Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(wittnita @ 2007 09 04, 16:06)
bet nuo lietuvoj pirkto man nebudavo svelnus... g.gif

į Lietuvą ir silikonas per brangu, matyt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2007 09 04, 12:39)
As vakar galva issiploviau su Ducray sampunu nuo slinkino (anaphase atrodo) - na tai plaukam labai patiko. Atsigavo jie - tas sampunas toks stipresnis, tai isplove visus uzsilikusiu priemoniu likucius, ir plaukai iakasrt tapo purus ir lengvi, o kas keisciausia - galai nesivelia. Nors po tokiu stipriu sampunu man jie daznai kimba ir neslysta tarp pirstu

Kur pirkai, kokia kaina? Kaip kvapas?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 09 05, 10:11)

Kvapas tai nekoks. Na zolelem kazkokiom ar vaistukais atsiduoda, bet kenteti tikrai galima, nes kvapas nestiprus ir labai nesijaucia. Pirkau tai ne lietuvoj, bet gal pas mumis irgi turetu buti g.gif
sampunas kainuoja ~20 doleriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2007 09 05, 12:34)
Kvapas tai nekoks. Na zolelem kazkokiom ar vaistukais atsiduoda, bet kenteti tikrai galima, nes kvapas nestiprus ir labai nesijaucia. Pirkau tai ne lietuvoj, bet gal pas mumis irgi turetu buti g.gif
sampunas kainuoja ~20 doleriu  g.gif

Yra LT, esu pirkusi prieš kokius 4-5 metus, Vokiečių g., ant kampo, negaliu prisimint, kaip tas salonas vadinasi, kažkas su Grožio terapijos ir kosmetologijos centru susiję lyg tai... g.gif
Mokėjau apie 180 Lt už šampūną ir serumą, rezultato jokio nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 09 05, 09:11)

Yra Eurovaistinėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 09 05, 12:37)
Yra LT, esu pirkusi prieš kokius 4-5 metus, Vokiečių g., ant kampo, negaliu prisimint, kaip tas salonas vadinasi, kažkas su Grožio terapijos ir kosmetologijos centru susiję lyg tai... g.gif
Mokėjau apie 180 Lt už šampūną ir serumą, rezultato jokio nebuvo.

O viespateliau blink.gif
As uz sampuna ir seruma sumokejau 40doleriu.. doh.gif
Na efektas.. nezinau g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.As siulyciau kitoje temukeje padaryt apklausa.Dazniausiai minimus sampuniukus surasyt ir galesim balsuot ir bus akivaizdziai aisku kuris sampuniukas turi daugiausiai gerbeju.O po to galesim trumpiau ir issamiau apie juos pasiskaitinet cia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 08 rugsėjo 2007 - 19:39
QUOTE(kristukass @ 2007 09 08, 20:34)
Sveikos mamytes.As siulyciau kitoje temukeje padaryt apklausa.Dazniausiai minimus sampuniukus surasyt ir galesim balsuot ir bus akivaizdziai aisku kuris sampuniukas turi daugiausiai gerbeju.O po to galesim trumpiau ir issamiau apie juos pasiskaitinet cia.

Gera mintis thumbup.gif
Atsakyti
as tai po savi ilgu bandymu ir brangiu ir pigiu sampunu ir visokiu kitokiu priemoniu naudojimo pasidariau sau tokias isvadas-jei plaukai sveiki geri, nesugadinti visokiu daymu dziovinimu ir chemiju tai jiems bele koks sampunas tiks-plaukai visvien bus geri
o va kai mano problematiski tai ka nori daryk jie nepageres....
bent jau nuo sampuno
o seip man vienas is geriausiai tikusiu buvo Vishy su oranzine etikete-bent jau isplaudavo svariai, nereikejo daug kondiconieriaus kad sukuotusi ir kvepejo neutraliai taip...
ten sampunas skirtas miesto oru kvepuojantiems plaukams smile.gif
atseit neleidzia prikibti nesvarumams, kaip vadinasi neprisimenu tiksliau
Atsakyti
ar teisybe, kad lietuviskuose MARGARITOS sampunuose nera silikono, todel plaukai isplovus ir nebuna tokie svelnus? 4u.gif
Atsakyti
Gal buvote isbandziusios sampunu skatinanciu plauku augima? Maciau tokiu sarmoje, idomu kazkaip pasidare...
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 09 10, 17:34)
ar teisybe, kad lietuviskuose MARGARITOS sampunuose nera silikono, todel plaukai isplovus ir nebuna tokie svelnus?  4u.gif

Aš apskritai kiek žiūrinėjau etiketes ( ne daug žiūrėjau) bet nė vienam šampūne neradau silikono.
Atsakyti