as naudojau stai si TIGI
http://tigihaircare....ak-shampoo.aspx
jis 80lt kainuoja. bet ce tox kaip koncentratas, l tirstas tai uztenka ilgam, ananasu kvapas. mano pacios plaukai naturaliai garbanoti tai labai tiko
bet faktas tas kad produktus kuriuos dedame ant plauku turi itakos tik 5%, 45% gyvenimo budas o 50% genai
QUOTE(Malena @ 2007 10 13, 14:28)
Pati sau priestarauji-taigi aiskiai parase koks sampunas,aiskiau ir but negali
Naudoju Alter Ego sampuna ir jis man kuo toliau tuo labiau patinka

Naudoju Alter Ego sampuna ir jis man kuo toliau tuo labiau patinka

prigavai mane

Ipratau jau prie uzsienietisku pavadinimu per daug matyt

Papildyta:
O gal kuri yra bandziusi TBS Ginger nuo pleiskanu sampuna?

norejau pasitikslint snd ir pas kirpeja nuspirkau toki sampuna vadinas Matrix"Amplify" cia jis is Loreal profesional serijos ar cia apie ta pati snekam?
[quote=ull,2007 07 25, 11:28]
Ilga laika naudojau loreal professional dazytiems plaukams, arba puriems (zalias buteliukas). Labai tinka mano plaukams.
[quote=Nea,2007 10 13, 21:17]
norejau pasitikslint snd ir pas kirpeja nuspirkau toki sampuna vadinas Matrix"Amplify" cia jis is Loreal profesional serijos ar cia apie ta pati snekam?
Ilga laika naudojau loreal professional dazytiems plaukams, arba puriems (zalias buteliukas). Labai tinka mano plaukams.
[/quote]
Matrix ir Loreal yra 2 skirtingos plauku prieziuros priemoniu linijos

[/quote]
Matrix ir Loreal yra 2 skirtingos plauku prieziuros priemoniu linijos

mhm paskui kai paskaiciau supratau:) bet nejau niekas nebandet Matrix?
Papildyta:
pati norejau pirkti is TIGI serijos sampuna bet padvejojau, nes kaina nemaza o kiekis ir .. bet nnz ar man tiktu.. sampunas geras, bet ar vertas kainos?
[quote=moniquefromlt,2007 10 13, 16:21]
as naudojau stai si TIGI
jis 80lt kainuoja. bet ce tox kaip koncentratas, l tirstas tai uztenka ilgam, ananasu kvapas. mano pacios plaukai naturaliai garbanoti tai labai tiko
Papildyta:
puiku
man mano kirpeja ir sake neprisiristi prie vieno sampuno tai jei atradai kad tinka tai labai ok,tikiuosi ir as taip atrasiu

QUOTE(evelinki @ 2007 10 13, 21:31)
Papildyta:
pati norejau pirkti is TIGI serijos sampuna bet padvejojau, nes kaina nemaza o kiekis ir .. bet nnz ar man tiktu.. sampunas geras, bet ar vertas kainos?
[quote=moniquefromlt,2007 10 13, 16:21]
as naudojau stai si TIGI
Papildyta:
puiku

QUOTE(Tiffany @ 2007 10 12, 11:32)
siuo metu naudoju 3 sampunus ir balzamus pakaitom:
The Body Shop medaus sampunas ir balzamas - 10 balu
TBS melyniu sampunas ir balzamas - 10 balu
Clairol Herbal Essences dazytiems plaukams - 10 balu
visi sampunai ir balamai puikiai sudrekina plauka, jo neapsunkina, bet ir nepriploja plauku prie galvos ir labai skaniai kvepia
Man jie patys geriausi kada nors bandyti
The Body Shop medaus sampunas ir balzamas - 10 balu

TBS melyniu sampunas ir balzamas - 10 balu
Clairol Herbal Essences dazytiems plaukams - 10 balu
visi sampunai ir balamai puikiai sudrekina plauka, jo neapsunkina, bet ir nepriploja plauku prie galvos ir labai skaniai kvepia

As tai visada uz kokybe, o ne kiekybe. Ten jo koncentratas tai labai mazai to sampuno reikia. Ir dar nesamone kad plaukus reikia plauti du kartus, nes jiems pilnai uztenka ir vieno isplovimo, bet gero
Kiek ankscaiu isbandziau "TBS" alyvuogiu samopuna, suteikianti zvilgesio
Man patiko
Kas turit ir naudojat ilgesni laika - ar nesumazeja poveikis?

QUOTE(Lėja32 @ 2007 10 13, 15:36)
Naudoju (cituoju) gyvybingumo suteikiantį šampūną su kviečių bio-proteinais. "Shampooing frequence vitalite".
Čia kurios firmos? Tikriasuia praskaičiau

O aš bent jau kol kas O'Risingo nekeisiu į nieką. Šiandien kirpėjas kirpdamas sakę, kad labai daug naujai pridygusių plaukučių (o prieš kelis mėnesius intensyviai naudojau O'Risingo ampules nuo slinkimo) Manau,kad jos čia paveikė

Beje, dabar turiu Risingo Heliantis. tai tikrai fainas bent jau man ir bent jau kol kas

QUOTE(Viktuteee @ 2007 10 14, 13:52)
Kiek ankscaiu isbandziau "TBS" alyvuogiu samopuna, suteikianti zvilgesio
Man patiko
Kas turit ir naudojat ilgesni laika - ar nesumazeja poveikis? 

Turtejau buteliuka tai viso neisnaudojus atidaviau MB nes jis man tiek suglotnindavo kad plaukai prisiploja )prie galvos budavo ir nekrust

MB irgi kiek zinau nesunaudojo,nes jam geriausias head&shoulders

O zinot jog sampunai nuo pleiskanu ir nuo slinkimo greiciau nuima spalva, tad jei norit ilgiau grozetis dazytais plaukais venkit tokiu sampunu
QUOTE(moniquefromlt @ 2007 10 14, 17:06)
O zinot jog sampunai nuo pleiskanu ir nuo slinkimo greiciau nuima spalva, tad jei norit ilgiau grozetis dazytais plaukais venkit tokiu sampunu
Zinom zinom

QUOTE(evelinki @ 2007 10 12, 18:45)
HONEY MOISTURISING SHAMPOO Medaus drėkinamasis šampūnas (250 ml; 400 ml)
jis toks neputojantis, pradzioje nesupratau