Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

Man patiko Vichy sampunas dazytiems plaukams-atgaivina kazkiek plauka, minkstina, suteikia blizgesio, nereik naudoti balzamo(bent jau mano plaukams).
Atsakyti
nenorėjau skelbt naujos temos, tai čia paklausiu. gal kuri bandėt 'rasa' šampūnus? tuos kur būna natūraliems ir dažytiems plaukams? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pauliukomama @ 2007 08 25, 22:35)
as jau keleta menesiu naudoju ekologiskus vokiskus sampunus Logona, isbandziau gal 4 visi daugiau maziau patiko, taip pat tos pacios firmos naudojau moli skirta plauti plaukams ir kunui, labai patiko labai graziai dziovino plaukus prie odos bet isdziuna ir galiukai tai juos riekia su kauake arba kondicionieriumi butinai pamaloninti. puiki naturali ir paprasta priemone tas molis rekomsnduoju kieno riebaluojasi galva, kai plausit bus biski ekista akd mazai putoja bet visa esme yra tame kad  nera pigiu sintetiniu putodariu sampuno sudetyje... putojimas tai ne kokybes o atvirskciai zenklas... bet logonos sampunai ati normaliai putoja... siulau pabandyti, yra ir kaukes ir kondicionieriai... o ant galiuku plauku as tepaiu taukmedzio sveista bet irgi yra prame naudoti tik jei sudetyje nera konservantu tokiu kaip aprabenai ar kito kokio sintetinio cheminio velnio.
o apie sintetinius ingredientus tai galite apsisikaityti ww.bef.lt

aciu 4u.gif beja,o kur galima pirkti siuos sampunus ir kokia mazdaug kaina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubike @ 2007 08 26, 15:20)
aciu  4u.gif  beja,o kur galima pirkti siuos sampunus ir kokia mazdaug kaina?  smile.gif

As perku VCUP V ame aukste nezinau ar yra kitur... nepaklausiau, aprdavejos labai mandagios ir malionios viska papasakoja, galima gauti ir megunuku ( kremu) o sampunai tai mazdaug nuo 18 iki 34 litu... prassykite ar patiko.... rubrikoje Logona arba sante mamos raso apie ta kosmetika, kaip visur ir apie viska yra visokiu vertinimu...
Atsakyti
Na man pats paciausias tai Laksmi su arbatmedziu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif (ajurvedinis, be jokiu sulfatu ir parabenu). dar patiko sampunas su alyvuogem is "Aromatai" (irgi be sulfatu), bei Jericho visai nieko (bet su sulfatais blush2.gif ). Siaip nuolatos naudoju Laksmi, bet jis nenuplauna aliejaus kai darau kaukes. Tuo atveju naudoju tuos kitus smile.gif
dabar labai sudomino logonda, reiks begti apsizvalgyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(florasaskija @ 2007 08 26, 19:17)
As perku VCUP V ame aukste nezinau ar yra kitur... nepaklausiau, aprdavejos labai mandagios ir malionios viska papasakoja, galima gauti ir megunuku ( kremu) o sampunai tai mazdaug nuo 18 iki 34 litu... prassykite ar patiko.... rubrikoje Logona arba sante mamos raso apie ta kosmetika, kaip visur ir apie viska yra visokiu vertinimu...

Aciu dar karta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(danii @ 2007 08 26, 14:33)
nenorėjau skelbt naujos temos, tai čia paklausiu. gal kuri bandėt 'rasa' šampūnus? tuos kur būna natūraliems ir dažytiems plaukams?  ax.gif

Rasos sampunu nesu turejusi, bet is lietuvisku turejau Margarita...po pirmo plovimo plaukai pasidare kaip stagarai, jokio paslankumo...sunaudojau ta sampuna kaip duso zele...daugiau lietuviskiems sampunams pinigu nemetysiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2007 08 27, 17:05)
Rasos sampunu nesu turejusi, bet is lietuvisku turejau Margarita...po pirmo plovimo plaukai pasidare kaip stagarai, jokio paslankumo...sunaudojau ta sampuna kaip duso zele...daugiau lietuviskiems sampunams pinigu nemetysiu  schmoll.gif

o man visai patiko dilgeliu sampunas, bandziau ir rasos sampuna dazytiems plaukams, ta nauja, tai thumbup.gif tikrai maloniai buvau nustebusi 4u.gif
Atsakyti
o gal kas bandet sweet hair sampunus ir kaukes is sarmos?man tai jie labai patiko,anksciau naudodavau,bet plaukai priprato tai pakeiciau i keune smile.gif
Atsakyti
mergaites, pasidalinkit patirtimi - kurie sampunai geriausiai tausoja tamsia plauku spalva? mano tamsiai sokoladine su rausvu atspalviu...
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 09 02, 13:05)
mergaites, pasidalinkit patirtimi - kurie sampunai geriausiai tausoja tamsia plauku spalva? mano tamsiai sokoladine su rausvu atspalviu...

Va, mane irgi domintų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 09 02, 13:05)

QUOTE(jadzka @ 2007 09 02, 14:19)
Va, mane irgi domintų ax.gif

Esu bandzius labai daug,geriausiai saugo-Tigi fashionista safe for color
Atsakyti