Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

as naudojau stai si TIGI

http://tigihaircare....ak-shampoo.aspx

jis 80lt kainuoja. bet ce tox kaip koncentratas, l tirstas tai uztenka ilgam, ananasu kvapas. mano pacios plaukai naturaliai garbanoti tai labai tiko

bet faktas tas kad produktus kuriuos dedame ant plauku turi itakos tik 5%, 45% gyvenimo budas o 50% genai

Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 10 13, 14:28)
Pati sau priestarauji-taigi aiskiai parase koks sampunas,aiskiau ir but negali rolleyes.gif

Naudoju Alter Ego sampuna ir jis man kuo toliau tuo labiau patinka thumbup.gif

prigavai mane thumbup.gif Kazkaip atkreipiau demesi tik i zodzius TBS, o lietuviskus zodzius praleidau doh.gif
Ipratau jau prie uzsienietisku pavadinimu per daug matyt 4u.gif
Papildyta:
O gal kuri yra bandziusi TBS Ginger nuo pleiskanu sampuna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 13 spalio 2007 - 16:32
ax.gif
norejau pasitikslint snd ir pas kirpeja nuspirkau toki sampuna vadinas Matrix"Amplify" cia jis is Loreal profesional serijos ar cia apie ta pati snekam?

[quote=ull,2007 07 25, 11:28]
Ilga laika naudojau loreal professional dazytiems plaukams, arba puriems (zalias buteliukas). Labai tinka mano plaukams.
Atsakyti
[quote=Nea,2007 10 13, 21:17]
ax.gif
norejau pasitikslint snd ir pas kirpeja nuspirkau toki sampuna vadinas Matrix"Amplify" cia jis is Loreal profesional serijos ar cia apie ta pati snekam?
[quote=ull,2007 07 25, 11:28]
Ilga laika naudojau loreal professional dazytiems plaukams, arba puriems (zalias buteliukas). Labai tinka mano plaukams.
[/quote]

Matrix ir Loreal yra 2 skirtingos plauku prieziuros priemoniu linijos mirksiukas.gif
Atsakyti
mhm paskui kai paskaiciau supratau:) bet nejau niekas nebandet Matrix? ax.gif

QUOTE(evelinki @ 2007 10 13, 21:31)
Matrix ir Loreal yra 2 skirtingos plauku prieziuros priemoniu linijos  mirksiukas.gif

Papildyta:
pati norejau pirkti is TIGI serijos sampuna bet padvejojau, nes kaina nemaza o kiekis ir .. bet nnz ar man tiktu.. sampunas geras, bet ar vertas kainos?

[quote=moniquefromlt,2007 10 13, 16:21]
as naudojau stai si TIGI

http://tigihaircare....ak-shampoo.aspx

jis 80lt kainuoja. bet ce tox kaip koncentratas, l tirstas tai uztenka ilgam, ananasu kvapas. mano pacios plaukai naturaliai garbanoti tai labai tiko

Papildyta:
puiku thumbup.gif man mano kirpeja ir sake neprisiristi prie vieno sampuno tai jei atradai kad tinka tai labai ok,tikiuosi ir as taip atrasiu ax.gif

QUOTE(Tiffany @ 2007 10 12, 11:32)
siuo metu naudoju 3 sampunus ir balzamus pakaitom:

The Body Shop medaus sampunas ir balzamas - 10 balu  thumbup.gif
TBS melyniu sampunas ir balzamas - 10 balu
Clairol Herbal Essences dazytiems plaukams - 10 balu

visi sampunai ir balamai puikiai sudrekina plauka, jo neapsunkina, bet ir nepriploja plauku prie galvos ir labai skaniai kvepia  thumbup.gif Man jie patys geriausi kada nors bandyti

Atsakyti
As tai visada uz kokybe, o ne kiekybe. Ten jo koncentratas tai labai mazai to sampuno reikia. Ir dar nesamone kad plaukus reikia plauti du kartus, nes jiems pilnai uztenka ir vieno isplovimo, bet gero
Atsakyti
Kiek ankscaiu isbandziau "TBS" alyvuogiu samopuna, suteikianti zvilgesio bigsmile.gif Man patiko thumbup.gif Kas turit ir naudojat ilgesni laika - ar nesumazeja poveikis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja32 @ 2007 10 13, 15:36)
Naudoju (cituoju) gyvybingumo suteikiantį šampūną su kviečių bio-proteinais. "Shampooing frequence vitalite".

Čia kurios firmos? Tikriasuia praskaičiau g.gif:

O aš bent jau kol kas O'Risingo nekeisiu į nieką. Šiandien kirpėjas kirpdamas sakę, kad labai daug naujai pridygusių plaukučių (o prieš kelis mėnesius intensyviai naudojau O'Risingo ampules nuo slinkimo) Manau,kad jos čia paveikė ax.gif

Beje, dabar turiu Risingo Heliantis. tai tikrai fainas bent jau man ir bent jau kol kas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2007 10 14, 13:52)
Kiek ankscaiu isbandziau "TBS" alyvuogiu samopuna, suteikianti zvilgesio  bigsmile.gif  Man patiko  thumbup.gif  Kas turit ir naudojat ilgesni laika - ar nesumazeja poveikis?  4u.gif

Turtejau buteliuka tai viso neisnaudojus atidaviau MB nes jis man tiek suglotnindavo kad plaukai prisiploja )prie galvos budavo ir nekrust lotuliukas.gif
MB irgi kiek zinau nesunaudojo,nes jam geriausias head&shoulders biggrin.gif O sunaudojo lygtais jo sese jei is vis sunaudojo unsure.gif
Atsakyti
O zinot jog sampunai nuo pleiskanu ir nuo slinkimo greiciau nuima spalva, tad jei norit ilgiau grozetis dazytais plaukais venkit tokiu sampunu

Atsakyti
QUOTE(moniquefromlt @ 2007 10 14, 17:06)
O zinot jog sampunai nuo pleiskanu ir nuo slinkimo greiciau nuima spalva, tad jei norit ilgiau grozetis dazytais plaukais venkit tokiu sampunu

Zinom zinom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2007 10 12, 18:45)
drinks_cheers.gif kas nori, tas viska supranta:)
Papildyta:
O koks tikslesnis pavadinimas butu?

HONEY MOISTURISING SHAMPOO – Medaus drėkinamasis šampūnas (250 ml; 400 ml)
jis toks neputojantis, pradzioje nesupratau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 15 spalio 2007 - 10:17