau bakalaurinį, gal kažką panaudočiau blush2.gif 4u.gif

sawaniukas@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2010 01 09, 12:00)
Gal kurios mokosi ar mokėsi turit kokių užsilikusių konspektų ar šiaip medžiagos apie turizmą, sąvokas, sampratą, tendencijas Lietuvoje ir šiaip tiktų bet kas ta tema? Būčiau laaaabai dėkinga, jei pasidalintumėt, rašau bakalaurinį, gal kažką panaudočiau  blush2.gif  4u.gif 

sawaniukas@yahoo.com

O kokia bakalaurinio tema? g.gif
Atsakyti